- 30 Ağustos 2019
- 68
- 43
- 29
- Konu Sahibi Papatyaakadiin
Böyle bir aileniz olduğu için ne mutlu size yanlış anlamadıysam adalet bölümü okudunuz icra müdürlüğü ilânı geldi başvurular başladı yanlış hatırlamıyorsam şansınızı denemelisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin adınıza cok sevindim cok sanlısınız ve aileniz size boyle ınanıyorken ve yanınızdayken hayallerinizden vazgecmeyınGünaydın ☀ Önceki konularımı bilen bilir. Boşanma sürecindeyim. Ailemden Allah razı olsun.Geldiğimden beri maddi manevi her konuda arkamdalar. Keşke her kadın benim gibi şanslı olsa. Aile büyük bir şans gerçekten. 26 yaşındayım iki üniversite okudum. Çocuğum yok. KPSS ye gireceğim.Adalet bakanlığı alım yapacak Gerçi sınava çok hazırlanamadım. Yaşadığım travmadan ötürü psikolojim çok bozuk, odaklanamıyorum derse ama temelim sağlam çok şükür. Babam ise neden dikey geçiş sınavına girmiyorsun kızım sen dedi ben ise kendime güvenmediğimi söyledim. Devleti kazanmam çok zor bu şartlarda çünkü. Ücretli hukuka gönderirim seni , ücretlinin puanını al sen yeter dedi. Ben senin için çalışıyorum kızım yeter ki okumak iste sen dedi. Hep istemiştim avukat olmayı. Ama kısmet olmadı nişanlılık,evlilik derken. Şimdi babam önüme böyle bir imkan sunuyor ama ben kendimi mahçup hissediyorum. Boşanma aşamasındayım ayrıca ailemi bu evliliğe ikna eden bendim . Kendimi suçlu hissediyorum, bana böyle iyi davranıp böyle imkanlar sunmasının altında eziliyorum sanki. Adam ,2 hafta önce hediye telefon aldı. Eşimin, kafamda kırdığı telefonumun aynısını almış o telefonu çok seviyordum diye ☹ Mahçup hissediyorum kendimi. Psikolog ayarlamış bana, kendimi toparlamam için .terapiye başlayacağım. Ayrıca cuma günü psikiyatride randevum var , ilaç tedavisine de başlayacağım. Geç oldu tedaviye başlamam biraz ama... Ben yük olmak istemiyorum aileme. Tabiki yük değilim onlara göre ama ben yinede devlet üniversitesini kazanmak istiyorum. Sınava 8 buçuk ay gibi bir süre var sizce başarabilir miyim? Temelim var. Türkçem çok iyi matematiğim orta. Psikolojik tedavim ne kadar sürede sonuç verir kestiremiyorum çünkü ciddi bir tedavi göreceğim, o yüzden korkuyorum ya başaramazsam sınavı diye. Yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim iyiki varsınız ❤
Evet çok şanslıyım çok şükür Evet biliyorum 22 kasımda sınav hazırlanamam o kadar kısa sürede. Zabıt katipliği için ilan bekliyorum şu an Çok teşekkür ederim yine de verdiğiniz bilgi içinBöyle bir aileniz olduğu için ne mutlu size yanlış anlamadıysam adalet bölümü okudunuz icra müdürlüğü ilânı geldi başvurular başladı yanlış hatırlamıyorsam şansınızı denemelisiniz
Çok teşekkür ederim Vazgeçmeyeceğim, hayallerime koşacağımSizin adınıza cok sevindim cok sanlısınız ve aileniz size boyle ınanıyorken ve yanınızdayken hayallerinizden vazgecmeyın
