• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Ev

bi insan evlenmeden bi kaç ay önce ev alıp tapusunu neden babasının üzerine yapar? resmen boşanırsam karıma bişey kalmasın demiş adam, bugunun planını yapmış. valla malda mülkte gözüm yok da karşımdaki böyle olsa ne bileyim ya soğur uzaklaşırdım ya da hakkımı arardım.

geçmiş olsun.
:KK43: ahhh işte inandım ne bileyim maddi manevi kullanıldım :cry:

Allah bildiği gibi yapsın eşinizide ailesinide.. Adam önceden planlamış resmen herşeyi oyun yapmış size üzgünüm ama evden hiç bir talebiniz olamaz..
Ancak düğün cd ve fotoğraflarınızla beraber avukata gidin hepsini ödemek zorunda kalırlar

altınlarla ilgili bir şey iddia edebilir miyim peki. sonuçta zorla bozdurdum

Canım boşanırken nafaka alırsın ve bunları ispat edersen ayriyetten tazminat davası bile açarsın. Şimdi hassasiyet kadınların üzerinde erkeklerin gözünün yaşına bakmıyolar mahkemede

Ben burda kadinlara paraniza sahip cikin diye konuşunca taşlaniyorum. Evlilik birlik ortak mal circircir....Bu konu ibretlik sabit kalsin KKde.
Ben yurtdişinda avukatim. Fena kaziklanmişsin. Bir avukata acil başvur. Belki bir şekilde ispat edebilir.
Şuanda elinde bir tane ispatın bile yok. Altinlar zaten gitmiş.
Onu asla kanitlayamazsin...

Allah bildiği gibi yapsın eşinizide ailesinide.. Adam önceden planlamış resmen herşeyi oyun yapmış size üzgünüm ama evden hiç bir talebiniz olamaz..
Ancak düğün cd ve fotoğraflarınızla beraber avukata gidin hepsini ödemek zorunda kalırlar
anlayamıyorum evin kredisi de baya uzun . yani senelerceee sırf ev kredisini ödetmek için mi yanımda kalacaktı hiç bilmiyorum :KK35:

Ben burda kadinlara paraniza sahip cikin diye konuşunca taşlaniyorum. Evlilik birlik ortak mal circircir....Bu konu ibretlik sabit kalsin KKde.
Ben yurtdişinda avukatim. Fena kaziklanmişsin. Bir avukata acil başvur. Belki bir şekilde ispat edebilir.
Şuanda elinde bir tane ispatın bile yok. Altinlar zaten gitmiş.
Onu asla kanitlayamazsin...
altınlar için yine bir umut varda asıl ev için hiç ispatım yok

evin çoğu şeyini bile ben aldım şimdi karşıma geçmiş sen ne yaptın ki ne aldın diyor :KK43::KK43:

Trde bilemem, burda bana başvuran bir kadin aynisini yaşamıştı. Adam mahkemede, altinlari bozdurduk ve beraber parasini harcadik dedi. Kanit olmadığı icin 1 lira bile alamaz.
Öyle olsa her boşanan alir düğün videosunu gider mahkemeye

Trde bilemem, burda bana başvuran bir kadin aynisini yaşamıştı. Adam mahkemede, altinlari bozdurduk ve beraber parasini harcadik dedi. Kanit olmadığı icin 1 lira bile alamaz.
Öyle olsa her boşanan alir düğün videosunu gider mahkemeye
:bicak::hasta:

altınlar için yine bir umut varda asıl ev için hiç ispatım yok

evin çoğu şeyini bile ben aldım şimdi karşıma geçmiş sen ne yaptın ki ne aldın diyor :KK43::KK43:

Altinlar icin hangi ispatin var?
Eger bu ev konusu filan whatsapp üzerine konuşulduysa bari onlari kullanirsin. Iyice düşün, whatsapp, mail filan varmi

nişanliyken niye para veriyorsunuz ben anlamiyorum ...bazen herseye karismakta sıkınti ...eşinizle nerde tanistiniz

nişanliyken niye para veriyorsunuz ben anlamiyorum ...bazen herseye karismakta sıkınti ...eşinizle nerde tanistiniz
işte ev kurulurken hevesle herşeyi aldık yaptık. o zaman bile bana eve şunu yaptırcam yardımcı ol diyebiliyordu ne bileyim bende

bir arkadaşımız tanıştırdı

:KK43: ahhh işte inandım ne bileyim maddi manevi kullanıldım :cry:

aman boşver. kul hakkı yiyen onlar. sen yine bi avukata danış yapabileceğini yap ama yapılacak bişey yoksa da üzülme. borç harç kalmadığına dua et.

bi de kimle evlendin merak ettim. eski konularına baktım da çözemedi bikaç kişiden bahsetmişsin.

aman boşver. kul hakkı yiyen onlar. sen yine bi avukata danış yapabileceğini yap ama yapılacak bişey yoksa da üzülme. borç harç kalmadığına dua et.

bi de kimle evlendin merak ettim. eski konularına baktım da çözemedi bikaç kişiden bahsetmişsin.
en son söz-nişan konusu açtığım kişiyle işte

öyle allaha havale ettim

Evin değeri ne kadar arıyorum 200 bin. 5 ayda ne kadar ödemiş olabilirsiniz. Arıyorum 20 bin. Nasıl hak iddia edebilirsiniz. Buradaki bayanlarda bodoslama desteklemiş. Hak iddaa edemezsiniz. Altınlarınız için üzülün sadece

Back
X