- 15 Ağustos 2022
- 80
- -10
-
- Konu Sahibi Ayseeeonerr
Daha önce boşanan dünyanın her yöresinde insan vardırEşimle bir ay önce boşandık ayrı kalalı bir ayı geçti ama ilk başlarda sandığım kadar kötü değildim baya çirkinleştik ailem de çok karşı çıktı. Ama bu ara bi boşluk Özlem duygusu ağır basıyor ne yapacağımı bilmiyorum daha önce boşanan var mı lütfen konuşup dertleşmek istiyorum
Mesajımı gören anlamında demek istedim. İşe gelip gidiyorum zaten ama onun haricinde dışarda vakit geçirmek istemiyorum normalde çok gezen bi insanımdırDaha önce boşanan dünyanın her yöresinde insan vardırtürünün tek örneği değilsin.
Alışırsın bir şey olmaz psikolojik destek al, işe git sosyalleş çevre edin kafa dinle biraz. Geçmiş alışkanlıklar arada yoklar insanı. Huzura alışık değilsindir tuhaf geliyordur sakinlik
Kendine adaptasyon süreci için zaman vermen lazım. Bir nevi yeni hayata oryantasyon gibi düşün. Eve kapama kendini. Artık seni mutsuz eden yükten kurtulmuşsun canının kıymetini bil. Kendine dışarıda bir çay ısmarla şöyle caddeyi seyret kafanı dinleMesajımı gören anlamında demek istedim. İşe gelip gidiyorum zaten ama onun haricinde dışarda vakit geçirmek istemiyorum normalde çok gezen bi insanımdır
Bende süreçteyim bana da aynıları oluyor ama geçiyor her gün bir moddayim özel değilse ayrılmak isteyen sen miydin sebebi ne idiEşimle bir ay önce boşandık ayrı kalalı bir ayı geçti ama ilk başlarda sandığım kadar kötü değildim baya çirkinleştik ailem de çok karşı çıktı. Ama bu ara bi boşluk Özlem duygusu ağır basıyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen konuşup dertleşmek istiyorum
Evet ben ayrıldım ama anlaşmalı boşandık bi çok şey vardı ara ara fiziksel şiddet en son ailesi yüzünden kavga ettik beni tshrik edip videomu filan çekmeye başlayınca bende cinnet geçirdim üzerine yürüdüm sonrasında videoyu silmesi için kavga etmeye başlayınca yine baya şiddetli bogusmaya başladık burnum kırıldı filan daha sonra baya cirkinleşildi tabiBende süreçteyim bana da aynıları oluyor ama geçiyor her gün bir moddayim özel değilse ayrılmak isteyen sen miydin sebebi ne idi
Evet ben ayrıldım ama anlaşmalı boşandık bi çok şey vardı ara ara fiziksel şiddet en son ailesi yüzünden kavga ettik beni tshrik edip videomu filan çekmeye başlayınca bende cinnet geçirdim üzerine yürüdüm sonrasında videoyu silmesi için kavga etmeye başlayınca yine baya şiddetli bogusmaya başladım burnum kırıldı filan daha sonra baya cirkinleşildi tabi
Geçmiş olsun şuan kafanızda kuruyorsunuz böyle olmasaydı şöyle olurdu diye bence bunlar bir süreç cocuk yoksa sanslisinEvet ben ayrıldım ama anlaşmalı boşandık bi çok şey vardı ara ara fiziksel şiddet en son ailesi yüzünden kavga ettik beni tshrik edip videomu filan çekmeye başlayınca bende cinnet geçirdim üzerine yürüdüm sonrasında videoyu silmesi için kavga etmeye başlayınca yine baya şiddetli bogusmaya başladık burnum kırıldı filan daha sonra baya cirkinleşildi tabi
Ah canım benim. Kurtulduğuna şükret. Lütfen geri adım atma onu düşünme kendini ve geleceğini düşün ilk boşanan sen değilsin geçecek bu günlerYani daha neler neler aslında ama beni o halde bırakıp gitti daha sonra pişman olup yalvardı yakardı ama bu sondu Allah’ta müsade etmedi belkide çok emek verdim çok mücadele ettim yuvamı yıkmak istemedim hiç bi zaman karşılığı bu olmamalıydı en çok buna üzülüyorum keşke böyle olmasaydı diyorum
Evet biliyorum ama maalesef ah biz kadınlar tekrar başkasıyla olabilme ihtimalini düşündükçe nefesim kesiliyor şimdiden bunları düşünüp kendimi strese sokuyorumAh canım benim. Kurtulduğuna şükret. Lütfen geri adım atma onu düşünme kendini ve geleceğini düşün ilk boşanan sen değilsin geçecek bu günler
En azından başkası burnunu kırmayabilir öyle hayal kur hiç dayak yemeyen şiddet görmeyen kocası elini kaldırınca bile boşanan kadınlar var bir gün onlar gibi olabileceğini hayal etEvet biliyorum ama maalesef ah biz kadınlar tekrar başkasıyla olabilme ihtimalini düşündükçe nefesim kesiliyor şimdiden bunları düşünüp kendimi strese sokuyorum
Bence hayatına giren başka kadının kolunu bacağını kıracağını düşün. Merak etme bu durum sana özgü değildi . Hayatına giren kadına da yapacak. Yazık o kadına. En azından sen kurtulmuşsunEvet biliyorum ama maalesef ah biz kadınlar tekrar başkasıyla olabilme ihtimalini düşündükçe nefesim kesiliyor şimdiden bunları düşünüp kendimi strese sokuyorum
Evet biliyorum ama maalesef ah biz kadınlar tekrar başkasıyla olabilme ihtimalini düşündükçe nefesim kesiliyor şimdiden bunları düşünüp kendimi strese sokuyorum