İnşallah emeğinin karşılığını alırsın Eminim ki ailenin yüzünü kara çıkarmayacaksın ve seninle gurur duyacaklar. Mutsuz bir evliliğin varsa şayet ve düzelmeyecek şeylerde ömrünü mutsuz bir evde geçirme. Bebeğin ve sen mutlu olmayı hakediyorsunuz eminim buna. Rabbim yolunu ve bahtını açık etsin inşallahMerhaba, bende geçenlerde lisans kpss’ye girdim. Çok şükür iyi de geçti. Bende 1,5 yıllık evliyim, babama anneme kendi maaşımı yediremeden evlendim. O yüzden çok vicdan azabı çektim yarı yolda bıraktım hissine kapıldım. Çünkü babam bizi yoklukta büyütttü okuttu. Bense evlenerek masraf oldum külfet oldum. Birde şehrimi bile değiştirdim. Kpss ye sırf onlar için çalıştım inanın. Görsünler başardığımı diye, Allah inşallah yüzümü kara çıkartmaz da atanırım. Çok istiyorum onlara destek olmayı. Benim evliliğimde süper giden bir evlililij değil, severek evlendim isteyerek. O yüzden kendimi yalnız hissediyorum üstelik hamileyim. Umarım herşey düzelir hem senin için, hem benim için hem de böyle durumda olanlar için. Kendine inan ve çok çalış kendine bir hayat kur. Bütün herşeyi geride bırak. Seni gayet iyi anlıyorum , Allah yolunu açık etsin inşallah
Aklim karışıyor diye konu acmissiniz biraz önce onu okuyordum. Aklınızın bulanmasına izin vermeyin. Aileniz yanındaymış onlarla gurur duyun bence . Sen onlar için yuk değilsin, evlatsın! Evlat yük olmaz can olur kan olur . Hukuk okuyun , elinizden geleni hatta fazlasını yapin . Devlet olmasa ozel olsun ama olsun.Günaydın ☀ Önceki konularımı bilen bilir. Boşanma sürecindeyim. Ailemden Allah razı olsun.Geldiğimden beri maddi manevi her konuda arkamdalar. Keşke her kadın benim gibi şanslı olsa. Aile büyük bir şans gerçekten. 26 yaşındayım iki üniversite okudum. Çocuğum yok. KPSS ye gireceğim.Adalet bakanlığı alım yapacak Gerçi sınava çok hazırlanamadım. Yaşadığım travmadan ötürü psikolojim çok bozuk, odaklanamıyorum derse ama temelim sağlam çok şükür. Babam ise neden dikey geçiş sınavına girmiyorsun kızım sen dedi ben ise kendime güvenmediğimi söyledim. Devleti kazanmam çok zor bu şartlarda çünkü. Ücretli hukuka gönderirim seni , ücretlinin puanını al sen yeter dedi. Ben senin için çalışıyorum kızım yeter ki okumak iste sen dedi. Hep istemiştim avukat olmayı. Ama kısmet olmadı nişanlılık,evlilik derken. Şimdi babam önüme böyle bir imkan sunuyor ama ben kendimi mahçup hissediyorum. Boşanma aşamasındayım ayrıca ailemi bu evliliğe ikna eden bendim . Kendimi suçlu hissediyorum, bana böyle iyi davranıp böyle imkanlar sunmasının altında eziliyorum sanki. Adam ,2 hafta önce hediye telefon aldı. Eşimin, kafamda kırdığı telefonumun aynısını almış o telefonu çok seviyordum diye ☹ Mahçup hissediyorum kendimi. Psikolog ayarlamış bana, kendimi toparlamam için .terapiye başlayacağım. Ayrıca cuma günü psikiyatride randevum var , ilaç tedavisine de başlayacağım. Geç oldu tedaviye başlamam biraz ama... Ben yük olmak istemiyorum aileme. Tabiki yük değilim onlara göre ama ben yinede devlet üniversitesini kazanmak istiyorum. Sınava 8 buçuk ay gibi bir süre var sizce başarabilir miyim? Temelim var. Türkçem çok iyi matematiğim orta. Psikolojik tedavim ne kadar sürede sonuç verir kestiremiyorum çünkü ciddi bir tedavi göreceğim, o yüzden korkuyorum ya başaramazsam sınavı diye. Yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim iyiki varsınız ❤
