Boşanma sonrası

Yani özledim derken duygusal bişey bırakmadı içimde beni tahrik edip çektiği videoyu eniştelerime babama atmış normalde kapalıyım ev içinde mahrem vaziyette eminim çevresine de gösteriyodur. Boşanma aşamasında eşya derdine düşmesi beni evden çıkarmaya çalışması türlü türlü çirfkeflikler burnumu kırdı videoyu silmesi için tekrar arbede yaşanınca sonrası karakoldu ambulanstı vs

Maddi olarak zaten şu an zor bi süreçteyim ev tuttum avukat eşyaları her şeyi sıfırladım karşı taraftan anlaşmalı olduğu için hiç bişey talep etmedim ki zaten minnette etmem. Maddi manevi mağdur edildim anlayacağınız mehirimi bile vermedi. Altınlarımı düğünden sonra çalıştığı bankanın kasasına koycam diye aldı bozdurmuş ne yaptığı belli değil sonra nalşmalı bozdurduk filan demiş avukata bende dedim en azından kendi ailemin taktığını versin yoksa eşyaların tamamı protokole 103 bin tl yazdırmış mahkemeyi öne çektirmiş filan çalışıyordum o günde. Alel acele gidip kabul ettim düşünme fırsatım bile olmadı gitmesem dava düşecekti avukatı tutan benim adam her şeyi kılıfına uydurmuş 6 sında uzaklaştırması bitiriyordu evi o zamana kadar boşaltma şeklinde yazdırmış herkes kendi eşyasını alacak şekilde parayı Nisan 15 e kadar diye sırf boşanmak için kabul ettim yoksa dava düşecekti. Terapi için bi kaç kişiyle görüşüyorum ama online olarak bile fiyatlar çok yüksek yani çok borca girdim bide ona girersem zorlanırım diye düşünüyorum konuşma ihtiyacı da duyuyorum bilmiyorum ne yapacağım

Özlemen çok normal sonuçta uzun yıllar hep gördüğün yüz kendini kötü hissetme uzun sürecek ama unutacaksın

Aslında hayatımda birisi olsun çok isterim toparlandıktan sonra ama yanlış bi karar almaktansa çok korkuyorum erkeklerin çünkü cinsel olarak yaklaşacaklarını düşünüyorum tekrar birisiyle olacaksa yine ciddi görüşmek isterim çünkü flört etmek vs bana göre şeyler değil. Evlenip ayrıldım diye de her önüne gelenle beraber olacak birisi de değilim. Sadece işimde gücünde kendi dengimde beni el üstünde tutacak sahiplenecek birisini istiyorum. İnsana hayat arkadaşı şart çünkü. Bu kişi zaten çalıştığı bankadan da habersiz para almış sonra yerine koyacaktım vs diyerek mağduru oynadı bana hasarlı bi araç almış arkadaşıyla ona usta parası göndermiş benden de aldı yine biraz tabi ödeyeceğim dedi ödemedi bir kaç kişiden yine borç aldı ödememiş o arkadaşı bunu dolandırdı filan altınlarım gitti nereye gittiği belli değil her insan hata yapar diyerek tolere ettim ailesi yüzünden üstü bıraktı ben hep destek oldum maddi manevi işten istifa ettirdiler bi buçuk sene filan evi idare ettim ailesiyle tartıştım kötü oldum sonra kendi iyi oldu ben kötü oldum falan filan o kadar çok şey var ki aşamıyorum bi türlü sonra benden habersiz para biriktirmiş al sat yapıyordu araba kendi çapında son üç dört ayda kira ödüyordu onunda lafını yapıyordu

Zaman zaman ben de o kafaya girebiliyorum ama terapi böyle kalıplaşmış düşüncelerimizi kırmamızı sağlıyor. Ben de isterdim ilk sevgilimle evleneyim, aşkımız mutluluğumuz ömür boyu sürsün hiç ayrılmayalım falan filan.
Ama hayat böyle bi şey değil. İnsan da böyle bi şey değil. Bu anca eski türk filmlerinde falan oluyor artık. Değişiyoruz dönüşüyoruz, aynı insan olarak kalmıyoruz. İlişkiler de başlıyor ömrünü tamamlayıp bitiyor.

Belki çok güzel başladı ilişkin eşinle ama zamanla bitebiliyor. Biz de ders alıyoruz. Kendimizi tanıyoruz bu sayede.

