Kendi kendime teşhis koymak istemedim , ama aklıma da ara ara geldi . Doğulu bir ailenin tek erkek çocuğu ..Annesi sürekli pohpohlar ama asla aileye ilgi göstermez, aile sürekli onun peşindedir , arar sorar. Ailesinin defeatle , kendi yaşadıkları olaylarla ilgili " sende zerre vicdan yok , kimseye üzülme, acıma duygusu yok " dediklerini biliyorum. Herkese her lafı söyler , herkesi delirtir, oturduğu yerde , sessiz sessiz bir iki kelimeyle en hassas noktalarından vurur. Dışarıdan baktığında , arkadaşlarına , çevreye çok pozitif , çok eğlenceli görünür , ama ailesi ve bize asla ...Kendi sosyal medyasından ancak kendinin şekil şekil fotoğraflarını paylaşır , dakikaşarca aynalarda kendini izleyebilir. O kadınlara yazdıklarında " bence , ben de tam senin aradığın tipim , tam benim gibisini bekiliyordun " vs yazar mesela...Kendine gayet bakan , dikkat eden bir kadındım, hala da öyleyim aslında ... Ama mesela ben ağlarken bile bana " ağlarken şu tipine bak vs." diye güvenimi yere çekmeye çalışır. Benim iyi yaptığım ne varsa ona göre saçma sapan işlerdir.Bir ortamda da ön plana çıkmıyorsa , susar oturur eline telefonunu alır, onunla takılır...Eşinizde narsist kisilik bozukluğuna olabilir mi? Teşhisi konmuş biriyle yıllarca ilişki yasadim karakter yapıları çok benzer geldi
Aldım bugün randevu .Yapacağım .Hem kendim, hem evladım için .Teşekkür ederim.Inşallah dediğinizi yaparsınız ama lütfen profesyonel destek alın. Kendiniz için, evladınız için..
Ben yaşadım, boşandım ve hatta çok iyi biri ile tekrar evlendim. Adamın yazmadığı kimse kalmamış hala acaba diyorsunuz.Bir güçsüzlükten , bir becerememekten, bir destek için yazıyor insanlar buraya .. Evet bir sürü hata , gurursuzluk hatta evladı bile burada zora sokma var ama beceremedim işte ... Destek istedim , kendimi güçlü hissetmek istedim, bu sefer olacak dedim içimden ... Her zaman sadece maddi zorluklar olmuyor sorun , bazen de kişi kendiyle savaşıyor ... Doğrunun ne olduğunu bilip , buna rağmen yapamamak ne kadar hastalıklı birşey , biliorum yaşadım işte ... Daha anormalini de söyleyeyim ... Sosyal medyaya bir tane beraber fotoğrafımızı koysun da , millet , o kadınlar görsün diye şekilden şekile giriyordum... O bitirsin diyordum bazen içimden , ayrılığın sorumluluğu bende olmasın diye ..Ama şu anda düşünüyorum , aslında onun bitirmeyeceğini biliyordum , niye bitirsin ki , adam hem evli , hem para kaynağı var , hem de istediği gibi sevgili yapıyor ,kadınlara sürekli boşanma aşamasındayım diyerek ...
Siz inşallah yaşamazsınız zerresini , böyle akıl tutulmalarını...Ki yaşamıyorsunuzdur , bu çok uç birşey benim yaşayıp , kabul ettiğim .. Ama inşallah ben de yakın zamanda , tamamen de bitti , evladımla huzurlu mutlu yaşıyorum diye teşekkürler edeceğim buradan ...