Günaydın ☀ Önceki konularımı bilen bilir. Boşanma sürecindeyim. Ailemden Allah razı olsun.Geldiğimden beri maddi manevi her konuda arkamdalar. Keşke her kadın benim gibi şanslı olsa. Aile büyük bir şans gerçekten. 26 yaşındayım iki üniversite okudum. Çocuğum yok. KPSS ye gireceğim.Adalet bakanlığı alım yapacak Gerçi sınava çok hazırlanamadım. Yaşadığım travmadan ötürü psikolojim çok bozuk, odaklanamıyorum derse ama temelim sağlam çok şükür. Babam ise neden dikey geçiş sınavına girmiyorsun kızım sen dedi ben ise kendime güvenmediğimi söyledim. Devleti kazanmam çok zor bu şartlarda çünkü. Ücretli hukuka gönderirim seni , ücretlinin puanını al sen yeter dedi. Ben senin için çalışıyorum kızım yeter ki okumak iste sen dedi. Hep istemiştim avukat olmayı. Ama kısmet olmadı nişanlılık,evlilik derken. Şimdi babam önüme böyle bir imkan sunuyor ama ben kendimi mahçup hissediyorum. Boşanma aşamasındayım ayrıca ailemi bu evliliğe ikna eden bendim . Kendimi suçlu hissediyorum, bana böyle iyi davranıp böyle imkanlar sunmasının altında eziliyorum sanki. Adam ,2 hafta önce hediye telefon aldı. Eşimin, kafamda kırdığı telefonumun aynısını almış o telefonu çok seviyordum diye ☹ Mahçup hissediyorum kendimi. Psikolog ayarlamış bana, kendimi toparlamam için .terapiye başlayacağım. Ayrıca cuma günü psikiyatride randevum var , ilaç tedavisine de başlayacağım. Geç oldu tedaviye başlamam biraz ama... Ben yük olmak istemiyorum aileme. Tabiki yük değilim onlara göre ama ben yinede devlet üniversitesini kazanmak istiyorum. Sınava 8 buçuk ay gibi bir süre var sizce başarabilir miyim? Temelim var. Türkçem çok iyi matematiğim orta. Psikolojik tedavim ne kadar sürede sonuç verir kestiremiyorum çünkü ciddi bir tedavi göreceğim, o yüzden korkuyorum ya başaramazsam sınavı diye. Yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim iyiki varsınız ❤
Çok üzüldüm senin adına canım benim Umudunu yitirme asla. İlla kendi bölümünden atanacak değilsin ya bölüm farkı aranmaksızın açılan kadrolar oluyor onlara da başvuru yaparsın. Boyun ve kilon uygunsa astsubaylık ve polislik içinde başvuru yap. Rabbim senin ve çocuğunun yüzüne baksın, sizi aydınlığa çıkarsın inşallah Babanı da hidayete erdirsin... Moralini hiç bozma Türkçeden full yapmaya bak matematikten 3 5 tane çözersin. Genel kültürden çok yapamazsan bile istediğin bir puana tekamül edecektir. Bol şanslarNe şanslısınız maşallah bende kpss önlisans a gireceğim ama bazı sorunlardan geç başladım calsmaya ,1 aydır çalışma fırsatı oldukça bakiyorm konulara pek umudum yok benim bölümüm ,80 ustu alım hep ve az alım oluyor benimde bir çocuğum var sınava azkaldigi için ailemde kalıyorum çalışmak.icin annem ilgileniyor bende ders çalışıyorum çocuğum hasta oldu birkaç gündr ve babam.az.once arkamdan kosnuyor söyleniyor bir ders işi cikartti çocukla ilgilenmiyor vs diyor çok sinirlendim başım çatlıyor sinirden millet destek olur benim babamda meslek sahibi olurumda kendime güvenim.gelir anneme falan destek olurum diye istemiyor çünkü kendi annemi eşimde beni herkonuda ezdigi için guclnememizi istemiyor
Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için Haklısınız... Yok konuşmuyorum zaten artık. Kpps den sonra hukuk için DGS ye hazırlanacağımAklim karışıyor diye konu acmissiniz biraz önce onu okuyordum. Aklınızın bulanmasına izin vermeyin. Aileniz yanındaymış onlarla gurur duyun bence . Sen onlar için yuk değilsin, evlatsın! Evlat yük olmaz can olur kan olur . Hukuk okuyun , elinizden geleni hatta fazlasını yapin . Devlet olmasa ozel olsun ama olsun.
