• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecinde olanlar veya bosananlar lutfen destek olabilir mi?

Yaşınız gerçekten 26 mı? 9 yaşında çocuğunuz varsa 10 senedir evlisiniz demektir. 16 yaşında mı evlendiniz yani?
Alışacaksınız zamanla, yapacak bir şey yok. Tek ilaç zaman. Ve bi iş bulup çalışmaya bakın. Ailenizle yaşıyormuşsunuz zaten. Çocuklarınız için çalışmak zorundasınız.

Yaşınız gerçekten 26 mı? 9 yaşında çocuğunuz varsa 10 senedir evlisiniz demektir. 16 yaşında mı evlendiniz yani?
Alışacaksınız zamanla, yapacak bir şey yok. Tek ilaç zaman. Ve bi iş bulup çalışmaya bakın. Ailenizle yaşıyormuşsunuz zaten. Çocuklarınız için çalışmak zorundasınız.
Evet kaçarak evlendim ve bedelini ödüyorum hem ben hem çocuklarım

sen daha boșanamadın mı. yani resmiyette.
aylardır üstüne düșünüp duruyorsun. cehennemden kurtulduğuna șükredeceğine halen yasını tutuyorsun.
elalemi de bir kenara bırak. artık çocukların için kendini toparlaman lazım.
Cekismeli devam ediyor halen uzun sürer diyor avukat çünkü karşı taraf benim surunmemi istiyor

Yolunuzdan donmeyin, hic kimse su davranisi haketmiyor zira. Siz haklisiniz.

Balim ben seni anladim da, kocam beni evime postalasa lohusa halimle, sonrada 10 ay hicbir sey yokmus gibi hem kendi hem ailesi beni / bizi yoksaysa canlari cehenneme der acardim davayi demek istedim. Bende senin gibi eski konulari okumadan bu yorumu yazdim 💕
Dava açıldı zaten teşekkür ederim tramva oluştu sanırım çaresiz zamanda geldi başıma

yetmemiș mi süründürdüğü.
neyse sen de artık toparla kendini, hayat çocuklar için devam etmek zorunda.
aile ortamın da hoș değil anlıyorum fakat sen halen çok gençsin. kendine bir kurtuluş yolu bulman gerekiyor. kendi hayatına sahip çıkman lazım. çalıșman lazım artık senin. bașka türlü hayata tutunamazsın.

yetmemiș mi süründürdüğü.
neyse sen de artık toparla kendini, hayat çocuklar için devam etmek zorunda.
aile ortamın da hoș değil anlıyorum fakat sen halen çok gençsin. kendine bir kurtuluş yolu bulman gerekiyor. kendi hayatına sahip çıkman lazım. çalıșman lazım artık senin. bașka türlü hayata tutunamazsın.
Kursalara gidiyorum evet ise girmem gerek ama annem küçük olan bebegin biraz daha büyümesini beklemen gerek dedi yazın gireceğim inşallah

Herkese selam bosanma surecindeyim 10 aylik bebeğim ve 9 yaşında oğlum var. Dava surecindeyim ve bir türlü kendime gelemiyorum kararımdan eminim fakat bit turlu kendimi sorgulamaktan vazgeçemiyorum insanlara özeniyorum aile olanlara kendimde De Bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum bağımlılık ve alışkanlık var hep kötüyüm diyemem ama ara ara çok yoğun çöküş yaşıyorum güçsüz yetersiz hissediyorum geçecek mi bu günler geçiyor mu şuan çalışmıyorum bebeğim küçük ailemin yanındayım lütfen akıl verin
Başta üzülüp acı çekersiniz ama sonrasında alışırsınız. İnanın bana. Yeni hayatınızda sağlık,mutluluk, huzur diliyorum 🙏

Back