Boşanma sonrası

Asla sevmiyorum da özlemiyorum da hatta kendime hayret ediyorum nasıl ilk siddetinde boşanmadım da bu kadar sabredebildim diye ama dediğim gibi cocuk olunca biryere kadar eli kolu bağlanıyor insanın
Kardeşim icin tabiki mutluyum ama bendeki canlandırdığı duygular pek iyi olmadı o yüzden yazdım
Umarım kalplerinden yaralanan bütün kadınların hayatları bir çiçek gibi geçer bundan sonra

İlk günler cok zordur hatta ilk aylar ben 2 yıl geçmesine rağmen bocalıyorum ara ara yine de umutlu konuşmalarınız için tebrik ederim sizi ben ilk aylar yatıp ağlamaktan başka hiçbir şey yapamıyordum
İnsallah geçecek mutlu olacağız

Tabiki bu kaygılarda mevcut hayır diyemem
Ne diyeyim insallah iyi olur hersey bundan sonra

Kumar bagimlisi bir Koca hakaret kufur sovme namusuma varincaya kadar iftira bosanip kurtulucam insallah. Beni korkutan Tek sey cocuguma yetebilecek miyim surekli muhatap olmak Zorynda kaliyorum Çocuğu gosterirken ama dis sikiyorum Hic muhatap bile olmuyorum allah var gam yok

Ayrı mı yaşıyorsunuz suan

O duygu hic bitmiyor ask acisi aliskanlik acisi gecsede mutlu birilerini gormek insani hep yaraliyor maalesef ama kendinizi fazla yipratmayin karsiniza er yada gec biri cikacak ve o gordugunuz mutlu ciftler gibi sizde.mutlu olacaksiniz

Boşanabildiniz mi

O duygu hic bitmiyor ask acisi aliskanlik acisi gecsede mutlu birilerini gormek insani hep yaraliyor maalesef ama kendinizi fazla yipratmayin karsiniza er yada gec biri cikacak ve o gordugunuz mutlu ciftler gibi sizde.mutlu olacaksiniz
İnsanın kızı olunca o kadar korkuyor ki tekrardan bir evlilik yeni insan yeni aileler cok korkutucu geliyor bana maalesef

Geçecek zamanla
Yeni ilişki için acele etmeyin
Çocuğunuz daha çok küçükmüş
Öncelikle onun hayatına ağırlık verin
Enerjinizi çocuğunuza verin.

Geçecek zamanla
Yeni ilişki için acele etmeyin
Çocuğunuz daha çok küçükmüş
Öncelikle onun hayatına ağırlık verin
Enerjinizi çocuğunuza verin.
Tabiki de hiçbir acelem yok hatta gelen birkaç kişi oldu görüşmek dahi istemedim
Sadece bu arafta kalmışlık hissi cok kötü inanın çocukla boşanmak cok zormuş

Ben de ocakta ev ayırdık nisan da bışandım. Fiziksel şiddet hariç her pislik vardı. Çok severek ve emek vererek evlenmiştim. Aşırı da fedakarlık yapmıştım. Bunlar için üzülüyorum. 2 çocuğum var biri bebek. Ayakta kalmak zorundayım.
Yanlış ama sürekli onun mutsuz olduğu rezil rüsva olduğu haberini duymak istiyorum. Şimdi o kadın senin bu kadın benim kandırmaya ağına düşürmeye çalışıyor. Umarım başaramaZ ama olurda başarırsa bana yaşattıklarını yaşasın.
Onun haricinde boşandığıma asla pişman olmadım da sitemim neden düzgün biri olmadı çoluğuna çocuğuna sahip çıkmadı diye.
Kendi ellerimle kurduğum yuvamı kendi ellerimle dağıttım ona üzüntüm işte. İnş yaşadıklarımız hep bu güzel günler içinmiş diyeceğimiz zamanlar gelir tez zamanda

Kusura bakmayın ama kardeşinizin evlenmesiyle ne ilgisi var sizin durumunuzun?
Bence yanlış yerden bakıyorsunuz ve olayı fazla dramatize ediyorsunuz.
Şiddet varmış boşanmışsınız ne güzel evladınız var yalnız değilsiniz ki..
Evliykende mutsuz ama şimdi de mutsuzsunuz..
Acaba hayata bakış açınızı mı değiştirseniz?
Nedir bu yani sağlıklısınız çocuğunuz sağlıklı, canınızı kurtarıp boşanmışsınız sevineceğinize hep bir dram var.
Bence silkelenin karşınıza biri çıkar ya da çıkmaz bulunduğunuz andan biraz keyif almaya çalışın.
Ne güzel kardeşiniz evleniyormuş mutluluğuna ortak olun yardım edin mesela düğünde tanıdıklarla iki oynayın karşılıklı ya da ne bileyim sohbet edin gülün eğlenin..
Yas tutmayın Allah aşkına..

Yazdıklarınızda haklısınız ama kardesim konusunda yanlış anlamışsınız ben tabiki mutluluğuna seviniyorum rahatsızlık duyduğum birsey de yok üstelik. Sadece boşanma ve evlilik olayları cok üst üste oldu ben de suan ailemle yaşadığım icin her anına şahit olmuş oldum kendi iyi günlerimi hatırlattı bu da cok insani diye düşünüyorum.

Tabii ki duygularımız var ara sıra aklınıza gelsin ama bana fazla takıyorsunuz gibi geldi.
Ne bileyim belki büyük konuşuyorum ama bir kere geldiğimiz şu hayata daha mı pozitif yönleriyle bakabilsek kendi adıma da söylüyorum bunu..
Çevremde birkaç örnek var iki çocukla boşanıp aldatılıp boşandıktan sonra ohh yeniden doğdum diyende var her türlü eziyeti görüp boşanıp ayyy niye ben diyende..yıllarını kendi kendine düşünceleriyle bitirenleri gördüm..
Bakınca fazla düşünmemek gerektiğini elimizdekilerin kıymetini bilmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Düşündükçe yüzümüze de yansıyor erken yaşlanıyoruz..
Bence pozitif olun.
Artık bırakın geçti gitti niye siz değil bunu yaşayan milyonlarca insan var.

Cok klişe olacak ama inanın bana bu durumu sadece yaşayan anlıyor
Benim yasım eski eşe değil Keske daha önce boşansaydım diyorum hatta kurtulduğuma da mutluyum ama böyle bir evlilik yapmış olmak evladımla baba evine sığınmak siddet travmaları umduğumdan daha ağır hasarlar bıraktı üstümde
Ben de isterdim ki evladım anne baba bir arada büyüsün
Kardeşime gelince de nişanında fazlasıyla oynadım her desteği verdim zorlandığım noktalar cok olmasına rağmen yansıtmamaya uğraştım anlatmaya çalıştığım insan sevdikleri mutlu olurken kendisi de olsun istiyor bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…