Öncelikle hersey gönlünüzce olsun. Ailenizi de Allah basinizdan eksik etmesin. Ne güzel duyumlar bunlar. Dünyanın böyle güzel baglara ihtiyaci var. Cogumuz kendi istegimizle evleniyoruz karsi tarafin kelek çıkacağını nerdenn bilelim. Istisnalar haricinde malesef ayni evde yasamadan karsi taraf gercek yüzünü göstermiyor. Stres yapmadan halletmeniz gereken 2 seye dikkatinizi verin. Psikolojik olarak kendinizi iyinbir duruma getirin ve sinavi kazanın. Temeliniz var. Dgs 2 tane dersten oluşuyor eh birinde iyisiniz digerinde orta günde belli oranda soru cozmeye odaklanin, paragraflari hizli okuyup anlamaya çalışın, bol kitap okuyun, bol matematik idmanlari yapin zafer sizindir Allahin izniyle. Kendinize güvenin cok degerli bir aileye sahipsiniz geri kalan hersey teferruat onlarin ustesinden geleceginizden suphe duymayin. Yolunuz acik olsunGünaydın ☀ Önceki konularımı bilen bilir. Boşanma sürecindeyim. Ailemden Allah razı olsun.Geldiğimden beri maddi manevi her konuda arkamdalar. Keşke her kadın benim gibi şanslı olsa. Aile büyük bir şans gerçekten. 26 yaşındayım iki üniversite okudum. Çocuğum yok. KPSS ye gireceğim.Adalet bakanlığı alım yapacak Gerçi sınava çok hazırlanamadım. Yaşadığım travmadan ötürü psikolojim çok bozuk, odaklanamıyorum derse ama temelim sağlam çok şükür. Babam ise neden dikey geçiş sınavına girmiyorsun kızım sen dedi ben ise kendime güvenmediğimi söyledim. Devleti kazanmam çok zor bu şartlarda çünkü. Ücretli hukuka gönderirim seni , ücretlinin puanını al sen yeter dedi. Ben senin için çalışıyorum kızım yeter ki okumak iste sen dedi. Hep istemiştim avukat olmayı. Ama kısmet olmadı nişanlılık,evlilik derken. Şimdi babam önüme böyle bir imkan sunuyor ama ben kendimi mahçup hissediyorum. Boşanma aşamasındayım ayrıca ailemi bu evliliğe ikna eden bendim . Kendimi suçlu hissediyorum, bana böyle iyi davranıp böyle imkanlar sunmasının altında eziliyorum sanki. Adam ,2 hafta önce hediye telefon aldı. Eşimin, kafamda kırdığı telefonumun aynısını almış o telefonu çok seviyordum diye ☹ Mahçup hissediyorum kendimi. Psikolog ayarlamış bana, kendimi toparlamam için .terapiye başlayacağım. Ayrıca cuma günü psikiyatride randevum var , ilaç tedavisine de başlayacağım. Geç oldu tedaviye başlamam biraz ama... Ben yük olmak istemiyorum aileme. Tabiki yük değilim onlara göre ama ben yinede devlet üniversitesini kazanmak istiyorum. Sınava 8 buçuk ay gibi bir süre var sizce başarabilir miyim? Temelim var. Türkçem çok iyi matematiğim orta. Psikolojik tedavim ne kadar sürede sonuç verir kestiremiyorum çünkü ciddi bir tedavi göreceğim, o yüzden korkuyorum ya başaramazsam sınavı diye. Yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim iyiki varsınız ❤
Haklısınız. Çok ama çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum yazdıklarınızı okurken. Ne yazıkki ne yaşayacağımızı seçemiyoruz ama hala umut var. Başaracağım inanıyorum.Aile yönünden şanslıyım çok şükür Rabbim sizinde yolunuzu ve bahtınızı açık etsin inşallahÖncelikle hersey gönlünüzce olsun. Ailenizi de Allah basinizdan eksik etmesin. Ne güzel duyumlar bunlar. Dünyanın böyle güzel baglara ihtiyaci var. Cogumuz kendi istegimizle evleniyoruz karsi tarafin kelek çıkacağını nerdenn bilelim. Istisnalar haricinde malesef ayni evde yasamadan karsi taraf gercek yüzünü göstermiyor. Stres yapmadan halletmeniz gereken 2 seye dikkatinizi verin. Psikolojik olarak kendinizi iyinbir duruma getirin ve sinavi kazanın. Temeliniz var. Dgs 2 tane dersten oluşuyor eh birinde iyisiniz digerinde orta günde belli oranda soru cozmeye odaklanin, paragraflari hizli okuyup anlamaya çalışın, bol kitap okuyun, bol matematik idmanlari yapin zafer sizindir Allahin izniyle. Kendinize güvenin cok degerli bir aileye sahipsiniz geri kalan hersey teferruat onlarin ustesinden geleceginizden suphe duymayin. Yolunuz acik olsun