Bosanma

Eşiniz de benimki gibi bitti dönüşü yok diyor muydu? Bir de ben dava açtım. Sonra cevremdekiler sen naptın , o gelirdi belki, niye acele ettin. Kafayı yiyeceğim öylece kaldım
Tabi ki arkadaş kendine face açıp nerede karı kız varsa eklemişti o derece yoktum gözünde dava açmıştı arkamdan akrabalarimi arayıp kesinlikle bitti diyordu bende aynı tavırda olunca kendimi toparlayip yoluma bakınca döndü geldi

Canım kafayı yiyeceğim umrunda değil hayatına devam ediyor bana da vicdan azabı cekmek düstü ayrıldıgına pisman oldun mu nasıl atlattın süreci

Ama lütfen kimseyi dinleme kafayı yiyorum yiyecem modunda da olma inan kimse oksijen değil oksijense o da sensiz boğulmali.Sen boşuna çıkmadın o evden neler yaşadın kendine bir hatırlat ve ya el ele yürü ya ellerini cebine koy yürü koşmasin kimse kimsenin peşinden

Yemin ederim aynısını yapıyor instagramda birsürü kızları ekledi , reelde de görüsüyormus haberini aldım

Adam seni dövüyor sen ben tahrik ettim diyosun. Hakaret ediyor izin istemedim diyosun. Her şeye bi kılıf bulmussun zaten. Şimdi ben desem ki adam seni hasta etmiş bi doktora görün bosan diceksin ki o beni seviyor ne diyim
Canım ben bunlara inandırıldım, lanet olsun ki herkes bana bunları yapma iyi olursunuz dedi şimdiye kadar. Yapmamayı da denedim mutsuz oluyorum kendi irademle hiçbir şey yapamayacaksam bu nasıl hayat diyorum. Olmuyor hiçbir sekilde bir kılıf uyduramadım

Canım kafayı yiyeceğim umrunda değil hayatına devam ediyor bana da vicdan azabı cekmek düstü ayrıldıgına pisman oldun mu nasıl atlattın süreci
Hiç pişman değilim tutunacak bir dalın varsa hiç pişman olma sakın kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum kimsenin ne dediği umrunda olmasın on gün sonra sınava giricem kendi hayatımı kurucam Allahın izniyle bnm senden tek farkım çocuğum yok bende dava açtım üç ay oldu ve doğru bir karar verdim kesinlikle başlarda zordu ama alıştım artık birde resmi olarak boşansaydım allaha çok şükür diyeceğim param olsa kurban keserdim o derece sokaktaki hayvanları doyuruyorum bende sadaka niyetine evliyken normal geliyordu bunlar bana çünkü bana normal gösteriyorlardı eş tarafı ya da gözümde perde vardı Allahtan açıldı gözlerim inan bana iyi adamlar var bu hayatta öyle birine denk gelirsen bnm yasadığım evlilik değilmiş diyeceksin iyi evlilikleri olanlar böyle diyor

Esime piskolojik bagimliyim, vurdugunda gidip sarildim ona diyorsunuz ve tüm bunlara ragmen hala acaba mi diye düsünüyorsunuz .. bence Siz iyi degilsiniz ..

Nerden tutsan elinde kalıyor çünkü. Ancak boşansan bile lütfen kurtarıcı olarak başka bir adam arama. Kendini geliştir. Belediyelerin kurslarına git. Bi meslek.öğren. parani kazan. Kendine değer ver

Destek almanız gerek.

Pişman oldun adam arasa gideceksin yani, sen gurur yaptın o arasa çözülecek?
Hadi aradı gittin, tamam, peki aynı şekilde yaşamaya devam nasıl edeceksin?
Bu şekilde sonun intihar etmek.
Kadın fikir istiyor siz ise intihar diyorsunuz şaka mısınız ya

Aynı sekilde de yasayamıyorum böyle de surekli vicdan azabı duyuyorum yanlış mı yaptım diye. Yuvayı dişi kuş yapar, idare edecektin laflarından.

O yuvayı dişi kuş yapar diye kadınları işlerine geldiği gibi kullanmak isteyen erkeklerin uydurduguna inanıyorum ben. Aslolan dinimizde de yuvayi koruyup kollaması gereken erkektir. Hani evin erkeği reisiyim diye hava civa atıyorlar ya bu yetki onlara yuvayı korusunlar diye veriliyor zalimce hükmetsinler diye değil. Siddet görmüşsünüz daha nasıl iyi bir adam mis bu. ayrıca kendi gece 2 3 lere kadar hezsin tossun size nefes almak yok nasil iyi bir adam nasıl adil mis öyle. Siz kendi doğrularınızla hareket edin başkalarının hayatını degil kendi hayatınızı yaşıyorsunuz

Adam dövüyor demiyor musunuz? Bu normal mi? İdare mi edilmesi gerekiyor? Ailesi de sana onu idare et tahrik etme dövmesin mi diyor? Ya hu insan sahip olduğu evcil hayvanını, çiftlik hayvanini dovmuyor, ne demek idare edilmek.
İlişkinizin durumunu bilemiyorum. Bazı kadınlarda laflariyla karşısındaki dovmekten beter ediyor, öyle biri misiniz bilemem. Hiç bir şekilde şiddet makul görülemez, fiziki ya da manevi, ama cevreniz bile idare edilebilir goruyorsa... Siz mutlaka bir uzmanla gorusun. Yaşadıklarınız asla normal değil.

Aynı bana da normal gösteriyolar hele annesi şok oluyor oğlum seni seviyo ben görüyorum dışarı cıkarıyo diyo benim eşim yapmıyodu diyo yüzüne gülüyo benimki gülmüyodu diyo anlamıyorum bu tarz seyleri zaten insan olan herkesin birbirne yapması lazım degil mi

Senin bence aşırı sinirin bozulmuş, ama okurken benim daha çok sinirim bozuldu.
Dayak yiyorsun, bir de dayağı hak etmişsin gibi o anda tahrik ettim mi bilmiyorum diyorsun, ilginç bir kafa!
Ama sürekli bana öyle dedi sen tahrik ettin, sen söz dinlemedin, sen karşılık verdin millete de böyle demis insanlar bana sen suclusun dedi

Adam sizi dövmüş ,kısıtlamış ,tehdit etmiş ,gönüllü kölelik olur evli kalmanız ,
Siz tedavi olun ,insan bir süre sonra bu tip olaylarda doğruyu yanlışı ayırt edemiyor ,eşiniz zaten tam hasta iletişim yok emir komuta var ,tedavi şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…