• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası

Hayırlısı olsun hepimiz hakkında
Ben ıkı gun once boşandım evı boşaltıyorum sımdı aılemle yaşayacağım zaten kaldığımız ev üstüme üstüme gelıyor ınsan kotu oluyor ama ne yapayım olmayacak bırsey benımkısı. Kocam kumar bağımlısı bırakacağına ınanmadım benım paıkolojımı altüst ettı siz boşandınız mı

Standart bir yas süreci, bunları düşünmeniz normal üzerinde durmayın zamanla geçer

Bu mesaj beni cok üzdü cünkü

Bu mesaj yarama iyice tuz oldu cünkü ben kızım okula başlayınca ne olacak diye kendimi yiyip duruyorum zaten kalbim cok acıdı
Ama ben de öğretmenim ve okulumda boşanmış aile çocuğu cok fazla giderek artıyor oranlar
Yuvanda mutlu olsan çok güzel okurdu ama herkesin hayatında bir sıkıntı var , senin ki de evlilikle ilgili olacakmış ..benim ki de öyle
Ve kızın babasının sana şiddet uyguladığına şahit olsaydı bunu bir hayal etsene ..
Olmayınca olmuyor
Zamanla acının azalacağı kesin
Kızın babası ile görüşüyor mu

Katlananları gördükçe de doğru yanlış dengesi bozuluyor insanın inanın
Katlanabilecek olsan zatne şuan boşanmış olmazdın
Kızının senin dayaknyediğini görmesini bir hayal etsene ?
Bunun katlanılabilir yanı var mı ?
Acının geçmesini bekle
O yaş süresi yaşanacak kaçış yok bundan

Yuvanda mutlu olsan çok güzel okurdu ama herkesin hayatında bir sıkıntı var , senin ki de evlilikle ilgili olacakmış ..benim ki de öyle
Ve kızın babasının sana şiddet uyguladığına şahit olsaydı bunu bir hayal etsene ..
Olmayınca olmuyor
Zamanla acının azalacağı kesin
Kızın babası ile görüşüyor mu
Gerçekten öyle olmayınca olmuyor
Kızım babasıyla düzenli görüşüyor o konuda bir sıkıntı yasamadık şimdilik
Evet imtihan ama zor bir imtihan oldu benim icin fazlasıyla

Gerçekten öyle olmayınca olmuyor
Kızım babasıyla düzenli görüşüyor o konuda bir sıkıntı yasamadık şimdilik
Evet imtihan ama zor bir imtihan oldu benim icin fazlasıyla
Tabi ki çok çok zor
Biz de ayrıyız bir yok olacak oğlum henüz üç yaşında bile değil
Artık bitsin diyorum ne adım atıyor ne bitiriyor artık isyan ettim kendimi sıka sıka mahvoldum dedim bitir dedim, protokol hazırlayacakmış
Çok zor evet çok

Ben ıkı gun once boşandım evı boşaltıyorum sımdı aılemle yaşayacağım zaten kaldığımız ev üstüme üstüme gelıyor ınsan kotu oluyor ama ne yapayım olmayacak bırsey benımkısı. Kocam kumar bağımlısı bırakacağına ınanmadım benım paıkolojımı altüst ettı siz boşandınız mı
Ben 2021 Nisanda boşandım hala travmalarımla mücadele ediyorum
Ben de evimi boşaltıp ailemin yanına geçtim en acısı da o

Ben 2021 Nisanda boşandım hala travmalarımla mücadele ediyorum
Ben de evimi boşaltıp ailemin yanına geçtim en acısı da o
İki üç sene olmus boşanalı hala travmamı yaşıyorsunuz hayat devam ediyor naptınız boyle ölüm mü var ucunda

Senı anlıyorum ben de arada diyorum ben boyle olmamalıydı evimde cocugum kocamla mutlu Mesut olmalıydım kendi evimde düzenimde diyorum vallahi evlilik ne kadar zor boşanmak daha da zor asla evlenmezdim asla. Ama geçecek bu günler ben daha bir ay olmadı boşanalı ama diyorum ki iyi ki boşanmışım diyeceğim biliyorum
Bosandigina üzülmüyorsun. Tam tarf edemem belki ama ben boşanmış olsam evli ciflere bakınca neden benim mutlu bir evliligim olmadı neden haketmedim derdim çok haklısın. Ama üzülme zamanla bence mutlu olacaksın.
arada iiii

Her hafta görüyorum bu adamı ben kızımı alıyor onun icin iyi birsey tabi ama ben sürekli muhattap olmak zorundayım kızım icin ondan zaten o kadar oldu ki soğuyalı…ben sadece evlilik kurumunun yıkılmasına Türkiye’de boşanmış kadın olmaya ,kızımın anne baba ayrı yetişecek olmasına hala alışamadım sanırım
Yazdıklarınız tam olarak benim şu an yaşadıklarım. Kocamla yaşamak istemiyorum. Ama çocuklarım babadan ayrı olmasin,Türkiye de boşanmış kadin olmayım,ailem üzülmesin derken bu kez bosanmasam mı oluyorum. Ama hayatımda da istemiyorum. Kızım gece olunca baba diye ağlıyor uykuya geçemiyor. Mecbur iş çıkışı babasını çağırıyorum. Karmakarışık bir durumun tam ortasindayim.

