Boşanma süreci ve ailemin destekleri

Sen hele bismillah de olumsuzluğu çağırma. Devlet tutabilir. Hem dgsye hem tyt/ayt ye gir. Hangisinden puan gelirse ona göre hareket edersin.
Tyt ve ayt benim için çok zaman kaybı olur 4 yıl okuyacağım çünkü öyle olursa dikey geçiş sınavı ile kazanırsam 3.sınıftan başlatan üniversiteler var. İnşallah olacak

Var kurslar bende düşündüm ilk başta ama pandemi süreci öğrenci kabul ettiklerini zannetmiyorum.. Temelim var çok şükür evde halledebilirim diye düşünüyorum. 24 gün var KPSS ye evet bende sizin gibi düşünüyorum atanırsam çok daha güzel olur hem okur hem çalışırım hayatım daha bir düzenli olur

Haklısınız cuma günü psikiyatri çıkışı çalışma programı hazırlayacağım kendime. Psikolojik durumumdan ötürü ağlama nöbetlerim var önce tedavime başlamalıyım ki daha sağlam adımlar atabileyim

Tyt ve ayt benim için çok zaman kaybı olur 4 yıl okuyacağım çünkü öyle olursa dikey geçiş sınavı ile kazanırsam 3.sınıftan başlatan üniversiteler var. İnşallah olacak

Tabi siz bilirsiniz. Genel olarak 1 ve 2 yi birleştirip 3 yılda tamamlarsınız diye düşünüyorum. Yine de o şansı yok etmemek lazım. Fazla sınav puanı göz çıkarmaz.

Seninki gibi babalar lazım bu ülkeye

merhaba konu sahibi. belki bir örnek olur diye yazmak istedim. ben de normalde kendi alanımda (uluslararası ilişkiler) y. lisans mezunuyum, sonrasında da bu alana yakın olarak iş tecrübem oldu fakat yıllar içinde istediğim tatmini yakalayamadım. arkadaşlarımın aksine banka, dış ticaret departmanları vs de düşünmedim, zamanla soğuma geldi. tıkanma noktasına geldim. son bir kaç yıldır sadece yakın bir arkadaşıma lise yıllarımdan içimde kalan (sizin hukuk hayaliniz gibi) ingiliz dili edebiyatı okumak istediğimi anlatıyor ama bir türlü cesaret edemiyordum. o noktada şanslıyım ki aile desteği buldum ki ben şu an 33 yaşındayım ve bekarım evlilik gibi bir planım yok. annem bu konuda "kızım arkandan kovalayan çocuğun mu var, aile mi geçindiriyorsun neden yapmayasın?" diye çok destek oldu. bu yıl üniversite sınavına hazırlanıp girdim (hem de pandemı ortasında), istediğim bölümü kazandım, dilim ileri seviye olduğundan ( önceki eğitimlerim Ingilizceydi) hazırlığı atladım, 8 ders muafiyet alacağım önceki okuldan dolayı. yani şimdiden 3.5 yıl kaldı önümde. bunları yazmak istedim çünkü biliyorum ben bir şey yapsam da yapmasam da bu 3.5 yıl gececekti, ve sonrasında ben yine "keşke zamanında yapsaydım" diyecektim. bence destekleyen bir ailen olduğu için çok şanslısın, ama en önemlisi senin kararlılığın. aynı ben de olduğu gibi şu saatten sonra seni de bağlayan bir sorunun yok bence artık en odaklanacağın şey kendine yatırım yapmak kendini iyileştirmek olsun. hayatta neye emek verirsek verelim günün sonunda kendimizle yalnız kalıyoruz.
bol şans diliyorum, kimseyi dinlemez ve kendini odaklarsan yapabilirsin. 15 sene aradan sonra baştan lise müfredatı çalışan deneme çözüp yüksek bir puan yapan biri olarak söylüyorum. yeter ki kendi önünü kendin kesme. her şey gönlünce olsun.

Bundan sonra kendiniz icin hayat tutunup kariyer pesinde kosarsaniz onlar icin en buyuk odul olur. 26 cok genc 30 yaslarinda mesleginizi elinize almis olursunuz yolunuza bakarsiniz

Ben hiç çalışmadan girdim dgs ye ve istediğim bölümü kazandım çalışınca hayli hayli yaparsınız çok gençsiniz bide ben 34 yaşındayım ( yazması bile kötü ne ara ben 34 oldum ya )

Çok şanslısınız. Mahçup olacak bir şey yok siz onların evladısınız. Ablam 2. evliliğini de bitirdi ailem sahip çıktı ev verdiler, annem ve babam bakıyor torunlarına. Olması gereken bu. 10 kere hata da yapsak gene ailemiz sarıyor yaralarımızı. Bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah.

Ne güzel bir aileniz varmış ablanızın adına da çok mutlu oldum , dilerim çok mutlu olur Amin Allah razı olsun inşallah

Ben hiç çalışmadan girdim dgs ye ve istediğim bölümü kazandım çalışınca hayli hayli yaparsınız çok gençsiniz bide ben 34 yaşındayım ( yazması bile kötü ne ara ben 34 oldum ya )
Çok sevindim sizin adınıza 34 de genç bir yaş. Önemli olan insanın ruhunun genç olması, hayatı dolu dolu mutlu Mesut yaşamak

Canım benim, okuyunca kendim kazanmış gibi sevindim. Azmin öyküsü işte. İsteyince yapılmayacak bir şey yok. Bunun en güzel örneği olmuşsunuz. Dilerim ki iş hayatınızda da aradığınız tatmini yakalarsınız ve hep yükselirsiniz. Kendimi övmek için söylemiyorum ama ben aşırı zekiyim. Daha önceden bile kazanabilirdim nişanlılık,sevgililik dönemini çok önemsemeseydim şayet sadece hedefime odaklanmış olsaydım... Bir okuduğum şeyi yıllar sonra bile hatırlıyorum hafızam çok kuvvetli, çalışmadan girdiğim sınavlar çok oldu kitap yüzü açmamama rağmen çalışan çoğu kişiden yüksek aldım ama şu an tereddüt yaşamamın nedeni yaşadığım psikolojik durumdan ötürü dikkat eksikliği yaşıyor olmam ve ya bu durumu atlatamaz ve çalışamazsam diye korkmam. Yoksa kazanacağımdan hiç şüphem olmazdı. Bugün psikiyatri çıkışı hemen ilaçlarıma başlayacağım sonra ise çalışmaya. Umarım bende sizin gibi başarabilirim Allah’a emanet olun. Mutlulukla kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…