Maalesef çok karışık ve sırasız olmuş cümleleriniz. Anlamaya çalışarak okudum ancak başaramadım. Sadece anladığım kadarıyla şunu söylemek isterim kimse boşanmak için evlenmiyor ama evlilik gibi bir birliktelik bir kez boşanma yoluna girdiyse devamı gelmeli. Sizde kimseyle iletişim kurmayın derim. Ortak tanıdıklarınıza da çok güvenmeyin. Bu süreçte herkesten katakulli çıkabilir.Umarım düzgün ifade edebilmisimdir kendimi
İcimi dokmek istedim sadece. Kafam karmakarışıkÇok mazoşist geldiniz bana. Psikiyatriye acil gitmelisiniz gerçekten çok acil. Yoksa yine başınızı yakarsiniz kendiniz yetmez bir çocuk yapar onunkini de yakarsınız
Kv oğlunu kiskanmasi bende. Ve en sonki ayrılmaya sebepde abim ailesiyle gelince benim evime karisi evde kari kizla gezdi diye yüzüme karso dedikodu yapmasi olay ordan paatlak verdiAyrıca boşanma sebebiniz neydi bir de 5 aylık süren evlilikten ne istiyorsunuz maddi manevi? Çocuk yok çoluk yok ortak mal yok.
Bilmiyorumdum farkli şehirlerde idikTeyze çocuklarıymışsınız, tanımıyor muydunuz nasıl insanlar olduklarını? Emin ol sevse, değer verse, boşanırken bile kolaylık sağlar. Amacı tazminat vermemek, sizi sevdiği falan yok. Teyze çocukları kardeş gibi geliyor bana, severek mi evlendiniz? Bence artık yolunuza bakın. Boşanma eninde sonunda gerçekleşir, aceleniz yoksa takılmayın.
Bilmiyordum farkli şehirlerde idik
Anlıyorum ama kafanızın karisiacagi birşey yok ortada üzgünüm adam size eşya muamelesi yapmış hala bir kurus koklatmamak için çabalıyor . Hayatınızı mahvediyorsunuzİcimi dokmek istedim sadece. Kafam karmakarışık
Hiç bir şey anlamadım desemKv oğlunu kiskanmasi bende. Ve en sonki ayrılmaya sebepde abim ailesiyle gelince benim evime karisi evde kari kizla gezdi diye yüzüme karso dedikodu yapmasi olay ordan paatlak verdi
Boşanma aşamasındayimHiç bir şey anlamadım desem
Adamın barışma talebi yok ki. Amacı sizin maddi taleplerinizi yerine getirmemek. Neden böyle düşüncelere kapılıyorsunuz?Evlilik 5 ay sürmüş, ayrılık süreci 1.5 yıldır devam ediyor. Yaşadığınız ruhsal karmaşalar bu süreç için normal değil. Bence ruhsal tedavi görün. Evliliğini sürdüremeyip boşanan bir sürü insan var. Size özgü bir durum değil boşanmak.