- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Dediğiniz gibi yapıcam çok saolun. Yoksa değiştrmemEger guvenemiyorsaniz kimlik cikartmaya gittiginizde islemler baslamadan once sorun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğiniz gibi yapıcam çok saolun. Yoksa değiştrmemEger guvenemiyorsaniz kimlik cikartmaya gittiginizde islemler baslamadan once sorun.
Çok saolun ya burayı okuduktan snra rahatladm zaten biraz. Sonucta okdr ayrılmş insanın kimliğinde boşanmış yazması çok daçma.4 sene oldu değiştireli. Kimlik değil bu bahsi gecen degil mi ? Kimlikte yazmıyor çünkü artik iciniz rahat olsun .
Arkadaşim boşandi bekar yaziyorKızlar ben boşanma sonrası kimliğimi değiştirmedim daha. Ama e devletten baktıgımda bilgilerimi güncelledikten sonra eski soyadımla kimlik bilgilerim değişmiş. Buraya kadar sorun yok zaten bende onu bekliyodum ama medeni durum kısmında boşanmış yazıyor. Ben bekar olarak yazdıgını biliyordum ama. Birden öyle o kısmı görünce kötü oldum nedense. Kimliğimi değiştirirken bekar olarak yazdıramazmıyım?
Sanırım sadece sistemde öyle yazıyor. Sizin içinde üzüldüm umarım herşey yoluna girer. Çok zor süreçler bunlar insan yaşamayınca anlamıyormuş.Bende bosanali iki yil oldu, hala kimlik degistirmedim.. vay halime.. haklarimi alamiyorum, avukat beni yari yolda birakti davayi kazandigima ragmen.. kadinda tik yok.. ariyorum geri donus yapmiyor.. bendede bosanmis yaziyor.. bende cozemedim
Sorsalarda sormasalarda benim ilk işim onu söylemek olcak. İstemiyorum çünkü boşanmış yazsınKimliğe bekar yazarlar bişey sormadan .
Acaba arkadaşınız söyledimi bekar olark yazmasını istediğini. Yoksa artk söylensedr söylenmesede bekarmı yazıyolarArkadaşim boşandi bekar yaziyor
Hayir soylememis oda dul fln yazcak die bekliyormus bana gosterdi bak bekar yaziyor fln diyeAcaba arkadaşınız söyledimi bekar olark yazmasını istediğini. Yoksa artk söylensedr söylenmesede bekarmı yazıyolar
Ah ne güzel. Benimkide öyle olsa keşkeHayir soylememis oda dul fln yazcak die bekliyormus bana gosterdi bak bekar yaziyor fln diye
Olur merak etmeyin o devir geride kaldiAh ne güzel. Benimkide öyle olsa keşke
Söyleyin tabi de . Zaten neyi tercih edersiniz diye bir durum söz konusu değil . Bekar yazmak zorundalar . Endişe etmeyin . Bende değiştirdiğim için kesin olarak biliyorumSorsalarda sormasalarda benim ilk işim onu söylemek olcak. İstemiyorum çünkü boşanmış yazsın
Öyle bir hakkı yok memurun eskidendi öyle işler hiç üzülmeyinBen öyle isteyecem ama bazı nüfus memurları yazmıyomuş şimdi netten okudum. Umarım banada öylesi denk gelmez
e devlette bosanmıs yazar kımloıgı yenıledıgınızde bekar yazar..Kızlar ben boşanma sonrası kimliğimi değiştirmedim daha. Ama e devletten baktıgımda bilgilerimi güncelledikten sonra eski soyadımla kimlik bilgilerim değişmiş. Buraya kadar sorun yok zaten bende onu bekliyodum ama medeni durum kısmında boşanmış yazıyor. Ben bekar olarak yazdıgını biliyordum ama. Birden öyle o kısmı görünce kötü oldum nedense. Kimliğimi değiştirirken bekar olarak yazdıramazmıyım?
nufus kayıtları e devlettekı bılgıler ; yanı vukuatlu nufus ornegı cıkarsanız bosandı ısenız boşandı yazar evrakta..Bende neden öyle gözüküyo anlamadım ya. Dul bitti şimdide boşanmış çıkmış. Bana denk geldi o da. Siz ne zaman değiştirmiştiniz kimliği?
Merhabalar,Kızlar ben boşanma sonrası kimliğimi değiştirmedim daha. Ama e devletten baktıgımda bilgilerimi güncelledikten sonra eski soyadımla kimlik bilgilerim değişmiş. Buraya kadar sorun yok zaten bende onu bekliyodum ama medeni durum kısmında boşanmış yazıyor. Ben bekar olarak yazdıgını biliyordum ama. Birden öyle o kısmı görünce kötü oldum nedense. Kimliğimi değiştirirken bekar olarak yazdıramazmıyım?