Ben de ocakta ev ayırdık nisan da bışandım. Fiziksel şiddet hariç her pislik vardı. Çok severek ve emek vererek evlenmiştim. Aşırı da fedakarlık yapmıştım. Bunlar için üzülüyorum. 2 çocuğum var biri bebek. Ayakta kalmak zorundayım.
Yanlış ama sürekli onun mutsuz olduğu rezil rüsva olduğu haberini duymak istiyorum. Şimdi o kadın senin bu kadın benim kandırmaya ağına düşürmeye çalışıyor. Umarım başaramaZ ama olurda başarırsa bana yaşattıklarını yaşasın.
Onun haricinde boşandığıma asla pişman olmadım da sitemim neden düzgün biri olmadı çoluğuna çocuğuna sahip çıkmadı diye.
Kendi ellerimle kurduğum yuvamı kendi ellerimle dağıttım ona üzüntüm işte. İnş yaşadıklarımız hep bu güzel günler içinmiş diyeceğimiz zamanlar gelir tez zamanda
Kendi ellerimle kurduğum yuvamı dağıttım demişsiniz. Bende ayni sureçteyim. Eşyalarınızı aldiniz mi? Nasıl bir yol izlediniz. Ben şimdi evden ayrıldım ama eşyalarımı da almak istiyorum her şey çok pahalı. Ama gidip o evi de derleyip toplayıp koli yapmayana elim varmıyor. İçim sıkılıyor boşanma düşüncesiyle. Eşyaları almasam diyorum ama yine kişisel malzemeler için o eve gitmem lazım.

Kendi ellerimle kurduğum yuvamı dağıttım demişsiniz. Bende ayni sureçteyim. Eşyalarınızı aldiniz mi? Nasıl bir yol izlediniz. Ben şimdi evden ayrıldım ama eşyalarımı da almak istiyorum her şey çok pahalı. Ama gidip o evi de derleyip toplayıp koli yapmayana elim varmıyor. İçim sıkılıyor boşanma düşüncesiyle. Eşyaları almasam diyorum ama yine kişisel malzemeler için o eve gitmem lazım.
Benim 2 çocuğum var. O yüzden onu evden gönderdim. O onu boşamam sandı. Çünkü iki küçük çocukla üstelik biri bebek yapamayacağımı düşündü. Hemen valizini yapıp gitti. O süreçte onun tüm kalan eşyasını çöpe attım. Özel kilitli çantası, iş kıyafetleri, kişisel leptopu hepsini attım. Ev eşyalarından kırık dökük olanlara ellemedim diğerlerini hızlıca paketledim. Sonra boşanma davasını açtım. 6 gün sonra boşandım. Eve geldim hemen nakliye firmasını aradım. Pazartesi boşanıp cuma günü de ev taşıdım. Bebeğimi kreşe bıraktım oğlumu okula. O sırada taşındım. Kırılan dökülen eşyaları firma çalışanları çöpün kenarına indirdi. Yani o anlamadı bile boşandığımızı şok içindeydi. Protokolü de hakimin yanında imzaladı. Boşandıktan 1,5 yıl sonra dava açmış 😂😂😂 çocuklara verdiği nafakayı düşürmek için. Neyse orda ev eşyalarını bıraktım falan filan diye saçmalamış. Hakim de mahkeme de konumuz o değil anlaşıp boşanmışsın işte demiş. Biz şimdi iyiyi çok şükür. 2 yıl bitti. O ise afedersin itten rezil

