Doğru olabilir de olmayabilir de. Ama öyle olsa bile eşinizin üzerine geçirilebilirdi ev. Bence uyanıklık etmiş onlar.işte o zamaanlar kredi çıkmadı eşime dediler ondan filan ama bilmiyorum belki o da yalandır.
çok az yardım ediyorlardı ailesi
Zannetmiyorum. Ama altınlar konusunda kadının beyanı esas sanırım. Hukukçular bilir o meseleyi.altınlarla ilgili bir şey iddia edebilir miyim peki. sonuçta zorla bozdurdum
AAaa neden kabul ettiniz böyle birşeyi ?babasının
maalesef
pek yok gibi çünkü bankadan çekip eşime veriyordum oda toplayıp bankaya yatırıyordu
çoğunlukla elden bazen hesaptan işteannem böyle bir durumla yıllarca uğraştı kpnin alın ödeyin oturun dediği evin tapusu için.
ama hep dekontlarını aldığı için hak talep etti rahatlıkla .
umarım eşine elden vermemişsindir kredi parasını hesaba bile göndersen dökümü bir fark yaratır
hiç bir hakkın yok herşeyi ailem yaptı sen ne yaptın ki diyor utanmadan
kredi çıkmadı bana dedi eşim .kredisi bitince üzerimize alırız dedi filanAAaa neden kabul ettiniz böyle birşeyi ?
kredi bitmeden geçilmez dedi işte nebilimDoğru olabilir de olmayabilir de. Ama öyle olsa bile eşinizin üzerine geçirilebilirdi ev. Bence uyanıklık etmiş onlar.
sormayın.Ahlaksiz.
Ya bence bu tür seyler yaygin oldugu icin yapilabilecek bir sey vardir diye düşünüyorum. Hukukcu arkadaslar daha iyi aydinlatirlar.
darkmore siz hukukcuydunuz galiba degil mi? Yardimci olur musunuz? Ben de merak ettim, hak talep edilebiliyor mu, edilemiyor mu diye.
Merhaba hukukcu degilim ama yol gosterebiliyorum cogu arkadasa. Tesekkurler etiketlediginiz icinAhlaksiz.
Ya bence bu tür seyler yaygin oldugu icin yapilabilecek bir sey vardir diye düşünüyorum. Hukukcu arkadaslar daha iyi aydinlatirlar.
darkmore siz hukukcuydunuz galiba degil mi? Yardimci olur musunuz? Ben de merak ettim, hak talep edilebiliyor mu, edilemiyor mu diye.
Ev için hak iddia edemezsiniz maalesef ama altınlarınızı talep edebilirsiniz. Bilirkişi atanır, düğün resimlerinden, videosundan ne kadar altın takılmış diye bakılır ve ücretinin size ödenmesine hükmeder.kredi bitmeden geçilmez dedi işte nebilim
O zaman ev konusunda hiç bir talepte bulunamazsınız üzülerek söylüyorum.. yaptığınız ödemeleri kabul ederse eğer geri ödeme yapılabilir veya evi paylaşabilirsiniz ama eşinizin de bunu kabul edeceğini zannetmiyorum..
altınları geri alırsınız onlar her türlü kadının.
hımm anladım sağolunMerhaba hukukcu degilim ama yol gosterebiliyorum cogu arkadasa. Tesekkurler etiketlediginiz icin
Konu sahibi,ev esinizin uzerine alinmadiysa isiniz biraz zorlasir. Maddi manevi cokuntuye ugradiginiz icin bosanma davasi disinda tazminat davasi acabilirsiniz. Hukuken evlilik suresince beraber borc odediginiz icin talepte bulunabiliyorsunuz diye biliyorum.
Madem eşine kredi çıkmadı ev babasının adına ozaman borçta babasının adına demektir. Yani size borç bölünmez ama evden de birşey talep edemezsiniz. Borç tamamen bitmeden tapuyu bankadan alıp üzerinize geçiremezsiniz. Borç biter tapuyu alırsınız istediğinizi yaparsınız diye biliyorum.kredi çıkmadı bana dedi eşim .kredisi bitince üzerimize alırız dedi filan
zaten her konuda kandırıldım
o evi ben kurdum resmen herşeyiyle ben uğraştım aldım ödedim.Ev için hak iddia edemezsiniz maalesef ama altınlarınızı talep edebilirsiniz. Bilirkişi atanır, düğün resimlerinden, videosundan ne kadar altın takılmış diye bakılır ve ücretinin size ödenmesine hükmeder.
evet borç benım değil yaptığım ödemeler yanıma kar kalırsa çok üzülürüm o ev onlara kalırsaMadem eşine kredi çıkmadı ev babasının adına ozaman borçta babasının adına demektir. Yani size borç bölünmez ama evden de birşey talep edemezsiniz. Borç tamamen bitmeden tapuyu bankadan alıp üzerinize geçiremezsiniz. Borç biter tapuyu alırsınız istediğinizi yaparsınız diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?