- 22 Haziran 2020
- 733
- 1.040
-
- Konu Sahibi Papatyaakadiin
Amin çok teşekkür ederim, cümlemiz için inşallahHayata yeniden başlayın geçmişe bir sünger çekin aileniz yapılması gerekeni yapmış kendiniz için aileniz için hayata yeniden başlayın herşey çok güzel olsun sizin için
Tabiki öyle.. Keşke herkes benim gibi şanslı olsaydı ...Hiç ezilmeyin babanız gerçek bir aile şevkati sunmuş size.Aile bu değilmi zaten?
Evet , keşke herkes benim gibi şanslı olsaydı... Unutmak değilde alışmak ve bununla baş etmeyi öğrenebilirim sanırım. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinO babanın elleri değil ayakları öpülür aileniz iyiki yanınızda...
Sınava çalışın devlet olmazsa özele gidersiniz.
Tedavinizi olun geçmişi unutun.
Çok mutlu olursunuz InşAllah.
Hala o kadar korkuyorlar ki gideceğim diye yürekleri ağzında. Tabiki yok öyle bir düşüncem ama onlar öyle düşünüyorlar.. Tüm kadınlara böyle şanslı bir hayat diliyorumBey amcanın ellerinden öperim.
Hatta alnından öpülecek baba var sizde ne mutlu...
Bundan sonrasında onlara yapabileceğiniz en büyük iyilik gerçekten iyi ve mutlu bir evlat olmak.
Bizden tek beklentileri bu.
Başarılar ve mutluluklar..
Tedavime başlayayım bakalım, umarım dediğiniz gibi olur. O şekilde daha başarmış hissederim kendimi çünkü. Rabbim ailemizi başımızdan eksik etmesinNe güzel bir aileye sahipsiniz. Kıymetini bilin, çalışın ve kazanın. Belki burslu filan olur. Evlat dediğin baş tacı.
İnşallah canımAilen cok tatli, kendi ailem geldi aklima, biz sansli doganlardaniz. Ailen yanindaysa hayata onde basliyorsun. Bu sansi degerlendir ve mahcup olacak bir durum yok. Onlar bizi dunyaya getirdi degilmi ve son nefeslerine kadar yanimizda olduklarini bilecegiz. Normali bu. Ve o sinavi kazanacaksin ben eminim
Okuduğum bir bölümün devlette iş olacağı var , o yüzden KPSS ye gireceğim ekimde .diğeri ise şu an yaşadığım yerde iş olacağı olmayan bir bölüm. Bölümlerim önlisans o yüzden yüksek lisans imkanım yok. Hukuka da dikey geçiş sınavı ile tamamlayacağım için 3.sınıftan başlatan üniversiteleri tercih ederim . 1.sınıftan başlamak zaman kaybı olur benim için. Hep hayalimdi benim avukat olmak. Yük diye düşünmüyorlar Tabiki ama ben yaşadığım psikolojik durumdan ötürü öyle düşünüyorum kendimi rahat hissetmem adına devleti kazanmak istiyorum. Evet çok ağır ve zor şeyler yaşadım. Dilerim kazanıp başarabilirim ve buradaki bir çok kadına ilham kaynağı olabilirimYük diye hissetseler zaten bu teklifi yapmazlardı, siz elinizden geleni yapın yeter. İki üniversite bitirdim dediniz diğerlerinin iş imkanı yok mu birde hukuk okumak istiyorsunuz. Yüksek lisans, yeni bir dil öğrenmeyle diğer mezuniyetlerinizde kendinizi geliştirmeye çalışsanız. Daha kolay olmaz mı? Uzun süreli tedavi göreceğim diyorsunuz, belli zor şeyşer yaşamışsınız, yeni bir baskı hissetmek sizi zorlamasın.
Evet ne zaman mutsuz olsam onlarda üzülüyor. Dilerim başarabilirim çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinNe tatlı bir ailen, baban var mașallah.
Yük olduğunu sanmıyorum onlara, mutsuz üzgün kendine guvenmezsen yük olursun ailene. Bu düşünceden kurtul, hiçbir cocuk, ailesine yük değildir heleki ailesini seninki gibi ise.
Kendini bırakma, başarırsın önemli olan istemek. İstedikten sonra herseyin üstesinden gelirsin.
Konu, boşanma aşamasında olmama rağmen ailemin sunduğu imkanlar, benim bunun altında ezilmem, yaşadığım psikolojik durumdan ötürü tedaviye başlayacak olmam ve bu yüzden sınav kazanla konusunda endişelenmemKonuyu tam anlayamadım ama 2 üniversite okudum yazmışsınız. İki diplomayla iş bulursunuz mutlaka. Ailenize yük olmazsınız bütün sorun çözülür. Hem de 2 diploma üstüne daha hala okuyacağım diye hayatı ertelemeyin psikolojinizi daha kötü etkileyebilir erteleyip durmak. Aileniz iyiliğiniz için her imkan var önünde demek istemiş ama kendiniz için en olumlu yolu seçmek sizin sorumluluğunuz. Hala aile desteği alıp okuma imkanım var diye hayata atılmakta çekingen davranırsanız fazlasıyla sunulan imkanları dezavantaja çevirmiş olursunuz.
Allah razı olsun canım benim, evet öyledir babamO olumlu etkiler. Çok çalış sıkı çalış. En iyi tedavi çalışmak bence. Aslan baba diyesim geldi
Keşke.Keşke her kadın benim gibi şanslı olsa.
Ne güzel düşünüyorsunuzAnneyim,
evladım kötü bir evlilik yaşamış ve boyun eğmek yerine kalkıp kanatlarımın altına sığınmışsa dünyayı dökerim önüne. Hele birde geçmiş hatalarını telafi etmek, okuyup hayatını kurtarmak isterse mutluluktan havalara uçarım. Ne maddi ne manevi yük değil, gurur kaynağım olur.
Hadi sende sınava odaklan, yapabildiğinin en iyisi için çabala gururlandır onları.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinGünün aydın olsun papatya ❤ Artık her şey şimdi başlıyor, yeni bir sen, yeni bir hayatKendini boğmadan yeni düzenine alıştıktan sonra önünde kimse duramaz. İyi ki ailen yanındaymış o kadar büyük bir şans ki bu! Boşanma mevzusunu atlat, sınav hertürlü hallolur zaten Kendine çook çok iyi davran lütfen
Ben devlet gelmesini istediğim için daha yoğun bir çalışmaya ihtiyacım olacak ve inşallah kazanacağımTürkçe’yi fulle yakın yapar biraz da matematik yaparsan %50 burslu bile gelir. Dgs için 8.5 ay ideal bir zaman. Dene içinde kalmasın.
Maddi olarak zorlamayacak iyi bir geliri var çok şükürÇok iyi bir aileniz var çok şanslısınız gerçekteneğer maddi olarak babanızı zorlamayacaksa sakın düşünmeyin kesinlikle hukuk okuyun. İleride meslek hayatına atıldığınızda siz de ailenize çok güzel jestler yaparsınız :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun cümlemize inşallahArkanızda aileniz olduğu için çok şanslısınız sizin adiniza ben mutlu oldum gercektenhedeflerinizin pesinden gidin.. ailenizede allah saglik sıhhat versin inşallah