- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Galiba haklısınız ayrılır ayrılmaz arayışa girdi birileriyle görüşmeye başladı hem de benim olmamı istediği profilin tam tersi insanlarlaŞiddet ve hakaret bölümü hariç okurken eski evlliliğimi, eski eşimi gördüm ve artık tecrübeyle sabit çok kıskanan erkek gözü dışarıda olan erkektir, yapma ihtimali olan herşeyi sana yakıştırır ve bir de bakarsın ki boynuzlanıyormuşsun da haberin yokmuş. Evliliğini yık diyemem tabii ki falat huzursuzluk ihtimali çok yüksek bir evlilik için üzüleceğine mevcut duruma kendini odakla derim.
Yanlıs mı ifade ettim kendisi bana bunca zaman ‘ baska kocalar neler yapıyor atıyorum oklavayla dövüyor sebepsiz dövüyo sen beni idare etmiyosun karşılık vermesen vurmam’ tarzı seyler söylediği için onu iletmişim şimdi suçlu gibi hissetmemin sebebi de bu tarz söylemlerdurduk yere gelip vurmuyor mu?
acaba bi uzmandan psikolojiniz icin yardim mi alsaniz?
Meslek olarak da insanların saygı duyduğu bi alanda ve benim işim yok bu yuzden de hem kendisi hem çevre daha iyisini bulamayacağımı düşünüyor olabilir evet meslek önemli ama ben kendi irademle dısarı cıkamıyorsam ne yapayım mesleği onu tatmin eder beni değilEtrafınızdaki kişiler sizin kendinize olan güveninizin,saygınızın olmadığını bildikleri için adamı tabi haklı kılıyorlar.Azıcık kendi değerinizi bilseniz o adamla nasıl yaşadın sen derlerdi. İnsanların bize olan davranışlarını biz kendimiz belirleriz.Siz eşinizin karşısında ezik durmuşsunuz,adamda sizi ezdikçe ezmiş.Ne yapacaktı ki? Kendine değer vermeyene kimse değer vermez ki. Önce kendinizi sevin,değer verin.Çevrenizin size yaklaşımında değişecek, eşiniz bile geri dönmek isteyebilir.Ama siz kendinizi severseniz yüzüne bile bakmaz, sen kiiim ben kiiim dersin. Yoksa yaşadıkların,söylenenler konusunda çevrende,eşinde kendince haklılar malesef...
bu kadar dayaktan sonra sen onu isteme bi zahmet.. pişman olunacak bi ilişki değil bu. Babam bile eve geç gelince yada haber vermeyince beni dövmüyordu ergen zamandaMerhaba ben burada fikir alışverişi oldugunu görünce üye oldum konumu değerlendirebilir misiniz.
Birgün arkadasımla sözlestik perde alacaktık. Eşimden izin aldım tamam dedi. ( izinsiz bir yere göndermiyor kendi kararım ile). Neyse gitmeme yarım saat kala naptın diye aradı çıkmak üzereyim dedim nereden alacaksınız dedi söyledim. Merkez bir yer. Oraya gitceğiniz için niye izin almadın niye haberim yok filan canımı sıktı. Arkadasım da tam tersi biz bulustuktan sonra eşini aradı hayatım şuradayız yakınlardaysan bir seyler icelim filan. Kendimi cok değersiz hissetmiştim
Baska bir konuya geciyorum. Bir gun alısverise cıktım kendim için. Bizim evin oldugu yerde magazalar yok çeşitli şeyler yok yani. Yine istanbulda daha işlek bir yere gittim aldım geldim. Mutluyum, hevesliyim filan yolda aradı oraya gittiğinden niye haberim yok birdaha seni biryere göndermeyecem filan tahrik ve tehdit dolu sözler. Ben de altta kalmadım cevap verdim eve gelince ağzını burnunu kırcam dedi geldi biz tartısmaya devam. Yemek yediği tabağı mı neydi bişeyi yere fırlattı her yer yemek ve can kırığı oldu sinirim tepeme çıktı boşanacağım senden dedim. Bu sefer bacaklarıma kötü vurdu ve uzun süre morluk gitmedi. Ağladım sızladım gururum kırıldı bırakıp gidemedim kendisine bağımlı bi haldeyim psikolojik olarak. Yine ona sarılıp ağladım özür filan dilemedi zorla kendimi sevdirdim bilmem ne. Bu adama alttan alınca böyle seyler yapmıyor ben de sacma kısıtlama ve hakaret olunca dayanamayıp cevaplar veriyorum o da tahrik olduğunu şiddet uyguladıgını söyluyor. Bi kızım var o da sahit oldu cocuk nasıl ağladı
Baska bir sey anlatayım bir hafta eve arka arkaya geç geldi gece 2-3. Yine gideceği bi zaman dedim ki bugun evde dur birlikte vakit gecirelim. Yok dedi söz verdim filan biz yine tartıstık yine tahrik mi ettim naptım hatırlamıyorum vurdu 4-5 kere. Adamın ailesi bana hep dedi ki bunun idare edilmesi gerekiyor yoksa yapar. Kendine vurdurma. Ben de saygısızlığa gelemeyince cevap verince böyle olaylar oluyordu.
