- Konu Sahibi Sunshine232
Tabii ben ne durumda olurum bilmiyorum ama ben genel anlamda hep bulunduğum ortamda mutlu olmaya çalışan biriyim boşansam da iki çocuğum var yine eğlenmeden duramayan biri olduğum için gezerim çok gezerim hiç durmam yerimdeCok klişe olacak ama inanın bana bu durumu sadece yaşayan anlıyor
Benim yasım eski eşe değil Keske daha önce boşansaydım diyorum hatta kurtulduğuma da mutluyum ama böyle bir evlilik yapmış olmak evladımla baba evine sığınmak siddet travmaları umduğumdan daha ağır hasarlar bıraktı üstümde
Ben de isterdim ki evladım anne baba bir arada büyüsün
Kardeşime gelince de nişanında fazlasıyla oynadım her desteği verdim zorlandığım noktalar cok olmasına rağmen yansıtmamaya uğraştım anlatmaya çalıştığım insan sevdikleri mutlu olurken kendisi de olsun istiyor bu kadar
Bak geziler arkadaş buluşmaları falan çocuğunla alışveriş valla çok eğlenceli olabilir.
Yani hepimizin yaşadığı travmalar var hayatta benimkileri anlatsam oturur ağlarız ama ben atıyorum hep bir köşede tamam diyorum öyle. Yaşanması gerekiyormuş olmuş bitmiş.
Önüne bak, herkes ister eşiyle iyi anlaşsın çocukları anne baba birada olsun ama işte herkesin nasibi bizim yapmamız gereken de elimizdeki şartlarda mutlu olmak.
Baba evindesin sonra taşınacaksın sanırım evine geçtiğinde kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyorum .