Boşanma sonrası medeni durum sorunu??

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Kızlar ben boşanma sonrası kimliğimi değiştirmedim daha. Ama e devletten baktıgımda bilgilerimi güncelledikten sonra eski soyadımla kimlik bilgilerim değişmiş. Buraya kadar sorun yok zaten bende onu bekliyodum ama medeni durum kısmında boşanmış yazıyor. Ben bekar olarak yazdıgını biliyordum ama. Birden öyle o kısmı görünce kötü oldum nedense. Kimliğimi değiştirirken bekar olarak yazdıramazmıyım?

Benım bıldıgım kımlıkte bosanmıs dıye bır sey yazmıyorlar merak etmeyın dırek bekar olarak yazıyor. O sıstemde bılgı amaclı bırseydır sadece

Kimliginizi degistirirken bekar olarak yazilacaktir. Eskiden di o bosanmis veya dul yazmalari.

Dul bitti bir de bu boşanmış zırvalığı çıktı. Çok mu zor bekar yazmak, neden bu kadar atraksiyon, anlamadım ki ben?? Bazı devlet kurumlarının uygulamaları cidden andavalca.
Hemde nasıl. O kadar saçma ki.. ne yani her ayrılan insanda şimdi boşanmış mı yazıyo?

Gittim kontrol ettim . bende de bekar yazıyor
Yani iyi ki dul yazilan döneme denk gelmedim .Arıza çikartirdım

Gittim kontrol ettim . bende de bekar yazıyor
Yani iyi ki dul yazilan döneme denk gelmedim .Arıza çikartirdım
Bende neden öyle gözüküyo anlamadım ya. Dul bitti şimdide boşanmış çıkmış. Bana denk geldi o da. Siz ne zaman değiştirmiştiniz kimliği?

Bende bosanali iki yil oldu, hala kimlik degistirmedim.. vay halime.. haklarimi alamiyorum, avukat beni yari yolda birakti davayi kazandigima ragmen.. kadinda tik yok.. ariyorum geri donus yapmiyor.. bendede bosanmis yaziyor.. bende cozemedim

Kimliğe bekar yazarlar bişey sormadan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…