- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.688
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Asla sevmiyorum da özlemiyorum da hatta kendime hayret ediyorum nasıl ilk siddetinde boşanmadım da bu kadar sabredebildim diye ama dediğim gibi cocuk olunca biryere kadar eli kolu bağlanıyor insanınZor olanı başardınız zaten, boşanmaya karar vermek ve eyleme geçmek.
Gerisi halloluyor. Nedir sizi üzen? Çok mu seviyorsunuz hâlâ? Sanmıyorum.
Ya bundan sonraki on yılınız daha kahırla geçseydi, daha mı iyi olacaktı yahut daha mı az üzülecektiniz?
Kangren olan yeri kesip atmak en doğrusu ve siz bunu başardınız
İnsan hem kardeşi evlenirken kıyas yapmaz, unutun bunları. O da mutlu olacak, siz de mutlu olacaksınız. Önce onun adına, daha sonra her şey yoluna girdikçe de kendi adınıza.
Unutmayın, hikayeniz çok değerli. Kendinizi önemseyin ve çok sevin. Önce siz sevin.
Hayat normal koşullarda da bir şeyleri eksik veriyor zaten, kimin hayatı dört dörtlük ki?
Bir yanımız yaprak dökecek belki ama bir yanımız hep bahar-bahçe...
İlk günler cok zordur hatta ilk aylar ben 2 yıl geçmesine rağmen bocalıyorum ara ara yine de umutlu konuşmalarınız için tebrik ederim sizi ben ilk aylar yatıp ağlamaktan başka hiçbir şey yapamıyordumBirkaç gün önce boşanmış 2 çocuklu 40 yaşında bir kadın olarak söylüyorum ..geçecek herşey bu acılar gozyaslarida dinecek ..şuan yaşadıklarımız çok normal bir yas sürecindeyiz ve bunu doya doya yaşamalıyız dibe vurmadan yüzeye çıkılmaz ..berbat bir durumdayım bir guluyorsam 10 ağlıyorum ,kendimi güçsüz başarısız gördüğüm yetmiyormuş gibi hala krndimi suclayabiliyorum onu aklamalara çalışabiliyorum ,mutlu bir çift gördüğümde içim kan ağlıyor ,bir baba görsem xocuguyla kahroluyorum ..çocuklarıma üzülüyorum kendime aciyorum gelecekten korkuyorum ,kendimi yalnız hissediyorum ..onun mutlu olduğunu düşündükçe nefes alamıyorum ..daha nice duygular ...
Ama biliyorum geçecek sadece zamana ihtiyacım var acelem yok bu yas sürecini yaşayıp bitmesi gereken yerde kesip atmaliyim bunu biliyorum ..
Sizde sabredin acinizi yaşayın tek değilsiniz hep içinizden geçecek deyin geçecek bir gün herşey Allah in izniyle gececek
Tabiki bu kaygılarda mevcut hayır diyememBence sizdeki durum geçmeyen acı değil,geleceğe olan kaygı.. Acaba karşıma iyi biri çıkacak mı tamamen hayatım düzene girecek mi ? Bende mutlu bir aile kuracak mıyım kaygısı.
Öncelikle kendinize güvenmelisiniz. Çoğu çiftte mutsuz o dört duvarın arasında hiç kaygılanma. Boşanmak cesaret işi sosyaleşin ve özgüveninize yatırım yapın
Ayrı mı yaşıyorsunuz suanKumar bagimlisi bir Koca hakaret kufur sovme namusuma varincaya kadar iftira bosanip kurtulucam insallah. Beni korkutan Tek sey cocuguma yetebilecek miyim surekli muhatap olmak Zorynda kaliyorum Çocuğu gosterirken ama dis sikiyorum Hic muhatap bile olmuyorum allah var gam yok
Boşanabildiniz miKumar bagimlisi bir Koca hakaret kufur sovme namusuma varincaya kadar iftira bosanip kurtulucam insallah. Beni korkutan Tek sey cocuguma yetebilecek miyim surekli muhatap olmak Zorynda kaliyorum Çocuğu gosterirken ama dis sikiyorum Hic muhatap bile olmuyorum allah var gam yok
İnsanın kızı olunca o kadar korkuyor ki tekrardan bir evlilik yeni insan yeni aileler cok korkutucu geliyor bana maalesefO duygu hic bitmiyor ask acisi aliskanlik acisi gecsede mutlu birilerini gormek insani hep yaraliyor maalesef ama kendinizi fazla yipratmayin karsiniza er yada gec biri cikacak ve o gordugunuz mutlu ciftler gibi sizde.mutlu olacaksiniz
Tabiki de hiçbir acelem yok hatta gelen birkaç kişi oldu görüşmek dahi istemedimGeçecek zamanla
Yeni ilişki için acele etmeyin
Çocuğunuz daha çok küçükmüş
Öncelikle onun hayatına ağırlık verin
Enerjinizi çocuğunuza verin.