Uzuun yıllar böyle ezik gibi yaşadım psikolojik baskısıyla şiddetiyle. Psikolojik baskıya boyun eğiyordum eğemediğim zaman ikimiz de saygısızlaşıp şiddet boyutunu yasıyorduk.
Sonra birgun alakasız bi sebepten ben bunu bıraktım yeter kaldıramıyorum bu evliliği dedim. Ne peşimden geldi ne özür diledi sebebi saçma görüyor ama ben dolduğumu diğer yaptıklarını kabul etmediğimi söyledim. İnsanlar bana onu idare etseydin yuvanı yıkmasaydın iyi adamdı diyorlar. İçki kumar sadakatsizlik maddi zorluk vs yok. İdare edersen sosyal hayatı olmayan ya da cok minimum duzeyde, arada onun gezdirmesiyle ya da sadece arabayla alıp bırakarak bir yerlere gidebilirsin. Sever korur kollar vs vs diyorlar. Beni aldı mı bir vicdan azabı. Karşı taraf bana dik baslı onu istemiyorum bilmem ne diyor. Kızım baba diye ağlıyor. Geri adım atamam . İnsanlar haklı mı ben idare edip yuvayı yıkmamalı mıydım. Ama artık cok gec adam cunku katiyen istemiyormus. Vicdan azabıyla, yasadıklarımı düşünmeyle işin içinden çıkamadım buraya yazdım uzun oldu kusura bakmayın
. Alışmışsın sen boşanacağın yok hoşuna gidiyor burda insanları oyalama artık evine git herzamanki gibi sus otur tuvalete giderken bile izin al.Yemin ederim aynısını yapıyor instagramda birsürü kızları ekledi , reelde de görüsüyormus haberini aldım
Valla müstehak. Hala ozluyorum diyosun. Hakediyosunuz ya. Sag yanagina vursa sol yanagini cevirip bekluyosun.Kızınca idare etmek gerekiyor durduk yere gelip vurmuyor, ama evliyiz ve bir ömür nasıl idare edebilirdim fire vermeden. Bu dusunceyle ayrılık kararını aldım gelince de iyi günler aklıma gelmeye basladı bir de karsi tarafın mutlu mesut oh iyi ki gitti hayatımdan der gibi davranısları ağırıma gitti
Bitti artık mahkeme aşamasındayız. Alışmışsın sen boşanacağın yok hoşuna gidiyor burda insanları oyalama artık evine git herzamanki gibi sus otur tuvalete giderken bile izin al.
Çok sevindim !!!! Lütfen kendi değerinizi anlayın artık Sakın geri adım atmayınBitti artık mahkeme aşamasındayız
Ben sadece fikir edinme amaçlı yazdım durumumda absürtlük var farkındayım ancak şimdiye kadar hatalı olduğuma inandırıldım akıllı kadın kocasından dayak yemez denildi onu idare et karsılık verme denildi doğru yanlis ayırt edemiyorum bir cesaret çıktım geldim, o da hiç oralı olmayınca duygularım iyice karıştı ama artık yapacak bir sey kalmadıValla müstehak. Hala ozluyorum diyosun. Hakediyosunuz ya. Sag yanagina vursa sol yanagini cevirip bekluyosun.
Guzel gunlermis. Eminim cok guzeldir.
Evet Bosanma dilekcesinde ne var ne yok ortaya döktüm, biraz rezil oldu mesleği itibariyle de saygı duyulan bir tip. Bu ego öfke ve kiniyle ona adım atmam kendisi de nasıl intikam alacagını düsünüyordur şimdiÇok sevindim !!!! Lütfen kendi değerinizi anlayın artık Sakın geri adım atmayın
Hep saygı duyulan bir tip demişsiniz ? Allah aşkına ne iş yapıyor bu adam?Evet Bosanma dilekcesinde ne var ne yok ortaya döktüm, biraz rezil oldu mesleği itibariyle de saygı duyulan bir tip. Bu ego öfke ve kiniyle ona adım atmam kendisi de nasıl intikam alacagını düsünüyordur şimdi
AvukatHep saygı duyulan bir tip demişsiniz ? Allah aşkına ne iş yapıyor bu adam?
