Boşanma sürecinde olanlar veya bosananlar lutfen destek olabilir mi?

Yaşınız gerçekten 26 mı? 9 yaşında çocuğunuz varsa 10 senedir evlisiniz demektir. 16 yaşında mı evlendiniz yani?
Alışacaksınız zamanla, yapacak bir şey yok. Tek ilaç zaman. Ve bi iş bulup çalışmaya bakın. Ailenizle yaşıyormuşsunuz zaten. Çocuklarınız için çalışmak zorundasınız.

Evet kaçarak evlendim ve bedelini ödüyorum hem ben hem çocuklarım

Cekismeli devam ediyor halen uzun sürer diyor avukat çünkü karşı taraf benim surunmemi istiyor

Dava açıldı zaten teşekkür ederim tramva oluştu sanırım çaresiz zamanda geldi başıma

yetmemiș mi süründürdüğü.
neyse sen de artık toparla kendini, hayat çocuklar için devam etmek zorunda.
aile ortamın da hoș değil anlıyorum fakat sen halen çok gençsin. kendine bir kurtuluş yolu bulman gerekiyor. kendi hayatına sahip çıkman lazım. çalıșman lazım artık senin. bașka türlü hayata tutunamazsın.

Kursalara gidiyorum evet ise girmem gerek ama annem küçük olan bebegin biraz daha büyümesini beklemen gerek dedi yazın gireceğim inşallah

Başta üzülüp acı çekersiniz ama sonrasında alışırsınız. İnanın bana. Yeni hayatınızda sağlık,mutluluk, huzur diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…