neden öyle diyorsunuz resmen kullanıldım. ev yapılırken bile çoğu şeyi ben aldımEvin değeri ne kadar arıyorum 200 bin. 5 ayda ne kadar ödemiş olabilirsiniz. Arıyorum 20 bin. Nasıl hak iddia edebilirsiniz. Buradaki bayanlarda bodoslama desteklemiş. Hak iddaa edemezsiniz. Altınlarınız için üzülün sadece
Camını çerçevesini indir, parkelerini sök kombisini kır dolapları kapıları kır diyesim var. İçimde bir cani yatıyorhayırını göremezler ama o ev onlara kalırsa kahrolurum
Trde bilemem, burda bana başvuran bir kadin aynisini yaşamıştı. Adam mahkemede, altinlari bozdurduk ve beraber parasini harcadik dedi. Kanit olmadığı icin 1 lira bile alamaz.
Öyle olsa her boşanan alir düğün videosunu gider mahkemeye
Allah bildiği gibi yapsın eşinizide ailesinide.. Adam önceden planlamış resmen herşeyi oyun yapmış size üzgünüm ama evden hiç bir talebiniz olamaz..
Ancak düğün cd ve fotoğraflarınızla beraber avukata gidin hepsini ödemek zorunda kalırlar
Boşanma konusunu hiç açma o zaman borcun bitmesini bekle ve hak talep edebilecen biseyler bulmaya çalış zira boşanmayı teklif edersen esin daha da zorlaştırır işi kılıfına uydurup bisey vermez sanakredi çıkmadı bana dedi eşim .kredisi bitince üzerimize alırız dedi filan
zaten her konuda kandırıldım
kredi çıkmadı bana dedi eşim .kredisi bitince üzerimize alırız dedi filan
zaten her konuda kandırıldım
o evi ben kurdum resmen herşeyiyle ben uğraştım aldım ödedim.
ama kaynanamın hep evimde aklı vardı . o evin onlara kalmasını istemiyorm
Ev için hicbisi yapamazsiniz ama giderken atıyorum 20 milyar odemisseniz okadar hasar bırakın evde madem kullanildiginizi dusunuyosunuzSelam kızlar,
bir konuda bilgi almak istiyorum. 5 aylık evliyim boşanma kararı vermek üzereyim
maddi - manevi olarak eşim ve ailesi tarafından fazlasıyla kullanıldım
eşimle yaşadığımız evi evlenmeden bir kaç ay önce kredi çekerek aldılar .eşime kredi çıkmadı bu yüzden tapusu da eşimin üzerine değil ama kredisini eşimle beraber ödedik. daha doğrusu ben daha çok ödeme yaptım
eşyalar alınırken ve evin içi yapılırken de maddi olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. ayrıca düğünden sonra takılan bilezikleri istemesem de bozdurup borca verdi
bir yazı okudum da tapu üzerinize olmasa bile evlendikten sonra alınmış olsa da borcunu ödediğin için mal paylaşımında ikiye bölünüyormuş. böyle bir şey var mı ?
boşanma durumunda evden nasıl bir hak iddia edebilirim ? yanlarına kalsın istemiyorum
Malesef hiçbir hak talep edemiyorsunuz..babasının
Konularından birini sildir iki defa açmıştır ayrı başlıktaSelam kızlar,
bir konuda bilgi almak istiyorum. 5 aylık evliyim boşanma kararı vermek üzereyim
maddi - manevi olarak eşim ve ailesi tarafından fazlasıyla kullanıldım
eşimle yaşadığımız evi evlenmeden bir kaç ay önce kredi çekerek aldılar .eşime kredi çıkmadı bu yüzden tapusu da eşimin üzerine değil ama kredisini eşimle beraber ödedik. daha doğrusu ben daha çok ödeme yaptım
eşyalar alınırken ve evin içi yapılırken de maddi olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. ayrıca düğünden sonra takılan bilezikleri istemesem de bozdurup borca verdi
bir yazı okudum da tapu üzerinize olmasa bile evlendikten sonra alınmış olsa da borcunu ödediğin için mal paylaşımında ikiye bölünüyormuş. böyle bir şey var mı ?
boşanma durumunda evden nasıl bir hak iddia edebilirim ? yanlarına kalsın istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?