Boşanma süreci hakkinda

Önemli olan boşanmadan dönmeniz mi? Sizinle barışmak isteyen yok. İki taraf ta istemiş ve bir araya gelmiş. Sağlıksız düşünüyorsunuz. Bir buçuk sene olmuş önünüze bakın artık. Anlaşmalı boşanın gitsin.

Nasıl yani?

Abiniz boşanmamak için eşini çocukları almakla mı tehdit etti?

Kv oğlunu kiskanmasi bende. Ve en sonki ayrılmaya sebepde abim ailesiyle gelince benim evime karisi evde kari kizla gezdi diye yüzüme karso dedikodu yapmasi olay ordan paatlak verdi

Adamda bir değişiklik var mı? Boşanma sebepleriniz ortadan kalktı mı?

Onlar öyle oldu diye sizinki böyle olacak diye bir şey yok.
5 aylık evlilikte 1,5 sene dava süreci sizce mantıklı mı?
Zaten en keyifle geçebilecek 5 ayda siz kavga gürültü boşanma aşamasına gelmişsiniz ondan sonrasında da süreç ortada...
Geriye dönüş olsa ne olacak?
Aynı şeyin laciverti...

Varsa altınınızı/mihrinizi alın ayrılın. Tazminat vs ne uğraşıp kendinizi dert dehlizlerinde boğuyorsunuz?

Ayrıca acilen psikolojik destek alın. Maddi imkanlarınızı bilemiyorum ama belediyelerin dahi ücretsiz imkanları var. Geciktirmeden tedavinize başlayın.

Kendinize yeni bir hayat kurun. İlk ayrılan siz değilsiniz. Yaşınız genç, mesleğiniz varsa ona odaklanın. Yoksa kendinize bir meslek edinmek için çaba gösterin. Hayata dair bir amacınız olsun.

Çocuk yok 5 aylık evlilikte size hiçbir şey vermek zorunda değil adamdan mı geçinmek istiyorsunuz ne alaka ya? Yıllarını vereni anlarım da 5 aylık evlilikte ne alabilirsin? Yuh artık yuh ya

Beni korkuturdu ya uzak olsun da bağım kalmasın kafaya takıp gelir öldürür bisey yapar Allah korusun aman

Kadina bunlari yasatmislar:
Bende kendime neden boşandığı sürekli hatırlatıyorum. Normal hayatımdayim ama biseyler hep eksik. Dayak yemek, odaya kitlenmek , sürekli ailesine herşeyi anlatıp eve kv kb baskın yapıp, ne yaptın oğlumuza hadi boşan demeleri. 2 aylık hamile iken benden evladından vazgeçti ailesinin lafına baktı. Beni arayıp sormadı bile 3 gün içinde evimizi dağıttı eşyalarımızi. Benim için çok acı çok yıkıcı bir tecrübe oldu ama ben isyan etme yönünde gitmeye başladım artık. Aileem Allah razı olsun yanımdalar ama bişi eksik ben yönümü kaybettim sanki .

düşük yaptım onun acısı bambaşkaydi. Uzulmedi mi bu insanlar bir kez olsun ne oldu diye aramadilar 1 yıl boyunca

Bende sizin gibiyim.Kv çok bunalttı.Olay benim aileme herkese intikal etti.Esimi çok seviyorum.Annesinin lafıyla hareket etti son zamanlar.Benim istediklerimi onemsemedi.İlk başta ayrılınca bir rahatlama geldi.Sonra aşırı üzüldüm.Babam dediki barisirsan olmaz kararını iyi ver şakası yok bu işin.Esime bakıyorum asla düzelme gönül alma çabası bile yok.Sevse peşimden koşardı.Yanima gelirdi ama nerede.Annesinin gönlünü yapmaya çalışıyor hala.

Bebeğe üzüldüm.Cok geçmiş olsun o sıkıntıyla zaten hayata tutunması zordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…