Evet, boşanmış bir kadın olduğun için sana sadece özgürce cinsellik yaşamak için yaklaşan erkekler olacak bunu inkar etmiyorum, yaşadığımız coğrafya belli, kendimizi kandırmaya gerek yok. Ama sen anlayabilirsin az çok insanların niyetini. Bekar da olsan böyleleri denk gelebiliyor. Önemli olan senin ne istediğini bilmen ve ona göre insanları hayatına alman. Ama dışarda ne istediğini bilen düzgün adamlar da var. Güvendiğin, bağlandığın biriyle cinsellik de yaşayabilirsin, yaşamam bana ters dersen zaten senin kafanda olan bi adam ona göre davranır. Önemli olan hemen her açıdan dengini bulmak.

Şu an gündeminde yeni birisiyle nasıl olur? sorusu olmasın.
Her şey sırayla.
Önce ne yaşadın, neden yaşadın, neden izin verdin, neye ihtiyacın vardı da bunlar oldu ?
ne istiyorsun hayattan ? bunların cevaplarını ara
Arın, iyileş, sonra kendiliğinden oluyor her şey.
Yoksa aynı döngü devam eder. Eski eşin gibi biriyle olursun. Aynı insan olarak kalmaya devam edersin.
Kurban rolüne girmeden, kendine acımayı bırakarak, yeniden doğmuş gibi sıfırdan başlamalısın.

Tamamen duygusal boşluktan ne ıcın boşandın bilmiyorum ama hayırlısı olsun hakkında senı üzdüğü seylerı düşün mesala özlemın gıder öfken gelir bilemedım ama bu duygusal boşluk bu süreç böyle gıder arada özlem sonra gecer sonra rüyana gırer için tuhaf olur ama geçer bu hayatta ölümlere alıştık biz kadınlar güçlüyüzoyun vs oyna bırseyler yap canım istemıyor dedıgın her sürecte içine kapanmaya devam edersin farkına varmazsın bununla baş edebilecgıni düşünüyorum nedense doktora bıle gerek kalmadan ben buna bılmıorum ama kalben şuan buna inanıyorumbizler güçsüz degılız duygularımız var tabıkıde bunu yaşıcaz ama başaramıcaz anlamına gelmez burda ne insanlar ne dertler yazıyor evlenen ayrılan sen özelsın ve teksın senden bir tane var başka yok kendı degerını her zaman bil daha da yazardım ama umarım anlatabildım uykusuzum vallahi yazım hatalar vs olmus olabr kusura bakmayın

Son düzenleme:
Hiç özleme neler neler yapmış yüzüne bakılacak yer bırakmamış ne demek tesettürlü insanın videosunu çekip ev içinde videosunu çekip sonra adliyelik olmak falan aklıniza hep bunu getirin seven eşinin mahremiyetine saygı duyar bu bile büyük hata yani şükür bu evlilik bitmiş ne kadar sinirlenirse sinirlensin bu planlı birşey

Doğru söylüyorsunuz bilinçaltını temizlemeden iyileşmeden hayatına birini dahil edersen benzer insanları hayatını alabilirmişsin bu döngüyü kırmak lazım normalde çok takıntılı saplantılı duyguları yoğun yaşayan birisiyim aşkında uzun bi ilişkim bitmişti onu çok seviyordum çok uzun yıllar sürdü toparlanmam ama geçti o da aldatıyordu sürekli mesela şu çok şükür öyle bi duygu yaşamadım belkide doğru düzgün aglamadım bile şok etkisi acısı sonradan mı çıkar bilmem artık diğerinde de ben ayrılmıştım gerçi sonra tekrar barışmak istedim o istemedi filan onun travma etkisi de olabilir ayrılmaktan çok korkuyodum eşimle sevgiliyken de çok kavga ederdik evlenince bu kadar kavga etmeyiz filan diyordu beyinsiz sinyalleri veriyolar aslında kimse değişmez

Baktın özleyecek gibi oluyorsun gel bu sayfaya dünya kaç bucak gör aynı böyle bir adamı bıraktım canım sağ çok şükür huzur var hayatımda diyorum.
Hahahaha çok doğru artık bi süre buralardayım iyi geliyor farklı yorumlar almak

İnişli çıkışlı duygular çok normal. Kendimize duygularımıza odaklanmak yerine huzur veren meşguliyetler bulmak adaptasyın sürecini böyle geçirmek benim yaptığım.
Normalde çok aktif sürekli gezen meşguliyetleri olan birisiyim ama hiç bişey yapmak istemiyorum sanki ne yapsam mutlu olmayacakmışım gibi

Ya bu gerçek olabilir mi. İki gündür yanlış anlaşılmalarla dolu geçti ikili ilişkilerim b.ka sardı iki üç gündür.

Valla ben inanıyorum ya. Zaten bu dolunayda iletişim sıkıntıları, çatışmalar, ilişkilerde dengesizlikler falan filan olacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…