- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Kızlar ben boşanma sonrası kimliğimi değiştirmedim daha. Ama e devletten baktıgımda bilgilerimi güncelledikten sonra eski soyadımla kimlik bilgilerim değişmiş. Buraya kadar sorun yok zaten bende onu bekliyodum ama medeni durum kısmında boşanmış yazıyor. Ben bekar olarak yazdıgını biliyordum ama. Birden öyle o kısmı görünce kötü oldum nedense. Kimliğimi değiştirirken bekar olarak yazdıramazmıyım?
Kimliginizi degistirirken bekar olarak yazilacaktir. Eskiden di o bosanmis veya dul yazmalari.Kızlar ben boşanma sonrası kimliğimi değiştirmedim daha. Ama e devletten baktıgımda bilgilerimi güncelledikten sonra eski soyadımla kimlik bilgilerim değişmiş. Buraya kadar sorun yok zaten bende onu bekliyodum ama medeni durum kısmında boşanmış yazıyor. Ben bekar olarak yazdıgını biliyordum ama. Birden öyle o kısmı görünce kötü oldum nedense. Kimliğimi değiştirirken bekar olarak yazdıramazmıyım?
Hemde nasıl. O kadar saçma ki.. ne yani her ayrılan insanda şimdi boşanmış mı yazıyo?Dul bitti bir de bu boşanmış zırvalığı çıktı. Çok mu zor bekar yazmak, neden bu kadar atraksiyon, anlamadım ki ben?? Bazı devlet kurumlarının uygulamaları cidden andavalca.
İnşallah öyledir çünkü boşanmış olarak kalmasını istemiyorum kesinlikleBenım bıldıgım kımlıkte bosanmıs dıye bır sey yazmıyorlar merak etmeyın dırek bekar olarak yazıyor. O sıstemde bılgı amaclı bırseydır sadece
Ben öyle isteyecem ama bazı nüfus memurları yazmıyomuş şimdi netten okudum. Umarım banada öylesi denk gelmezBekar yazmasını isteyin yazarlar merak etmeyin
Sistemde neden öyle gözüküyo anlayamadım. Kimliği değiştirirken inşallah bekar yazarlarKimliginizi degistirirken bekar olarak yazilacaktir. Eskiden di o bosanmis veya dul yazmalari.
Sistemde oyle gorunmési gerekiyor. Ama kimlige yazmazlar..Sistemde neden öyle gözüküyo anlayamadım. Kimliği değiştirirken inşallah bekar yazarlar
Bende neden öyle gözüküyo anlamadım ya. Dul bitti şimdide boşanmış çıkmış. Bana denk geldi o da. Siz ne zaman değiştirmiştiniz kimliği?Gittim kontrol ettim .bende de bekar yazıyor
Yani iyi ki dul yazilan döneme denk gelmedim .Arıza çikartirdım
Umarım öyle olur yaaSistemde oyle gorunmési gerekiyor. Ama kimlige yazmazlar..
E devlette benim de öyle yazıyorSistemde neden öyle gözüküyo anlayamadım. Kimliği değiştirirken inşallah bekar yazarlar
Eger guvenemiyorsaniz kimlik cikartmaya gittiginizde islemler baslamadan once sorun.Umarım öyle olur yaa
4 sene oldu değiştireli. Kimlik değil bu bahsi gecen degil mi ? Kimlikte yazmıyor çünkü artik iciniz rahat olsun .Bende neden öyle gözüküyo anlamadım ya. Dul bitti şimdide boşanmış çıkmış. Bana denk geldi o da. Siz ne zaman değiştirmiştiniz kimliği?
Kimliğe bekar yazarlar bişey sormadan .Kızlar ben boşanma sonrası kimliğimi değiştirmedim daha. Ama e devletten baktıgımda bilgilerimi güncelledikten sonra eski soyadımla kimlik bilgilerim değişmiş. Buraya kadar sorun yok zaten bende onu bekliyodum ama medeni durum kısmında boşanmış yazıyor. Ben bekar olarak yazdıgını biliyordum ama. Birden öyle o kısmı görünce kötü oldum nedense. Kimliğimi değiştirirken bekar olarak yazdıramazmıyım?
En başta söylicem hatta bekar yazılmasını istediğimi. Yoksa hiç değiştrmesnlerE devlette benim de öyle yazıyor
Ama kimlikte bekar yazıyor, siz yine de ne olur ne olmaz hatırlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?