Başka kadınlarla sevişmekten buna sıra bile gelmemiş ki karısı olarak.kırk yılda bir yanaşırdı diyor
Evet doğulu aileler bu şekilde oluyor bazıları.ben de şahit olmuştum.ben de bir tanesini çok seviyordum.benimki de ailesindekilerle uğraşmaktan çok kıymetli(!) ilişkimize zaman ayıramadı.Kendi kendime teşhis koymak istemedim , ama aklıma da ara ara geldi . Doğulu bir ailenin tek erkek çocuğu ..Annesi sürekli pohpohlar ama asla aileye ilgi göstermez, aile sürekli onun peşindedir , arar sorar. Ailesinin defeatle , kendi yaşadıkları olaylarla ilgili " sende zerre vicdan yok , kimseye üzülme, acıma duygusu yok " dediklerini biliyorum. Herkese her lafı söyler , herkesi delirtir, oturduğu yerde , sessiz sessiz bir iki kelimeyle en hassas noktalarından vurur. Dışarıdan baktığında , arkadaşlarına , çevreye çok pozitif , çok eğlenceli görünür , ama ailesi ve bize asla ...Kendi sosyal medyasından ancak kendinin şekil şekil fotoğraflarını paylaşır , dakikaşarca aynalarda kendini izleyebilir. O kadınlara yazdıklarında " bence , ben de tam senin aradığın tipim , tam benim gibisini bekiliyordun " vs yazar mesela...Kendine gayet bakan , dikkat eden bir kadındım, hala da öyleyim aslında ... Ama mesela ben ağlarken bile bana " ağlarken şu tipine bak vs." diye güvenimi yere çekmeye çalışır. Benim iyi yaptığım ne varsa ona göre saçma sapan işlerdir.Bir ortamda da ön plana çıkmıyorsa , susar oturur eline telefonunu alır, onunla takılır...
YouTube da Nihat hacifaziloglu videolarına bir bakın istersenizKendi kendime teşhis koymak istemedim , ama aklıma da ara ara geldi . Doğulu bir ailenin tek erkek çocuğu ..Annesi sürekli pohpohlar ama asla aileye ilgi göstermez, aile sürekli onun peşindedir , arar sorar. Ailesinin defeatle , kendi yaşadıkları olaylarla ilgili " sende zerre vicdan yok , kimseye üzülme, acıma duygusu yok " dediklerini biliyorum. Herkese her lafı söyler , herkesi delirtir, oturduğu yerde , sessiz sessiz bir iki kelimeyle en hassas noktalarından vurur. Dışarıdan baktığında , arkadaşlarına , çevreye çok pozitif , çok eğlenceli görünür , ama ailesi ve bize asla ...Kendi sosyal medyasından ancak kendinin şekil şekil fotoğraflarını paylaşır , dakikaşarca aynalarda kendini izleyebilir. O kadınlara yazdıklarında " bence , ben de tam senin aradığın tipim , tam benim gibisini bekiliyordun " vs yazar mesela...Kendine gayet bakan , dikkat eden bir kadındım, hala da öyleyim aslında ... Ama mesela ben ağlarken bile bana " ağlarken şu tipine bak vs." diye güvenimi yere çekmeye çalışır. Benim iyi yaptığım ne varsa ona göre saçma sapan işlerdir.Bir ortamda da ön plana çıkmıyorsa , susar oturur eline telefonunu alır, onunla takılır...
O kadar silkeliyor ki beni yazdıklarınız , olumlu , olumsuz , sert olsa da ... Çünkü bunların çoğunu , bu olanları kabul edip bu evliliği devam ettirdiğimden utandığım için çok kişiye de anlatamadım ... Şunu kabul ediyorum artık , çocuğum için kalmak değildi bu , kendi takıntım için , obsesif bir hal olduğu için ...Profesyonel de bir destek alarak , hem kendim hem de evladım için , atlatacağım bu süreci ...
Allah razı olsun ..Uzun uzun yazmışsınız ,derdimi dert görüp .Yok acı bitmiyor asla...Hep de bir adım öteye gitti bir öncekinden .Ama bu sefer , bitti .Evladım için kalıyorum diyordum hep , kendimdeki o kandırmayı gördüm. Kalmak için hep bir bahane buldum bu obsesyona..Allah razı olsun hepinizden ...Sakın sakın sakın…
Eninde sonunda doğru yolu bulmuşsunuz bihayet gözünüzü karartmışsınız sakın vazgeçmeyin. Onca şeyi kabulünden sonra bir tek önünde başkasıyla sevişmediği kalmış. Ve canım onca pisliği yüzsüzlüğü yapan kişi emin ol onu da yapacaktır en sonunda. İstediği kadar düzeldm pişmanım desin bu tip insanlar böyledir sen barışsan da emin oş bir hafta iyi gider ikinci hafta gizler yazışmaları görüşmeleri üçüncü hafta gene perdesi patlar gene aynı şekilde devam eder.kötü tarafı en baştan en sona gözden geçirdiğinde eminim şunu göreceksin; her affettiğinde çıtayı yükseltti değil mi yaptığı şeyler daha da kötüleşti ve daha da pişkinleşti.. yani barışırda bir aya bir seneye evinde yatağında başkasıyla yakaladığında ya da çat diye karşına kendi gibi pişkin birini arkadaşım diye getirdiğinde bunu da kaldırırım dersen barış ama ne senin için hele de evladın için asla sağlıklı değil öyle bir aile. Ve bitmeye mahkum. Allah korusun bu pişkinliğin çıtası daha da yükseldiğinde bir anlık sinirle katil bile olabilirsin . Kendini daha çok sev çocuğunu daha çok sev. Alıştığın ev bile bağlıyor insanı ama emin ol bir seneye varmaz tekrar misler gibi alışacağın bir evini de hayatını da kurarsın.ailen de destek olmuş ne güzel.
