Boşanma süreci ve ailemin destekleri

O babanın elleri değil ayakları öpülür aileniz iyiki yanınızda...
Sınava çalışın devlet olmazsa özele gidersiniz.
Tedavinizi olun geçmişi unutun.
Çok mutlu olursunuz InşAllah.
Evet , keşke herkes benim gibi şanslı olsaydı... Unutmak değilde alışmak ve bununla baş etmeyi öğrenebilirim sanırım. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Hala o kadar korkuyorlar ki gideceğim diye yürekleri ağzında. Tabiki yok öyle bir düşüncem ama onlar öyle düşünüyorlar.. Tüm kadınlara böyle şanslı bir hayat diliyorum

İnşallah canım İnsan ailesini seçemiyor ne yazıkki. bu bizim için büyük bir lütuf bazıları için ise işkence. Şeninde benim gibi şanslı olmana çok sevindim. Kimse bükemiyor belini ailen yanında olunca. Herkese bizim hayatımız gibi şanslı bir hayat dilerim

Ne tatlı bir ailen, baban var mașallah.
Yük olduğunu sanmıyorum onlara, mutsuz üzgün kendine guvenmezsen yük olursun ailene. Bu düşünceden kurtul, hiçbir cocuk, ailesine yük değildir heleki ailesini seninki gibi ise.
Kendini bırakma, başarırsın önemli olan istemek. İstedikten sonra herseyin üstesinden gelirsin.

Okuduğum bir bölümün devlette iş olacağı var , o yüzden KPSS ye gireceğim ekimde .diğeri ise şu an yaşadığım yerde iş olacağı olmayan bir bölüm. Bölümlerim önlisans o yüzden yüksek lisans imkanım yok. Hukuka da dikey geçiş sınavı ile tamamlayacağım için 3.sınıftan başlatan üniversiteleri tercih ederim . 1.sınıftan başlamak zaman kaybı olur benim için. Hep hayalimdi benim avukat olmak. Yük diye düşünmüyorlar Tabiki ama ben yaşadığım psikolojik durumdan ötürü öyle düşünüyorum kendimi rahat hissetmem adına devleti kazanmak istiyorum. Evet çok ağır ve zor şeyler yaşadım. Dilerim kazanıp başarabilirim ve buradaki bir çok kadına ilham kaynağı olabilirim

Evet ne zaman mutsuz olsam onlarda üzülüyor. Dilerim başarabilirim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Konu, boşanma aşamasında olmama rağmen ailemin sunduğu imkanlar, benim bunun altında ezilmem, yaşadığım psikolojik durumdan ötürü tedaviye başlayacak olmam ve bu yüzden sınav kazanla konusunda endişelenmem Okuduğum bölümler önlisans ve birisinin iş olamadı kamuda var o yüzden KPSSye gireceğim Ekim’de. Diğeri ise şu an yeni taşındığımız şehirde iş olanağı olmayan İstanbul, Ankara , İzmir gibi şehirlerde olanakları bulunan bir bölüm. Üniversite sınavına girip okumayacağım. Dikey geçiş sınavına girip hukuka tamamlamayı düşünüyorum. 3.sınıftan başlatan üniversiteleri tercih edeceğim, vakit kaybı olmaması için 1.sınıftan başlatanları tercih etmeyi düşünmüyorum. Umudun olduğu yerde mucizeler çiçek açar cümlesi geldikçe aklıma her şeye daha bir sıkı sarılmak geliyor içimden . Ayrıca yorumun içinde teşekkür ederim

Anneyim,
evladım kötü bir evlilik yaşamış ve boyun eğmek yerine kalkıp kanatlarımın altına sığınmışsa dünyayı dökerim önüne. Hele birde geçmiş hatalarını telafi etmek, okuyup hayatını kurtarmak isterse mutluluktan havalara uçarım. Ne maddi ne manevi yük değil, gurur kaynağım olur.
Hadi sende sınava odaklan, yapabildiğinin en iyisi için çabala gururlandır onları.

Ne güzel düşünüyorsunuz İnşallah öyle olacak

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için İnşallah atlatacağım.. Her şey çok güzel olacak

Maddi olarak zorlamayacak iyi bir geliri var çok şükür Doğru diyorsunuz . İnşallah devleti kazanırım da masrafa girmemiş olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…