Bosanma

Ben de kendimi sorguluyorum acaba psikolojik şiddet mi uyguladım, ağır mı konustum , naptım diye dısardan kendimi bi görebilsem karar vereceğim atıyorum içerden bana seslendi duymadım, sinirlenip ağzının çıktığı kadar kızarak ( vurgu tonlamadan anlaşılıyor) tekrar seslenince ne bağırıyosun ya allah allah duymamıs olabilirim dedim geldi gene üstüme yürüdü neymiş diklenmişim. Burada haklı mı? Merakımdan soruyorum

Adi kaynana ne de olsa. kaynana na bakarsan oğlu melektir ( aslinda gerçeği biliyorlar da kendi zamanlarında çektiklerini gelinler dr ceksin istiyor cogu) onun lafiyla degil kendi doğrularınla hateket et. Dik dur egilne bu sana şimdi zor gelecek ama kendini bulman icin ilk adımın bu. Dim dur sağlam dur ve sakın alttan alıp vicdan yapma. Sonra o vicdan sana tekme tokat olarak döner o kaynana da ne varki bunda bizde yedik dayak olur böyle seyler der cikar isin icinden

Kendinizi değersiz hissetmekte haklısınız çünkü kendinize değer vermiyorsunuz ki başkası değer versin. Kendi kararım ile eşim beni izinsiz göndermiyor ne demek. Bu cümleden sonrasında sizi ciddiye alarak okuyamadım bile. Size bu şekilde davranılmasına bizzat siz izin veriyorsunuz hala daha yuvamı yıkmasam mı diyorsunuz ya pes. Siz barışır bir çocuk daha yaparsınız bu hikayede sadece çocuğunuza üzüldüm

Ay yok daha neler. Arkadaşım sen sanırım yıllardır dayak hakaret yemekten herşeyi kanıksamışsin. Ne desem ki ben sana şimdi. Lutfen bir psikolog psikiyatris falan bulup gidermisin. Sana soykeyecegim sen kendine bunlari nasil layik görebilirsin o vicdansizla yasaya yasaya zulümlerini normallestirmissin. Lutfen arkadaşım kendine değer ver ve bi terapi al. bi zaman sonra burda yazdıklarını gel oku ne demek istedigimi anlayacaksın. Lutfen kendine değer ver

Cümleyi yanlıs kurmuşum eşim, kendi kararım ile beni bir yere göndermiyor kendisi izin verirse gönderiyor. Okuyunca fark ettim sizin anladığınız gibi anlasiliyor. Ama bu değersizliğimi de değiştirmiyor doğru ben cok taviz verdim salak bi bağımlının tekiyim

İki cümlenin de ana fikri aynı kapıya çıkıyor aslında. Şu eşlerin birbirinden izin almasını asla anlayamayacağım. Bakın daha önünüzde kocaman bir hayat var kendinize eziyet etmeyin artık olan olmuş, önünüze bakın. Kimsenin size bu şekilde davranmasına izin vermeyin. Size tavsiyem mutlaka psikolojik destek almanız

Çevrenizde gram mantıklı insan yok mu ya. Dayakçı psikopatın biri. Bir gün daha çok kızıp sizi camdan atmayacağı, bicaklamayacagi ne malum? İdare et diyenler cenazenize gelip helva yemekten başkasını yapmayacak. Susturun siz de iyi dayağı sen ye madem deyin. Ortada şiddet varsa o yuva yere batsın. Kutsal falan değildir. Yeter artık kadınlara empoze edilen dişi kuş zirvalari. Kaldı ki hangi erkek kuş dişisini dövüyor? Tövbe tövbe asabım bozuldu akşam aksam.

Aç gözlerini arkana bakma

Hangi alemde yaşıyorsunuz siz?Onca şey yapmış size adam kabul etse döneceksiniz!Bence o çocuğunuz sizin elinizden alınmalı o küçük yavruya bunlara yaşatmaya hakkınız yok

sana onu diyenlere "çok meraklıysan al senin olsun" de.ne münasebet izin almak falan.diğer yaptıkları da cabası.kaçarak uzaklaş ve derhal bir psikologla görüşüp tedaviye başla.stockholm sendromu yapmış adam sende.

Neyi idare edeceksiniz? İdare etmek dediğiniz şey, dayak yeme korkusuyla fikirlerinizi özgürce söyleyememek, sinirlenseniz bile "aman döver" korkusuyla sessiz kalmaya çalışmak farkında mısınız? Kendisi gece 2-3lere kadar istediği yerde gezme hakkına sahip ama siz markete giderken izin almak zorundasınız. Sahibiniz mi bu adam sizin? Asırlar öncesinin köle düzenini mi yaşamak istiyorsunuz? Bir de kız çocuğu sahibisiniz. Yarın bir gün aynı şeyleri ona da yaşatacak adam. Şimdi küçük elbet ağlar ama büyüyüp karşısında saçma sapan bir baba gördüğünde ömür boyu sizden nefret eder. Kendiniz seçiminizi yapıp adamım dövmesine sövmesine ses etmemişsiniz ama kızınıza bunu yaşatmaya hakkınız yok.

Neyin vicdan azabı? Daha güzel dayak yemedim, ayağıma pranga boynuma tasma taktirmadim diye mi azap çekiyorsunuz? Bu otoriter kazmaya sizi bu kadar bağlayan şey nedir hiç tedavi olmayı düşündünüz mü?

Neyin vicdan azabı? Daha güzel dayak yemedim, ayağıma pranga boynuma tasma taktirmadim diye mi azap çekiyorsunuz? Bu otoriter kazmaya sizi bu kadar bağlayan şey nedir hiç tedavi olmayı düşündünüz mü?
Nedir beni bağlayan bilmiyorum lanet olsun bıraktım geldim bu sefer de zihnim cok bulanık, gecmiste antidepresan kullanıp bıraktım psikolog ile devam etmeliyim galiba

İste bu adam ve ailesi neden ben son derece hatalıyım gibi davranıp gurur yapıyolar onlar öyle dik durdukca ben kamburlastım kendimi sorguluyorum allah da onlara sorsun ne deyim, ben gercekten buraya yardımlarınızı istemek için yazdım düşünmekten kafayı yiyorum ama genel düşünce sizin gibiymis bunlar neden böyleyse ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…