Boşanma sonrası

Tabii ben ne durumda olurum bilmiyorum ama ben genel anlamda hep bulunduğum ortamda mutlu olmaya çalışan biriyim boşansam da iki çocuğum var yine eğlenmeden duramayan biri olduğum için gezerim çok gezerim hiç durmam yerimde
Bak geziler arkadaş buluşmaları falan çocuğunla alışveriş valla çok eğlenceli olabilir.
Yani hepimizin yaşadığı travmalar var hayatta benimkileri anlatsam oturur ağlarız ama ben atıyorum hep bir köşede tamam diyorum öyle. Yaşanması gerekiyormuş olmuş bitmiş.
Önüne bak, herkes ister eşiyle iyi anlaşsın çocukları anne baba birada olsun ama işte herkesin nasibi bizim yapmamız gereken de elimizdeki şartlarda mutlu olmak.
Baba evindesin sonra taşınacaksın sanırım evine geçtiğinde kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyorum .

Ev arama sürecindeyim umarım bir an önce çıkabilirim diye göz göz bakıyorum herkesin kendi düzeni cünkü annen bile olsa uyuşmuyor bir yerden sonra
Uzun uzun yazıp derdime derman olmaya çalıştınız teşekkür ederim size

Rica ederim siz iyi olun çocuğunuz da daha mutlu olur o zaman

Ya boşverin. Biler emin olun ki kocasız çocuklarımızla daha mutlu olacağız ve çocuklarımız illa ki mutlu olacaklar mutluluğun şartı evli kalmak değil ki

Ya boşverin. Biler emin olun ki kocasız çocuklarımızla daha mutlu olacağız ve çocuklarımız illa ki mutlu olacaklar mutluluğun şartı evli kalmak değil ki
Kesinlikle öyle olmayınca olmuyor çocukları da öyle berbat bir ortama mahkum etmeye kimsenin hakkı yok
İnsan sadece hayat boyu yalnız kalma hissinden tırsıyor biraz o kadar

Kesinlikle öyle olmayınca olmuyor çocukları da öyle berbat bir ortama mahkum etmeye kimsenin hakkı yok
İnsan sadece hayat boyu yalnız kalma hissinden tırsıyor biraz o kadar
O duygu bende de var.cocuklar büyüdükçe allahın ıznıyle can yoldaşı oluruz bırbırımıze. Ve bız de allah ömür verip yaşlandıkça özümüze yalnızlıgımıza donecegız kı zaten. Bakın etrafınıza herkes yalnız kalıyor bır müddet sonra yaşlanınca torun severiz biz de inşallah yalnız kalmayız merak etmeyin

Bekarlik sultanliktir kizinla tatile git farkli yerler gor kafa dagit.herkesin bir iliskisi olmak zorunda degil bu konuyu kafana takip kendine problem etme.kizini buyutmeye bak.takinti yapiyorsan bu konuyu psikolojik destege devam et.kafani dagitmalisin zamanla asarsin.

Tabiki öyle evlatlarımız en büyük can yoldaşlarımız ama onlar da birgün yuvadan gidecekler
Siz yeniden düşünüyor musunuz evliligi

Tabiki öyle evlatlarımız en büyük can yoldaşlarımız ama onlar da birgün yuvadan gidecekler
Siz yeniden düşünüyor musunuz evliligi
Buyuk konuşmak asla demek yanlış olur Hayat neler gösterir bilinmez. Çocuğum var ve üvey babayla olmaz. Evlilik bana göre değildi aslında 35 yaşımda evlendım cunku evlılıgı ıstemedım hep bellı bır yasa gelmıstım o sebeple evlendım cocuk da ılerde yaşım geçer pısmanlık yasarım dıye yapım acıkcası bence evlılıkten alabılecegımız en iyi şey cocuga sahıp olduk sukur. Allah saglık akıl fıkır versın evlatlarımıza

Siz daha gec evlenip daha tadını almışsınız gençliğinizin bana göre doya doya yaşamışsınız açıkçası
Ben de üvey baba konusuna cok takıgım ama yalnız da yaslanmak istemiyorum cok büyük ikilem bilmiyorum ne olacak böyle

Sizi anlayabılıyorum. şu anda bende de bır korku var yalnız kaldım diye kaygılarım var cocukla bahsedebilecek mıyım dıyorum aılem sukur hayatta aılemle yaşıyorum çocuğumuz büyüdükçe bence onlar bıze can yoldaşı olacaklar. Bende de korkular faZla ama bu
duygularımız cok normal. Kardesınız aılenız var mı hep yanınızda olacaklardır zaten daha sonra zaten bir bakmışsınız ömür bitmiş

İnşallah en kısa sürede atlatirsiniz. Şuan çok yeni.

Ömür elbet bitecek ama kaliteli ve güzdl bitsin boşa geçmesi cok acı olur
Ailem var hep arkamda kardeşim de suan kendi evlenme telaşında ama o da var tabi
Ben çocuğum biraz büyüsün aklı iyice herseye Ersin eğer cok sorun çıkarmazsa yeniden düşünürüm evliligi ama tabi aynı sorunlar yasatacak biri çıkacaksa karşıma da hic gerek yok düzen bozmaya Allah hayırlısını versin herkese

Evlıgı dusunun de ama sızın yalnızlığınız ılla kocayla mı son bulacak kadınız biz herşeye yeteriz çalışmıyor musunuz. Yani ömrü boyunca hiç evlenmeyip yalnız cok da mutlu Mesut yaşayanlar var kendınızı şartlandırmayın. Koca cok da lazım degıl acıkcası

Evlilik illa sart demiyorum iyi bir insan olursa diyorum ben de zaten sadece sizin kadar keskin aman aman modunda değilim
Yoksa basımı ağrıtmaya hele ki çocuğum varken benim de niyetim olmaz tabiki

Valla kocam saolsun evlilikten erkeklerden soğuttu. Acıkcası dıyelım kı bırısıne guvendım evlenmek ıstedım cocuk daha bır bucuk yaşında nasıl olacak o iş. Üvey baba ıstemıyorum belkı 18 yaşından sonra olur evlılık ama onu da dusundugumde o yaşta kımsenın pisliğini temızlemek ıstemıyorum. Aynı b. N laciverdi hepsi
Evlilik illa sart demiyorum iyi bir insan olursa diyorum ben de zaten sadece sizin kadar keskin aman aman modunda değilim
Yoksa basımı ağrıtmaya hele ki çocuğum varken benim de niyetim olmaz tabiki

Bende boyle düşünüyorum

Üvey baba toplumumuzda tabulaşmış kötü bir kelime zaten bir babası var başka bir babaya daha ihtiyaçları yok karşıdaki iyi bir insan olduktan sonra da örneği cok bu tür evliliklerin ama dediğim gibi Allah merhametlilerle karşılaştırsın kimse istemez evladı zor duruma düşsün

Evet tabiki insan evladı olduktan sonra neden olmasın örnekleri var. Ancak ben bu riske girmezdim çok cesaret ve yürek ister bu topa girmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…