Bosanma yoluna gidiyorum haksız mıyım sizce

Zaten yalnız yaşıyorsunuz bi de bu adamı bakıyorsunuz. Ayrılın en azından adamın sorumluluğu gider. Yerine muhabbet kuşu alırsınız en azından öter, sizi görünce sevinir.
Bir keresinde ’bu duvar da beni seviyordur ama bilemem sen de göstermiyorsun dedim.’duvar ihtiyaçlarını karşılıyor mu evi geçindiriyor mu’ dedi Sizin yorumu görünce aklıma bu konuşma geldi

Ben de dünkü konuşmada amacımın sadece bu olduğunu, ekstra bir isteğim olmadığını söylememe rağmen hayatını mahvediyormuşum gibi bıkmış gibi konuştu
Tamam hayatı mahvoluyorsa annesinin yanına gitsin bir odada sabaha kadar oyun oynasın akşama kadar arkadaşlarıyla karı kız muhabbeti yapsın.

Tabi sindirmekte ustadır benim zayıf yönlerimi çok iyi bilir ben de bu sefer hem tuzağına düşmemeye hem de vicdanen sorumlu olmamaya çalışıyorum
Sen vicdanen sorumlu değilsin ki resmen seni evinden kovmuş annenin kapısına bırakmış?

Tabii ki çabuk atlatırsın.
Bu karakterdeki adamı unutmak daha kolay olur bence.

aileniz size destekse dönmeyin . daha kötü ne olabilir adam zaten ilgisiz ve kendi kovmul sizi, yok saymış ,arkadaşları bitmez bu adamın. şimdi 1 yapıyorsa döndüğünüzde 2 yapar, annesi size kocanı küstürme diyecegine oğluna eşine ve çocuguna bu zulmu yapma aklını başına al desin.

Hemen tartışmayı annesine anlatmış belli ki böyle bir huyu var. Demek ki tartışmaya aileleri dahil etmeyi seviyor. Sizi de ailenize yolladığına göre. Bu çok tehlikeli bir huy bence. Bende iki haftalık evliyken yaşadığımız bir tartışma sonrası eski eşim hemen annesini ve kız kardeşini arayıp evimize çağırmıştı. Ben haksızdım ve hemen şikayet etti. Zamanla anladım ki haklı veya haksız olmak sorun değil. Çünkü bu hep böyle devam etti ve her tartışma ailelere taşındı. Diğer bir konu da eşiniz biraz ilgisiz. Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Konuşarak beta yardım alarak bunu halledebiliyorsanız boşanmayın. Yok halledemeyiz diyorsanız kendinizi daha fazla yıpratmadan ayrılın.

Umarım, çok teşekkürler

Bence de anneden kaynaklı bu düşünceleri çünkü sen ve ben eşit değiliz ben kocayım karı değilim bunu kabul ediyorsan gel dedi aile bu zihniyette

Evet sadece son yaşanılanı yazdım ki inanın hiçbir şeyden sorumlu olmak istemiyorum çünkü kendisi çok rahat üste çıkıp yuva yıkılmasını bana yüklüyor şiddet hakareti zaten söz konusu bile etmiyor çünkü hak ettiğimi düşünüypr ben de sadece son durumu yazıp psikolojik güçlenmeye çalışıyorum

Beni annemin evine yolladı....nedir allah aşkına. Siz de yollandınız yani. Çocuk musunuz yollaniyorsunuz ya da eşya misiniz iade ediliyorsunuz.
O cam çerçeve inmeliydi aşağı. Beğenmeyen kendi gidecek.
Karşımda zaten onu bekleyen bir adam var. Sinirlenip tepki verince ruh hastası, manyak lafları ediyor zevk alıyor. Çevreye de evlilik yürütemeyen biri gibi yansıtacak o yuzden sessiz durmaya çalıştım

Karşımda zaten onu bekleyen bir adam var. Sinirlenip tepki verince ruh hastası, manyak lafları ediyor zevk alıyor. Çevreye de evlilik yürütemeyen biri gibi yansıtacak o yuzden sessiz durmaya çalıştım
Evet Anlıyorum çok zor bir durum. En azından iki Manyak deyip kendi giderdi eviniz duzeniniz size kalırdı.

Kocanızın sizin hayatınıza pozitif bir katkısı yok ki geri dönmek için sebebiniz olsun.

Bu erkeklerin “sadece karnını doyururum, barınacak bir yer sağlarım, benim sorumluluğum bu kadar” saçmalıklarından da tiksiniyorum. Kıt beyinli, bu kadın senden önce sokakta mı kalıyordu, açlıktan ölüyor muydu? Bu nedenle mi evlendi seninle?

Hayır tabi ki, herkesin evlenmeden önce de bir hayatı vardı. Evi vardı, yemeği vardı, giyim kuşamı vardı. Seninle mi gördü bunları? Sanki sağladıkları şeyler bir lütufmuş gibi davranan erkeklerden cidden tiksiniyorum.

Evlilik bu değil, inanın bu değil. Çünkü siz o evin beslemesi değilsiniz. Biriyle hayatı paylaşmak için evlenilir. Ortak çocukları, iyi günleri, kötü günleri paylaşmak, her durumda birbirine destek olmak, birbirinize nefes olmak için evlenilir. Köle olmak için kim evlenir Allah aşkına?

Ben eve ekmek getireyim yeter. Geri kalan hayatıma kimse karışmasın. Çocuğa da karım baksın, eve de baksın, bana da baksın, her işi o yapsın, gıkını da çıkarmasın, hele benden hiç bir şey beklemesin, ilgi sevgi sorumluluk istemesin, ben akşama kadar k.mı devirip yatayım, istediğim gibi gezip tozayım diyorsa kendisi s.gitsin afedersiniz.

Düşünecek birşey yok. Asla dönmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…