Lohusa iken kavga ettik ve 50 gunluk bebegim ile annemin babamın evine gönderdi akşam vakti kızınızı istemiyorum anlaşamıyoruz diyeBoşanma nedeniniz nedir?
Öncesi yok mu?.Zaten onun sonrasinda hiç ailesinde kendisinde çaba olmadı barışmak için en sonunda davayi açtım bende
9 yaşında bi oğlunuz varsa 10 senelik bi evlılık olmalı hiç yoktan . Tek sebeb lohusayken kavga etmek miLohusa iken kavga ettik ve 50 gunluk bebegim ile annemin babamın evine gönderdi akşam vakti kızınızı istemiyorum anlaşamıyoruz diye
Baska sebebe ihtiyac yok bence, lohusayken kavga edip kizi anasinin evine yollamis bir daha da yuzlerine bakmamis, ailede umursamamis. Ozetle kiz ve cocuklar istenmeyen ilan edilmisler. Bence gayet yeterli bir sebep bosanmak icin.9 yaşında bi oğlunuz varsa 10 senelik bi evlılık olmalı hiç yoktan . Tek sebeb lohusayken kavga etmek mi
Zaten kendisi uzman cavus bu süreçte ailesi ile yaşadım ben evi goturemedi evt sebep buydu9 yaşında bi oğlunuz varsa 10 senelik bi evlılık olmalı hiç yoktan . Tek sebeb lohusayken kavga etmek mi
Evet en zor dönem de böyle durum yaşadım kaldıramadım bu durumuBaska sebebe ihtiyac yok bence, lohusayken kavga edip kizi anasinin evine yollamis bir daha da yuzlerine bakmamis, ailede umursamamis. Ozetle kiz ve cocuklar istenmeyen ilan edilmisler. Bence gayet yeterli bir sebep bosanmak icin.
Kavga sebebi ne manasında ama zaten eski konularına baktım koca koca değilmişBaska sebebe ihtiyac yok bence, lohusayken kavga edip kizi anasinin evine yollamis bir daha da yuzlerine bakmamis, ailede umursamamis. Ozetle kiz ve cocuklar istenmeyen ilan edilmisler. Bence gayet yeterli bir sebep bosanmak icin.
Eski konunuza baktım Allah kurtarmış sizi üzülmeyinZaten kendisi uzman cavus bu süreçte ailesi ile yaşadım ben evi goturemedi evt sebep buydu
İnşallah ailem de kendi halinde insanlar babam bipolar hastası ve iki kardeşim daha var evde ev küçük ve etraf hiç susmuyorilk zamanların sancılı olması çok normal.. bazen sevdiğimiz bir kalemi kaybetsek üç gün arıyoruz değil mi?
yıllar geçmiş dile kolay. biraz sabır göstersin bir kaç ay sonra ohh iyiki yapmışım diyeceksiniz.
Teşekkür ederim kör olmuşumEski konunuza baktım Allah kurtarmış sizi üzülmeyin
çalışma şansınız yok mu?İnşallah ailem de kendi halinde insanlar babam bipolar hastası ve iki kardeşim daha var evde ev küçük ve etraf hiç susmuyor
Yeminle çok sabırlı kadınmışsınız ne kadar çok çektirmişler size inşallah bundan sonra hayatınızda hep güzel şeyler yaşarsınızTeşekkür ederim kör olmuşum
Yolunuzdan donmeyin, hic kimse su davranisi haketmiyor zira. Siz haklisiniz.Evet en zor dönem de böyle durum yaşadım kaldıramadım bu durumu
Balim ben seni anladim da, kocam beni evime postalasa lohusa halimle, sonrada 10 ay hicbir sey yokmus gibi hem kendi hem ailesi beni / bizi yoksaysa canlari cehenneme der acardim davayi demek istedim. Bende senin gibi eski konulari okumadan bu yorumu yazdimKavga sebebi ne manasında ama zaten eski konularına baktım koca koca değilmiş
Şuan lik yokçalışma şansınız yok mu?
boşverin insanlar hep konuşur siz duymayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?