Sakın sakın sakın bunun inan benzerini yaşadım o yüzden psikolojini çok iyi anlıyorum stockholme sendromu gibi bişey acı çektikçe bağlanıyorsun ama acın hiç dinmiyor. Ama özgürlüğünü gerçekten içinde yakaladığın an emin ol ah be geç bile kalmışım diyeceksin. Ve bir psikiyatrist ya da bir pskolağa gidip destek görmelisn sen kendine kendine zor başarırsın çünkü yani süreç uzar, ama bir uzman seni çok güzel beynini aklını ikna eder aslında onu sevmediğine. Allah yardımcın olsun. Ne olur barışma ne olur maalesef tek bir ışık bile yok bu ilişkide ve emin ol yazın ohhh iyiki diyeceksin biraz sabret kafanı başka şeylerle meşgul et dizi film arkadaş çocuğun aile kitap ne olursa
Teşekkür ederim.Hiç yanlış anlamıyorum ve tam da öyle yapmaya çalışıyorum şu anda.Hem terapist ile görüşeceğim hem de tüm adımlarımı paylaşarak ilerliyorum .Beceremedim çünkü yıllardır,nasıl güçsüz aciz bir insana dönüştüm evlilikten sonra kendime inanamıyorum.Önceden insanların fikrime ve mantığıma güvenerek benden fikir aldıkları bir kişiyken..Geçecek bu süreç,olacak.Çok çok geçmiş olsun aldatma konularına enine boyuna yorum yazarım senin konunu döndüm döndüm tekrar okudum,
İçinde olduğun şey sadatkatsizliğinde dahil olduğu daha büyük daha sağlıksız bir şey
Zincirsiz esaretimi desek bilemedim ama esaret bu ya
Bence sen artık kendi kararlarını verme veli gibi karar veren aklı selim biri olsun yada profesyonel destek alarak hareket et bunu söylerken yanlış anlama laf falan sokmuyorum
Senin yararına olabilir ihtimaliyle söylüyorum
Düşünün memleketin öğretmenlerinin halini (genellemedir)Internette her bulduğu kadına tam tipimsin yazan adam birde öğretmen mi ?
Teşekkür ederim .İnceliyorum akşamdan beri .Özellikle de hiçbir zaman bir özür dilememek, asla değişim için adım atmamak, onun beni aldatmasında bile bir şekilde beni suçlu çıkarıp kendisinin sakinlikle benim delirmemi izleyip , sende sorun var , normal değilsin demesi...Var evet bende sorun, normalleştirdim çünkü .Ama ben de artık karşımda ciddi bir vaka olduğunu biliyorum.YouTube da Nihat hacifaziloglu videolarına bir bakın isterseniz
narsistlemücadele blog inceleyin çok yardımcı olucak size.Teşekkür ederim .İnceliyorum akşamdan beri .Özellikle de hiçbir zaman bir özür dilememek, asla değişim için adım atmamak, onun beni aldatmasında bile bir şekilde beni suçlu çıkarıp kendisinin sakinlikle benim delirmemi izleyip , sende sorun var , normal değilsin demesi...Var evet bende sorun, normalleştirdim çünkü .Ama ben de artık karşımda ciddi bir vaka olduğunu biliyorum.
