Bosanma

sari civciv

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
203
78
27
Arkadaşlar haftaya boşanıyorum eşimden. Pskolojikmen iyi degilim. Bu acı hep boyle mi kalacak. Ne zaman gececek sanki dünyaya boş bakıyorum artık hicbisey beni mutlu etmiycek gibi hissediyorum. Bu sureci atlatanlar varmı .. nasıl başa cıktınız

Bi tane kızım var. Severek evlenmistik ne hayaller kurdum ne oldu diyorum icimden. İnsan en cok emegine acıyo bide onun hicbisey olmamis gibi hala mutlu yaşamasına.. insallah bigun bende sizin gibi gulerek burada onu unuttugumu yazarım

Bu duygusuza geçirdiğiniz yıllara üzüldüm. İnşallah siz size gerçekten değer veren biriyle karşılaşırsınız.

Sonuçta bir nevi alışkanlık oluyor insanın kötü alışkanlıkları sigara alkole olan bağımlılığının geçmeside sancılı olur. Geçmişi düşünmektense geleceği inşa etmeye çalışın. Ona odaklanın. Böylelikle Bir gün dersiniz o be dünya varmış

Kesinlikle.. bende bağımlı bir bireyim anksiyetm var resmen onu takıntı halinde yaşamışım. İçimdeki boşlugu anlatamam.. yanlış kişiydi bunu biliyorum ama bişey var ona iten. Buda anksiyeteden oldugunu dusunuyorum. İlaclarimi kullaniyorum insallah bu takintililiktan cikar kendime gelirim artik

Bir önceki konunuzda herkese esip gürlediniz, Adliye kapalı açık olsa hemen boşayacağım diye. İnsanların ne beyinsizliği kaldı ne bilgisizliği.
Eee şimdi üzülmek niye? Böyle bir hanzodan kurtulduğunuz için zil takıp oynamak dururken neye üzülüyorsunuz? Giden 6 yılınız olsun ömrünüzün tamamı heba olsa daha mı iyi?

Anlaşılan bu konuda da bana rahat vermiyceksiniz. Ama bu pskolojideki biri olarak bigun iyiysem ertesi gunum kotu olarak geciyor. Ve mutlaka kendini hatirlatacak bi atakta bulunuyor ondan dolayi sinirleniyorum. Benim rezilligime. Onun ise keyfine bak diyorum

Ayrılık süreci biraz ilerlesin anksiyetenizde kalmaz başka rahatsızlığınızds önemli olan artık mutlu olacaksınız öyle düşünün. Hayatta eksik yanınızı kendi iç huzurunuzla yani kendinizle ne zaman doldurursunuz insan ozaman mutlu oluyor. Açıkcası öküzün birine hizmetçilikle geçecek bir ömür yerine, kitap okumak, film izlemek, gezmek özgürlük daha keyiflidir.

Siz normalde çalışıyor musunuz memuriyetiniz falan var mı?

Bence de. Cunku bu hastaliklar evlendikten sonra çıktı bende. Ve doktorum mutlaka bu ilacları 9 ay kullanman gerek dedi.. bence de oyle birinin cayini yemegini temizligini yapip ustune bi saat de aglamaktansa acısını yaşamam daha mantıklı. Evliykende boyle dusunuyordum. Ama bu asamaya gelince bi huzun sardı anlamıyorum

Alışkanlıktan kaynaklı. Normaldir. Zaten ilaçlar iyice duygu durumunuzu kötüleştirebiliyordur birde bu. Bu durum o şahıstan ziyade şuan ne bileyim bir tane oyuncak ayı alıp bir ay geçirseniz kaybolsa yine aynı şeyi hissederdiniz. Birde değişim insanı korkutur. Konfor alanına sığınmak risk almamak ve katiline aşık olmak gününüzde pek çok insanın yaptığı birşeydir. Bu alanda çıktıgın insanlae neler göreceğini bir bilse eminim evli kimse kalmazdı

İnşallah. Bu yas sürecini bitirir ve eski neşeme umursamazlıgıma kavusurum . Bekarlik gunlerimi cok ozledimm cunku
Yas süreci mi?
Yıllardır dolandırıcılik yapan, doğru düzgün bir aile hayatı yapşamadığınız adamdan ayrılanmaninyası mı? Her şey iyiyken bir anda kötü olsa anlayacağım da yıllardır türlü rezillikler yaşıyorsunuz. Boşanmak kurtuluş olur ancak sizin için.

Son düzenleme:
Normalde çalışıyodum evliyken izin vermiyodu şuanda calışmıyorum depremden dolayı
Bak bu hissettiğin his illaki geçecek, kız çocuğun var ayakta sapasağlam durmalısın ki o da bir kız çocuğu olarak annesini rol model alsın. Şimdi bu iğrenç herifle hayatına devam edersen ve bunu normalleştirirsen kızın da bunu görerek büyüyecek ve o da bunu normal sanıp böyle bir herifle evlenip heba olup gidecek. Sen şimdi dimdik dur, yıkıldığını görmenin tatminini yaşatma o haysiyetsize. Genceciksin hayatını başka bir şehirde yeniden kurarsın yeter ki iste. Ama sen böyle yıkılırsan o çocuk da heba olur, kendin için toparlanamıyorsan kızın için toparlan.

Kesinlikle beni anlattiniz. Evde esyamda kaybolsa aklim onda kaliyo nerdeydi die. Bide degisime acik olmak lazım ben tlfnumu bile uzun yillar degismem duzenim gitmesin die.. ama alistiktan sonra ki ozgurlukte eminim paha bicilemez olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…