Boşanma ve intikam

Valla başkasına çatır çatır kötülük yapan adamın ben de iyiliğini pek isteyemiyorum.Ölsün diyemem ama sürünsün derim yani.Sen düğün yapmıcaksın alacaksın nikahına 22 yaşındaki kızı bir de komidinin üstüne 50 bini bırakıp ceketini alıp çıkacaksın.Dün gece güzeldi hesabı.Kusura bakmasın kimse.Boşan arkadaşım parası da pulu da batsın.Sen bırak şimdi intikamı,yemeği tası da hayatını bundan sıyırıp bir toparlamaya bak.Daha yaşın küçük ne düğünlerin olur senin ohooo.
Kendi dusunceme yakın yorum buldum vallahi tamm adam kanser eyvallah Allah sifasini versin öncesi ne olcak hersey kanser diye yutup bırakır mıydım hayır güzellikle alırdım bnde sana zmaaninda çok para verdim 50bin bnm için az derdim zamaninda o bana acımış mi ki şimdi ben aciyayim

Severek mi evlendiniz ?
Adamı ne kadardir tanıyorsunuz?
Neden düğün yapmadan nikah kıydınız? Hadi kıydınız neden aynı evde yasamaya başladınız?
Neden intikam almakla uğraşıp hayatınızı mahvedesiniz ki bosayin gitsin hem parasını istemiyorsunuz hemde kendisini adamı cezalandiracam derken kendi hayatınizi mahvediyorsunuz

Kendi dusunceme yakın yorum buldum vallahi tamm adam kanser eyvallah Allah sifasini versin öncesi ne olcak hersey kanser diye yutup bırakır mıydım hayır güzellikle alırdım bnde sana zmaaninda çok para verdim 50bin bnm için az derdim zamaninda o bana acımış mi ki şimdi ben aciyayim
Kesinlikle öyle benim ağzıma sıçtı bıraktı yani, hayallerimle oynadı niye üzüleyim hasta diye mi bende hastayım depresyona girdim kendimi kullanılmış hissettim

Severek mi evlendiniz ?
Adamı ne kadardir tanıyorsunuz?
Neden düğün yapmadan nikah kıydınız? Hadi kıydınız neden aynı evde yasamaya başladınız?
Neden intikam almakla uğraşıp hayatınızı mahvedesiniz ki bosayin gitsin hem parasını istemiyorsunuz hemde kendisini adamı cezalandiracam derken kendi hayatınizi mahvediyorsunuz
Bu dü çok doğru intikama uğruna kendimi mahvetmek istemiyorum amü yapılanları hazmedemiyorum

Bu dü çok doğru intikama uğruna kendimi mahvetmek istemiyorum amü yapılanları hazmedemiyorum
Bir insanın ölmesini beklemek görmeyi istemek kalbinizin nefret ve kinle dolu olması hiç iyi birşey değil salin ipini gitsin yaşın küçük ondan öyle düşünüyorsun belki biraz daha olgunlaşmış olsaydın ne bu düşüncelerin olurdu nede evliligin bu durumda olurdu . Ben düşünüyorum ki evliliğe hazır olmadan o olgunlukta olmadan evlenmissiniz ve şimdi bunun sıkıntısını yaşıyorsunuz

Valla başkasına çatır çatır kötülük yapan adamın ben de iyiliğini pek isteyemiyorum.Ölsün diyemem ama sürünsün derim yani.Sen düğün yapmıcaksın alacaksın nikahına 22 yaşındaki kızı bir de komidinin üstüne 50 bini bırakıp ceketini alıp çıkacaksın.Dün gece güzeldi hesabı.Kusura bakmasın kimse.Boşan arkadaşım parası da pulu da batsın.Sen bırak şimdi intikamı,yemeği tası da hayatını bundan sıyırıp bir toparlamaya bak.Daha yaşın küçük ne düğünlerin olur senin ohooo.
Valla beni bi siz anladınız 😢 hayallerimle oynadı mesele para değil hastalık değil ben koşulsuz severken benim hayallerimle oynadı bunu nasıl atlatacağım hastaysa beraber olurduk yardım ederdim destek olurdum ama beni bi köşeye atması ilk fırsatta bu kötü oldu

Kesinlikle öyle benim ağzıma sıçtı bıraktı yani, hayallerimle oynadı niye üzüleyim hasta diye mi bende hastayım depresyona girdim kendimi kullanılmış hissettim
Her kadın yaşadığını çektiğini bilir bn bunu anliyrm ama adama kanser olmasa bu yorumların çoğu değişirdi kesin kanser yine dyrm Allah sifasini versin o ayrı ama yaşanılan onca şey ne olcak kesinlikle boşan bak hayatına devam et Allah acıyacak bir kula malesef kul kula acirsa acınacak hale geliyor biraz gaddarca konusmis olabilirim ama insanı yaşadığı seyler öğretiyor yine diyrm arkadaşım alabildiğini al ondan miras mi düşüyor hakkına düşeni al ama çekişmeli bosnaayim uğraşayim deme kaybedersin sen yoluna bak çok gençsin hayatın basindasin daha neler olur neler

Eşimle nikah yaptık aynısevdeyiz düğün yapamadan kavga çıktı, 1,5 yıldır boşanma için uğraştık olmadı. Sonra aynı evde yaşadık kavga günültü sürekli para isteme düğün dediler yapmadılar daha hep ertelediler oyaladılar bi oyunlar çevirdiler. Şimdi eşim miras kalıcak bugün bana gelmiş sen al bu 50 bini boşanalım. Evlilik desen evlilik gibi değil bende ilk önce evet dedim mahkeme günü geldi gitmedim. Yani sindiremedim bu durumu. Yaşim genç 22 yaşındayım, ailesinin yanına gitti evin eşyalarını o almıştı eşyaları alıp gidecekmiş haber yolladı durumlar çok karışık çevreme rezil olmaktan korkuyorum. İş sahibi biriyim sürekli benden para isterdi vermeyince sen beni sevmiyorsun senden bana eş olmaz falan derdi paralarda ailesine gönderirdi yüni bende emeğimi maaşımı vermek istemezdim. Arabası vardı saattı paranın nerde olduğu belli değil . Durumlar bundan ibaret gelinlik giyemeden genç kızlık gururum onurum zedelendi. Sizce ne yapmalıyım bu arada kendisi kanser olduğunu öğrendi yani bilmiyorum
Arkana bakmadan boşan alabildiğini al ondan , hayatına bak , sana acimayana acıma

X