Mutlaka bakacağım.O kadar alıştım ki kendimi suçlamaya, ona göre aldatıldım çünkü çok meraklıydım , çok karıştırıyordum , o da özgürlüğüne müdahale diye düşünüp (!)yapmayacağı şeyleri yaptı. İşime odaklanıp ,farklı şeyler yapmaya başladıkça,kimbilir nerden torpil istedin oldu. Birisi bana iyi birşey söylediğinde , bir defa mutlu olduğunu görmedim.Sanki bu dünyaya herkes ona hizmet etmeye gelmiş gibi, annesi , ben , yakın olan arkadaşları..Asla bir yere erken gitmez, herkes onu beklemek zorunda , yaptığı hiçbir şeyle tatmin olmaz.Her zaman farklı bir hevesin peşine düşer , o kurs , bu kurs, o dans , bu spor , bu sınav, bu iş.Ama bir defa kendi çocuğu için bir kurs bir iş peşine düşmez mesela .Dişlerimi sıkarak , arka dişlerimi kırdım hep , stresten .Muhteşem bir düzen var ya evde , yalandan hadi bugün şuraya gezmeye gidelim dediğinde , sanki yıllarca yaptığı bütün herşey silinir gibi , kaç yaşındaki kadın , genç kız gibi , bir anda unutuyordum.Ki zaten , gerçek anlamda da unutmaya başladı beynim öncekileri.Artık unutmamak için yaptıklarını , kaydetmeye , herşeyin görüntüsünü fln almıştım.Aldım. Ama artık geçiyor , geçecek.narsistlemücadele blog inceleyin çok yardımcı olucak size.
Bu dediğim siteyi ezberleyin gerekirse ben öyle yapmıştım çok faydasını gördüm.Mutlaka bakacağım.O kadar alıştım ki kendimi suçlamaya, ona göre aldatıldım çünkü çok meraklıydım , çok karıştırıyordum , o da özgürlüğüne müdahale diye düşünüp (!)yapmayacağı şeyleri yaptı. İşime odaklanıp ,farklı şeyler yapmaya başladıkça,kimbilir nerden torpil istedin oldu. Birisi bana iyi birşey söylediğinde , bir defa mutlu olduğunu görmedim.Sanki bu dünyaya herkes ona hizmet etmeye gelmiş gibi, annesi , ben , yakın olan arkadaşları..Asla bir yere erken gitmez, herkes onu beklemek zorunda , yaptığı hiçbir şeyle tatmin olmaz.Her zaman farklı bir hevesin peşine düşer , o kurs , bu kurs, o dans , bu spor , bu sınav, bu iş.Ama bir defa kendi çocuğu için bir kurs bir iş peşine düşmez mesela .Dişlerimi sıkarak , arka dişlerimi kırdım hep , stresten .Muhteşem bir düzen var ya evde , yalandan hadi bugün şuraya gezmeye gidelim dediğinde , sanki yıllarca yaptığı bütün herşey silinir gibi , kaç yaşındaki kadın , genç kız gibi , bir anda unutuyordum.Ki zaten , gerçek anlamda da unutmaya başladı beynim öncekileri.Artık unutmamak için yaptıklarını , kaydetmeye , herşeyin görüntüsünü fln almıştım.Aldım. Ama artık geçiyor , geçecek.
Ayy narsist bu adam degismezMutlaka bakacağım.O kadar alıştım ki kendimi suçlamaya, ona göre aldatıldım çünkü çok meraklıydım , çok karıştırıyordum , o da özgürlüğüne müdahale diye düşünüp (!)yapmayacağı şeyleri yaptı. İşime odaklanıp ,farklı şeyler yapmaya başladıkça,kimbilir nerden torpil istedin oldu. Birisi bana iyi birşey söylediğinde , bir defa mutlu olduğunu görmedim.Sanki bu dünyaya herkes ona hizmet etmeye gelmiş gibi, annesi , ben , yakın olan arkadaşları..Asla bir yere erken gitmez, herkes onu beklemek zorunda , yaptığı hiçbir şeyle tatmin olmaz.Her zaman farklı bir hevesin peşine düşer , o kurs , bu kurs, o dans , bu spor , bu sınav, bu iş.Ama bir defa kendi çocuğu için bir kurs bir iş peşine düşmez mesela .Dişlerimi sıkarak , arka dişlerimi kırdım hep , stresten .Muhteşem bir düzen var ya evde , yalandan hadi bugün şuraya gezmeye gidelim dediğinde , sanki yıllarca yaptığı bütün herşey silinir gibi , kaç yaşındaki kadın , genç kız gibi , bir anda unutuyordum.Ki zaten , gerçek anlamda da unutmaya başladı beynim öncekileri.Artık unutmamak için yaptıklarını , kaydetmeye , herşeyin görüntüsünü fln almıştım.Aldım. Ama artık geçiyor , geçecek.
Az önce Nihat Hacıfazlıoğlunun videolarını izlemeye başladım , sizin yönlendirdiğiniz.Ayy narsist bu adam degismez