Boşanma Süreci...Sanırım Deliriyorum ...

Qh yarısına kadar okuyup yazmıştım bildiğim şeyler diye çocuk üstünden algı başlamış bile hey maşallah aceleci bide

Cocukluk doneminde baba figuru tarafindan sevgiye doyamamis bir kadin goruyorum su an. İcinizdeki o sevgi boslugunu hic hak etmeyen biriyle dolduruyor gibisiniz. Ama bunda da sevgi yok saygi yok ahlak yok sadakat yok. Yanlis kisiye yanlis beklenti
Bosanin bir iki yil kendi yolunuza gidin sonrasinda hayat size hak ettiginiz guzellikte sevgiyi verecektir. Emin olun bu ne sevgi ne bagimlilik ne de tutku. Bu hissettiginiz sey sadece bosluk ve bosluktan kacma cabasi. Daha da derin yaralanacaksiniz yapmayin varin gidin yolunuza. Cocugunuzu da boyle bir aile ortaminda buyutup onun da ruhunda hasarlara sebep olmayin

Ne okudum ben gerçek olamaz siz tedavi olun normal degilsiniz yerinizde başkası olsa belki capkinliktan vazgecerdi siz resmen yap destekolurum deyip parasını vermişsiniz acil ayrılın bi de mutsuz çocuk baştan sona anormal.

Arkadaşım eşin narsist. Bunun farkında mısın? Ondan ayrılamaman senin kurban olduğunu gösteriyor.

Size yapılan yorumlardan bir kaçını okudum. Insanlara hakaret etmek istemiyorum. Yanlış platforma sormuşsunuz soruyu. Narsist kurbanları adı altında bir çok platform var.

Boynuzlanma alışkanlık haline gelmiş kardeş.adam bunu rutinlestirmis.karsinda yatakta yakalasan kendini sucluycan.bnm mal herifte aynısını dedi.sana inat yazdım msj dedi.yazdigi karıda eskiden yatıp kalktığı yaşli kari. Şimdide dioki bı ayağı çukurda yaşli karı işim olmaz dio.daha öncede diodu bunu ama hala çakma face açıp karıya numarasını atio. Artık maymun gözünü açtı.bnde bosaniom.hayirlisiyla.ins...bu tür adamlar alışkanlığımız oluo.narsist oldukları için bizim gbi empat insanları kullaniolar. Salak yerine koyduğu kişi yani ben her bokunu yakalama ramen hala nasıl cesaret buluo onuda cozemedim.kadin zengin durumu var başkada bı bok yok.kisacasi ilk hatada bascan tekmeyi.

Geçmiş olsun
Siz yakaladıktan sonra sizden özür dileyip sonra kadınla tekrarmı iletişime geçmeye çalıştı

Bir insanın karekteri nasılsa o şekilde devam eder hayatına. Size evlenmeden önce arkadaşınız guvenmemeniz gerektiğini söylemiş demek ki ona da yazdı, asıldı. Aslında insan güvenmediği biriyle niye evlenmek ister ki. Demek ki sevmissiniz ve herşeyin olacağını bile bile evlenmissiniz. Siz zaten ondan gelecek tüm kötü davranışlar için en başında her şeyiyle kabulum demişsiniz. Sizin adınıza gerçekten üzüldüm. Sizi hep degersizlestirmis, itmiş, kakmis. Siz onun için bulunmaz Hint kumaşı olmuşsunuz , çünkü evde kullanacağı biri var, dışarda bulamazsam onunla devam ederim diyo, gerçekten sizin gibi birini bulması imkansıza yakın. Belli ki kendi konforunuzdan da ödün veremiyorsunuz. Eşinizi affetmeniz bundan da olmuş. Lütfen çocukları kullanmayalım. Çocuklar evde olup biten herşeyin farkındadır. Siz bu şerefsizle evli kalmaya devam ettiğiniz sürece hem kendinize hemde oglunuza en büyük kötülüğü yapacaksıniz. Lütfen artık enayi olmayın. Belli ki yaşınız daha genç, size değer gösteren, değer veren, seven saygi gösteren biri hayatiniza mutlaka girecektir inanıyorum. Hayatınıza birinin girmesine de gerek yok aslında, oglunuzla yeni bir başlangıç yapmak çok iyi gelecektir.Umarim herşey yolunda gider ve o adı heriften en kısa sürede ayrilirsiniz. Allah onu da ıslah etsin. Kendinize iyi davranın. Allah'a emanet olun

Bir kere yapan yine yapar seven insanın midesi sevdiğinden başkasını kaldırmaz bir kere yol ver gitsin bu insanla mutlu olamazsın.

Psikolojik destek almalısınız başka da hiçbir şey söyleyemem çünkü saymakla bitmeyecek çok sorun var söylesek de siz farketmeyeceksiniz o yüzden bir danışanın söylemesi daha geçerli kılacak umarım geri dönmezsiniz kararınızdan

Şok içinde okudum Kendinizi de çocuğunuzu da çok değersizleştirmişsiniz. Ne babası ya? Adam bu azgınlıkla hangi ara babalık yapıyor acaba? Boşayın gitsin, başka adam mı yok?!

Ruhum sıkıldı siz cinsel bir hastalik kapmamissinizdir inşallah dua edin bence evde huzur yok saygı yok güven yok ne çocuğunun boynu büküklüğü yaa boşayin tabi bir kez yapan hep yapar bu kadar net

Okurken ruhum sıkıldı. Lütfen kendinize bir iyilik yapın ve iyi bir psikologa gidin. Emin olun çok iyi gelecek. Biz ne desek tekrar dönme dolap misali hayatınız böyle geçecek. Çocuğunuza yazık yarın bir gün sizin yaşadığınız aile hayatı onun hayatını daha zorlaştıracak. Lütfen psikologa gidin ve tedavi olun

Ağır olacak kusura bakmayın ama sizi maddi güç olarak seviyor sizsiz değil sizinle gelen bankonotlar için sizi seviyor e bu sayede daha rahat yer içer gezer haliyle artık tamda kurtulmuşken kendinize bu kadar büyük kötülüğü yapmayın işiniz var kimseye muhtaç değilsiniz sizin yerinize imkanlarınıza sahip olmak isteyen o kadar çok insan varken hala neden barışmak için sebep arıyorsunuz kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu

Sağlıklı düşünemediğinizin kendiniz de farkındasınız. Acilen gidip psikolojik destek alın. Bu kadar yaşananlara hala kendini koruma iç güdünüzün devreye girmemiş olması çok enteresan. Lütfen dönmeyin geri. Çocuğunuz öyle bir ortamda babasız kalacağından çok daha fazla yaralanacaktır zaten.

hala düzelir düşüncesindesiniz. bence siz tedavi olmayı düşünüp hayatınıza çocuğunuzla devam edin. böyle bir adamdan ne koca olur ne baba çocuğunuz babasız büyüse ne olur ki anlamadım ne kaybedecek? hiç mı hesap yapamnıyorsunuz iyi yönlerini kötü yönlerini? adamda 1 tane + yok

Neden bizim bu öğretmenlerimiz bu kadar ezik oluyor hepsini katmıyorum ama bu tarz konu açanların alayı öğretmen. Niye bu kadar kör sağır ve dilsiz oluyorsunuz ve barışmayı seçiyorsunuz bu adamdan ne koca olur ne baba mesleğiniz elinizde boşanın ve lütfen bu berbat ilişkinizden kurtulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…