Aynen öyle hiç itiraz istemiyor bir keresinde dışardayken şalım öne doğru gelmiş boynumdan nohut tanesi kadar yer açılmış da öyle bir tepki verdi ki bakışları, siniri aklımdan çıkmıyor cok korkup susmuştum susmasam ona da vururdu.....Durduk yere kimse kimseye vurmaz zaten. Önemli olan sinirli olunduğunda kendini tutabilmek, mantığı devre dışı bırakmadan saygı çerçevesinde tartışabilmek. Patronuna her sinirlendiğinde ona vurmadığı gibi size karşı da o otokontrolü sağlayıp kendini durdurması lazım. Yoksa idare edilen kimse şiddete başvurmaz zaten. Dediğim gibi önemli olan karşı tarafın da itiraz ettiği durumlarda kendini kontrol etmek. Dolayısıyla kendinizi suçlamanız yersiz. Siz illa ki saygısızlığa hadsizliğe dur diyeceksiniz. Adam sıfır itirazla bir köle gibi yaşamanızı istiyor. Ve en önemlisi çocuğunuzun yanında bunu yapan bir adamı yanınızda tutmayın tabi ki. Çocuğunuz da bilsin bu şekilde davranıldığında annesinin kendine güveninin olduğunu ve ne kadar güçlü olup tek başına yaşama tutunabileceğini.
Valla canım , sen adamı gözünde büyütmüşsün. Benim de tanıdığım binlerce avukat var. Ama içlerinde adam olamamış o kadar insan var ki. MEsleği avukatta olsa doktor da olsa , insanlığı olmadıktan sonra kimsenin saygısı olmaz o adama. Oh okusunlar öyle birşey varsa da görsünler meslektaşlarının nasıl bir insan olduğunu.Avukather konuda mesleğiyle ön plana çıkmaya bayılır dava açılınca biraz rezil oldu barodan filan inceleniyorsa dosya
siz boyle yazinca kocanizin ne kadar tatli bir adam oldugu daha net anlasildi.Yanlıs mı ifade ettim kendisi bana bunca zaman ‘ baska kocalar neler yapıyor atıyorum oklavayla dövüyor sebepsiz dövüyo sen beni idare etmiyosun karşılık vermesen vurmam’ tarzı seyler söylediği için onu iletmişim şimdi suçlu gibi hissetmemin sebebi de bu tarz söylemler
Senin ona bağımlı olduğunu biliyordur. Sonuçta hep alttan almışsın. Dayak büyük bir sorun. Üzgünüm ama onun seni degil, senin onu istememen gerekir. Buna psikolojide stokholm sendromu deniyor. Kurtul bu duygudan. Yıllar sonra nasil bir hayatınız olacağını düşün. Bu böyle devam eder. Dayanabilecek misin? Öyle de mutlu olmayacaksın sonucta.Bu kavgalardan sonra öyle ağlardım ki kendi pisman olmazdı ben gider sarılır böyle yapma derdim. O yuzden mi umrunda değilim acaba cidden ben de bunu sorguluyorum neden cabuk vazgecti diye.
Evet neden böyle hissediyorum diye kendimi sorguluyorum neden buradayım diyorum. Vardığım sonuc onunlayken de mutsuz oldugum ve yeni hayatımda mutlu olmam gerektiğiSenin ona bağımlı olduğunu biliyordur. Sonuçta hep alttan almışsın. Dayak büyük bir sorun. Üzgünüm ama onun seni degil, senin onu istememen gerekir. Buna psikolojide stokholm sendromu deniyor. Kurtul bu duygudan. Yıllar sonra nasil bir hayatınız olacağını düşün. Bu böyle devam eder. Dayanabilecek misin? Öyle de mutlu olmayacaksın sonucta.
Tam olarak olay bu iste. Adamin hosuma giden profil sana yasattiginin tam aksine. Isin gucun var mi ailen ne durum da bilmiyorum ama vazgec. Hicc ugrasma. Sen de oyalancak baska seyler bul.Galiba haklısınız ayrılır ayrılmaz arayışa girdi birileriyle görüşmeye başladı hem de benim olmamı istediği profilin tam tersi insanlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?