DoğrudurTabiki de hiçbir acelem yok hatta gelen birkaç kişi oldu görüşmek dahi istemedim
Sadece bu arafta kalmışlık hissi cok kötü inanın çocukla boşanmak cok zormuş
Evet ayırdık evlerı avukatlar tutuldu protokol düzenleniyor anlaştık gibi inşallah. İnşallah istedıgım sekılde biter.Ayrı mı yaşıyorsunuz suan
Avukatlar tutuldu inşallah anlaşmalı boşanacağız gıbı duruyor.Boşanabildiniz mi
Hakkınızda hayırlısı olsunEvet ayırdık evlerı avukatlar tutuldu protokol düzenleniyor anlaştık gibi inşallah. İnşallah istedıgım sekılde biter.
Amin cümlemizin.Hakkınızda hayırlısı olsun
Kusura bakmayın ama kardeşinizin evlenmesiyle ne ilgisi var sizin durumunuzun?Tebrik ederim mücadeleniz icin
Ben de aynı mücadeleyi vermeye çalışıyorum boşanmak cok büyük bir adımdı benim icin ama hala üstesinden gelemedim maalesef o cok canımı acıtıyor bir de kardeşimin dügün olayı olacak o cok tetikliyor beni
Yazdıklarınızda haklısınız ama kardesim konusunda yanlış anlamışsınız ben tabiki mutluluğuna seviniyorum rahatsızlık duyduğum birsey de yok üstelik. Sadece boşanma ve evlilik olayları cok üst üste oldu ben de suan ailemle yaşadığım icin her anına şahit olmuş oldum kendi iyi günlerimi hatırlattı bu da cok insani diye düşünüyorum.Kusura bakmayın ama kardeşinizin evlenmesiyle ne ilgisi var sizin durumunuzun?
Bence yanlış yerden bakıyorsunuz ve olayı fazla dramatize ediyorsunuz.
Şiddet varmış boşanmışsınız ne güzel evladınız var yalnız değilsiniz ki..
Evliykende mutsuz ama şimdi de mutsuzsunuz..
Acaba hayata bakış açınızı mı değiştirseniz?
Nedir bu yani sağlıklısınız çocuğunuz sağlıklı, canınızı kurtarıp boşanmışsınız sevineceğinize hep bir dram var.
Bence silkelenin karşınıza biri çıkar ya da çıkmaz bulunduğunuz andan biraz keyif almaya çalışın.
Ne güzel kardeşiniz evleniyormuş mutluluğuna ortak olun yardım edin mesela düğünde tanıdıklarla iki oynayın karşılıklı ya da ne bileyim sohbet edin gülün eğlenin..
Yas tutmayın Allah aşkına..
Tabii ki duygularımız var ara sıra aklınıza gelsin ama bana fazla takıyorsunuz gibi geldi.Yazdıklarınızda haklısınız ama kardesim konusunda yanlış anlamışsınız ben tabiki mutluluğuna seviniyorum rahatsızlık duyduğum birsey de yok üstelik. Sadece boşanma ve evlilik olayları cok üst üste oldu ben de suan ailemle yaşadığım icin her anına şahit olmuş oldum kendi iyi günlerimi hatırlattı bu da cok insani diye düşünüyorum.
Cok klişe olacak ama inanın bana bu durumu sadece yaşayan anlıyorTabii ki duygularımız var ara sıra aklınıza gelsin ama bana fazla takıyorsunuz gibi geldi.
Ne bileyim belki büyük konuşuyorum ama bir kere geldiğimiz şu hayata daha mı pozitif yönleriyle bakabilsek kendi adıma da söylüyorum bunu..
Çevremde birkaç örnek var iki çocukla boşanıp aldatılıp boşandıktan sonra ohh yeniden doğdum diyende var her türlü eziyeti görüp boşanıp ayyy niye ben diyende..yıllarını kendi kendine düşünceleriyle bitirenleri gördüm..
Bakınca fazla düşünmemek gerektiğini elimizdekilerin kıymetini bilmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Düşündükçe yüzümüze de yansıyor erken yaşlanıyoruz..
Bence pozitif olun.
Artık bırakın geçti gitti niye siz değil bunu yaşayan milyonlarca insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?