Benim 2 çocuğum var. O yüzden onu evden gönderdim. O onu boşamam sandı. Çünkü iki küçük çocukla üstelik biri bebek yapamayacağımı düşündü. Hemen valizini yapıp gitti. O süreçte onun tüm kalan eşyasını çöpe attım. Özel kilitli çantası, iş kıyafetleri, kişisel leptopu hepsini attım. Ev eşyalarından kırık dökük olanlara ellemedim diğerlerini hızlıca paketledim. Sonra boşanma davasını açtım. 6 gün sonra boşandım. Eve geldim hemen nakliye firmasını aradım. Pazartesi boşanıp cuma günü de ev taşıdım. Bebeğimi kreşe bıraktım oğlumu okula. O sırada taşındım. Kırılan dökülen eşyaları firma çalışanları çöpün kenarına indirdi. Yani o anlamadı bile boşandığımızı şok içindeydi. Protokolü de hakimin yanında imzaladı. Boşandıktan 1,5 yıl sonra dava açmış 😂😂😂 çocuklara verdiği nafakayı düşürmek için. Neyse orda ev eşyalarını bıraktım falan filan diye saçmalamış. Hakim de mahkeme de konumuz o değil anlaşıp boşanmışsın işte demiş. Biz şimdi iyiyi çok şükür. 2 yıl bitti. O ise afedersin itten rezil
Ne kadar güzel dirayetli çıkmışsınız. Ben hala duygusal boşluğa düşüp duruyorum. Onca şey yaşadım hala iyi anlar aklıma geliyor. Sürekli kendi kendime verdiğim sözleri hatırlayıp dik duruş göstermeye çalışıyorum ama daha boşanmadan yoruldum. 2 çocukla her şey gözüme büyüyor 🙄 kızım baba baba diyip duruyor. Şu sıralar hayatım tam kafayı yemelik. Daha az önce evden çıkarken yakama yapıştı. Anne sen çalışma babam çalışır para getirir diye. Bu kriz anları insanın ciğerini söküyor resmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun ne deyim

Ne kadar güzel dirayetli çıkmışsınız. Ben hala duygusal boşluğa düşüp duruyorum. Onca şey yaşadım hala iyi anlar aklıma geliyor. Sürekli kendi kendime verdiğim sözleri hatırlayıp dik duruş göstermeye çalışıyorum ama daha boşanmadan yoruldum. 2 çocukla her şey gözüme büyüyor 🙄 kızım baba baba diyip duruyor. Şu sıralar hayatım tam kafayı yemelik. Daha az önce evden çıkarken yakama yapıştı. Anne sen çalışma babam çalışır para getirir diye. Bu kriz anları insanın ciğerini söküyor resmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun ne deyim
Teşekkür ederim. Zor geldim o aşamaya ama geldim. Bir de tez canlıyım ben. Hemen adım atıp hallederim işlerimi uzun uzun düşünmem. Boşanma da öyle oldu herkes şok oldu.
Çocuklar kaç yaşında?
Benim küçüğüm 11 aylıktı anlamadı süreci. Büyüğüm 8 yaşındaydı ve babasının her türlü pisliğine şahit oldu. Ben de hiç güzellemedim babasını. Olduğu gibi tanıdı. Çalışma konusunda ise büyük yavrum 4,5 aylıkken işe başlamıştım. Küçük de ise 11 aylık başladım. O nedenle hiç çalışma demediler çok alışkınlar.
Süreç asla kolay değil. Terapi aldım online. 2 ayda 10 kilo verdim. Psikolog sen çocuklarını babasız bırakmadın çocuklarının annesini bir bataktan çıkardın dedi. Kalk kendine bir yemek söyle ve başla baştan dedi. Öylelikle yemek yemeye başladım ve durumu kabullendim. Size kolaylıklar dilerim. Şu an en sancılı süreçtesiniz. Ama geçiyor hepsi

Teşekkür ederim. Zor geldim o aşamaya ama geldim. Bir de tez canlıyım ben. Hemen adım atıp hallederim işlerimi uzun uzun düşünmem. Boşanma da öyle oldu herkes şok oldu.
Çocuklar kaç yaşında?
Benim küçüğüm 11 aylıktı anlamadı süreci. Büyüğüm 8 yaşındaydı ve babasının her türlü pisliğine şahit oldu. Ben de hiç güzellemedim babasını. Olduğu gibi tanıdı. Çalışma konusunda ise büyük yavrum 4,5 aylıkken işe başlamıştım. Küçük de ise 11 aylık başladım. O nedenle hiç çalışma demediler çok alışkınlar.
Süreç asla kolay değil. Terapi aldım online. 2 ayda 10 kilo verdim. Psikolog sen çocuklarını babasız bırakmadın çocuklarının annesini bir bataktan çıkardın dedi. Kalk kendine bir yemek söyle ve başla baştan dedi. Öylelikle yemek yemeye başladım ve durumu kabullendim. Size kolaylıklar dilerim. Şu an en sancılı süreçtesiniz. Ama geçiyor hepsi
Bravo size tebrikler güçlü durusunuza boşanma sebebinizi öğrenebilir miyim özel değilse

Çocuklar kaç yaşında?
Darısı bana inşallah. Kızım 3 yaş oğlum 1 yaş. Daha ikiside çok küçük 😪 allahim banana güç kuvvet versin sizin gibi.

Darısı bana inşallah. Kızım 3 yaş oğlum 1 yaş. Daha ikiside çok küçük 😪 allahim banana güç kuvvet versin sizin gibi.
Amin amin. İşiniz çok daha kolay. Şu an çok anlamlandıramazlar. Siz de çok baba kelimesi kullanmayın. Allah bağışlasın. Umarım çok mutlu olursunuz

Back