Bosanma

İnşallah. Bu yas sürecini bitirir ve eski neşeme umursamazlıgıma kavusurum . Bekarlik gunlerimi cok ozledimm cunku
Ablacım sen zaten bekar gibi yaşıyordun ki. Adam mı vardı başında doğru düzgün? Bi geliyo bi gidiyo. Sen yavrunla bi orda bi burda. Bu evlilik miydi ki bitince yas dönemi olsun?

Bak bu hissettiğin his illaki geçecek, kız çocuğun var ayakta sapasağlam durmalısın ki o da bir kız çocuğu olarak annesini rol model alsın. Şimdi bu iğrenç herifle hayatına devam edersen ve bunu normalleştirirsen kızın da bunu görerek büyüyecek ve o da bunu normal sanıp böyle bir herifle evlenip heba olup gidecek. Sen şimdi dimdik dur, yıkıldığını görmenin tatminini yaşatma o haysiyetsize. Genceciksin hayatını başka bir şehirde yeniden kurarsın yeter ki iste. Ama sen böyle yıkılırsan o çocuk da heba olur, kendin için toparlanamıyorsan kızın için toparlan.
Haklısınız. Kizim icin ayakta durmak zorundayim ona bu hallerimi hissettirmemeye calisiyorum ama uzuldugumu durgun oldugumu anliyo.. ilahi adaletin tecelli etmesini bekliyorum biz mutlu olurken onun benim durumumu yasamasini..

Haklısınız. Kizim icin ayakta durmak zorundayim ona bu hallerimi hissettirmemeye calisiyorum ama uzuldugumu durgun oldugumu anliyo.. ilahi adaletin tecelli etmesini bekliyorum biz mutlu olurken onun benim durumumu yasamasini..
Sen ilahi adaleti boşver sadece kendine güven ilahi adalet illa ki bugün olmazsa da bir gün tecelli eder. Ama lütfen 2 gün sonra buraya gelip barıştım diye konu açma. Kendine bunları hak görme.

Yas süreci mi?
Yıllardır dolandırıcılik yapan, doğru düzgün bir aile hayatı yapşamadığınız adamdan ayrılanmaninyası mı? Her şey iyiyken bir anda kötü olsa anlayacağım da yıllardır türlü rezillikler yaşıyorsunuz. Boşanmak kurtuluş olur ancak sizin için.
Aynen her ayrilik da oldugu gibi bende yas sureci yaşıyorum. Gayet normal olarak

Asla
Sen ilahi adaleti boşver sadece kendine güven ilahi adalet illa ki bugün olmazsa da bir gün tecelli eder. Ama lütfen 2 gün sonra buraya gelip barıştım diye konu açma. Kendine bunları hak görme.
Asla barışmycam suan tek istedigim bu sureci atlatmak. O eski karanlik gunlere donmek istemiyorum dönemem..

Bence siz hiç ilahi adaletin tecelli etmesini beklemeyin zira canınız daha çok yanar.
Boşanıp,düzeninizi kurup.önünüze bakın

Anlaşılan bu konuda da bana rahat vermiyceksiniz. Ama bu pskolojideki biri olarak bigun iyiysem ertesi gunum kotu olarak geciyor. Ve mutlaka kendini hatirlatacak bi atakta bulunuyor ondan dolayi sinirleniyorum. Benim rezilligime. Onun ise keyfine bak diyorum

İlerde arkadan ‘ eski eşim hâlâ peşimde, boşanmayı ben istedim vs ‘ dedirtmek istemiyorsan sen de onun gibi keyifliymiş gibi yap iyice şımartma , hayata inadına gülümse

Asla

Asla barışmycam suan tek istedigim bu sureci atlatmak. O eski karanlik gunlere donmek istemiyorum dönemem..
Yaaa bir şey dicem sana bunları yaşatmış bir pisliğe (daha ağır konuşmak istiyorum ama banlanmak istemiyorum) içinde neden veda edemiyorsun? Seni aldatmış, dolandırıcılık yapmış eve bakmamış çocuğa babalık yapmamış daha napsın? Neyine üzülüyorsun? Yaaa sen bir şey kaybetmiyorsun aksine hayatını geri kazanıyorsun ya. Seni üzgün görmek bile onu mutlu eder bu hazzı ona yaşatma.

Bence siz hiç ilahi adaletin tecelli etmesini beklemeyin zira canınız daha çok yanar.
Boşanıp,düzeninizi kurup.önünüze bakın
Aynı kişi mi? Ben anlamadım okumadım da konuyu.

Geçirdigim her saniyeye üzülüyorum. Omrumden boşa gitmis tam 6 sene 😔
Bir 6 sene daha gitmedi bu yönden bakin zincirlerden kurtuluyorsunuz emin olun özgürlük kadar değerli bisey yok. Bundan sonra mutlu olmaya bakin gezin eğlenin kendiniz için yaşayın

Yaaa bir şey dicem sana bunları yaşatmış bir pisliğe (daha ağır konuşmak istiyorum ama banlanmak istemiyorum) içinde neden veda edemiyorsun? Seni aldatmış, dolandırıcılık yapmış eve bakmamış çocuğa babalık yapmamış daha napsın? Neyine üzülüyorsun? Yaaa sen bir şey kaybetmiyorsun aksine hayatını geri kazanıyorsun ya. Seni üzgün görmek bile onu mutlu eder bu hazzı ona yaşatma.
Aynen oyle o hazzı yaşatmycam. Kesinlikle dogru soyluyosunuz. İstedigi zaten benim ezilip bukulmem

X