Boşanma Süreci...Sanırım Deliriyorum ...

Sigara bağımlılığı gibi olmuş. Yarın, haftaya , seneye derken 9 yıl. Adam değişmez . Bu aldatmalar sonucunda size hastalık getirirse ne yapacaksınız?

Aynı benim bagil

Aynı benim sureclerimi yazmissiniz. Benimkide aldatma,defalarca kizim icin sans verdim ama bir gram degistimi hayir herseferinde daha buyuk bi hatayla geldi. Bende kizim babasiz buyumesin diye cok ugrastim cok yuttum ama anladimki benim ona bagimliligim kizima da bana da zarar veriyor. Suan ayrildim kizimin da hakki bende kalmadi cunku elimden geleni yaptim. Duzelecegini dusunmeyin daha yuksege cikarip ordanda sizi asagi birakiyolar. Artik bi sans verecekseniz oda kendinizle oglunuza yeni bi hayat olsun. Suan pskolojikmen ekonomik olarak ve ruhsal acidan cokuntudeyim. Anladim ki o sanslar sadece beni yiyip bitirmis omrumden calmis. Cocuklarimizla daha guclu bir sekilde ayaga kalkalim. İllaki bizi sevecek deger verecek biri olacak. Biz onlara muhtac degiliz

Evet , artik toparlanıp, yeni bir hayat kurma zamanı.Siz yakın zamanda mi boşandiniz?

Bütün mesajlarınızı okudum, inşallah çok güzel günler sizi bekliyor. Manipülasyona devam ediyor ama 'sen işine bak bundan sonra ne yaptığım sadece beni ilgilendirir'deyip geçin, hatta hiç cevap vermeyin, sadece çocukla ilgili şeye cevap verin, sonra da kahkaha atın kendiniz için çünkü yazdıkları sadece sizi kışkırtmak ve öfkenizi görerek zevk almak için. Cevap alamayınca o kuduracak

Evet , artik toparlanıp, yeni bir hayat kurma zamanı.Siz yakın zamanda mi boşandiniz?
Merhaba, gerekçeli karardan sonra tek tarafın imzası yetiyormu?
Dün boşanma davasının son duruşması görüldü karar verildi. Şimdi gerekçeli kararı bekleme başladı.

Gözünüz aydın, darısı başıma

Sizin eşinize değil eşinizin size ihtiyacı var ona haddini bildirmelisiniz ve kendinize saygı duyup yollarınızı ayırmalısınız bu iyiliği kendinize yapmalısınız Ben babasız büyüdüm hiçbirşeyimde eksilmedi aksine kardeşlerim küçüktü ozamanlar ama şimdi delikanlı oldular hatta anneme diyoruzki en doğru kararı vermişsin bizim hayatlarımızıda kurtarmışsın. Bakın anlattığınız üzere öyle bir baba modeli var ki karşımğzda bu gerçekten ileride çocuğunuzun keşke benim için katlanmasaydın diyebileceği model.Çocuğunuzada kendinizede iyilik yapın ve o adamdan biran önce kurtarın hem kendinizi hem çocuğunuzu. Çocuğunuzu düşünün onun o babadan örnek almasına göz yummayın. Ahlaksızlığa boyun eğmeyin.Tavsiyelerimi düşünmeniz dileğimle

Merak etmeyin o 1 aylık süreçte de 30 kez boynuzlanırsınız sert oldu ama çıkarın şu at gözlüklerinizi artık ya! Ekonomik özgürlüğünüz de var..biraz gurur!

Adam daha ne yapsın kendinden tiksindirecek kadar

Konuya inanmadım bana geçmedi. 11 sayfa da yazışılmış yazık, okumadım bile. Casanova mı bu adam ya, herkes onu mu bekliyor hangi kadına el atsa karşılık alıyor… zengin olsa anlayacağım bir de öğretmen, kadınlara harcayacak para bulamaz nerde öyle tatile gitmiş tanıştığı kadınla. Öğretmeniz diyerek de ekstra tepki çekmiş konu sahibi aklısıra…

Kendisi bu kadar değersiz kılışınıza çok üzüldüm. Umarım biraz daha toparlanmışsındır.
Bence en büyük hata; ilk yanlışında tekmelemek. Diğer türlüsü olunca, nasıl olsa her türlü kabul edeceksin diye denemediği halt kalmamış.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…