- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
- Konu Sahibi storyteller1
-
tabi ki avukatla boşan. hatta onu tayin işi bile iptal olur. araştır örnekleri var.
Her turlu cirkefligi yapabilir yalanci sahit vs. Korkum bu yonden ki adalet bazen sekteye ugrayabiliyor boyle durumlarda..cok guclu degilim daha da kotu olmasindan korkuyorum olaylarin..Elinizde darp raporu var. Neden uzlaşıyorsunuz ki? Çekişmeli boşanıp tazminat isteyin yüzsüzden.
Eşyalarınız çok kıymetli değilse onları verin kurtulun, çekişmeli dava açtığınızda avukata vereceğiniz para da en az o kadar olacak zira. Kendinize yavaş yavaş alırsınızArkadaslar bosanmayi dusunuyorum esim de evi terketti ve eylul gibi bosanacagini ama avukata gerek olmadigini esyalarin yarisinin parasini verirsem direkt dilekce verecegini yazmis. Ama ben maddi manevi somurulmus hissediyorum. Bu sehre atanmak icin beni kullandigini rol yaptigini yoksa daha once bosanacagini soylemisti.detay icin eski konuma bakabilirsiniz..eklemeyi unutmusum darp raporumda var. Vucudumda morluk vardi ve hic vakit kaybetmeden aldim..Tazminat icin avukata basvurmayi dusunuyorum ama anlasmali olmadigi icin surec cok uzun surebilirmis..O da sen kavgada bagirirken kizarken ses kaydini aldim elimde var sen zararli cikarsin yazmis..Ugrasmali miyim 2 yil bu da beni dusunduruyor..
Merak ettigim diger konu bosanmadan sonra her sekilde esyanin yarisi onun mu olacak? Su an koltuk almayi planliyorum beyaz esyalar benimdi zaten..ne yapabilirim paylasim olmamasi icin..Cunku ciddi anlamda magdur olan benim..Yardimci olursaniz sevinirim..
Haklisiniz ama tazminat alma ihtimalim de varmis..ve oldu bitti kullanildim sessizce bosaniyorum konumunda olacagim boylece..Eşyalarınız çok kıymetli değilse onları verin kurtulun, çekişmeli dava açtığınızda avukata vereceğiniz para da en az o kadar olacak zira. Kendinize yavaş yavaş alırsınız
Eğer anlaşmalı boşanma dilekçesinde tazminat hakkından feragat ettiğinize dair birşey yazmazsanız tazminat davasını boşanma gerçekleştikten sonra da açabilirsiniz, 1 yıl içinde. Şimdi suyuna gidin eşyasını verin anlaşmalı boşanın. Eğer bulunduğunuz ilde davanızın düştüğü mahkemenin hakimi izinde değilse davayı açtıktan sonra odasına gidip konuşun, her mahkemede haftanın bir günü anlaşmalı boşanmalara ayrılır, o gün müsait bir boşlukta alsın sizi. bir haftada boşanırsınız, 15 gün sonra da karar kesinleşir. Sonrasında isterseniz tazminat davasını ayrıca açarsınız.Haklisiniz ama tazminat alma ihtimalim de varmis..ve oldu bitti kullanildim sessizce bosaniyorum konumunda olacagim boylece..
İşiniz gücünüz var, iyi bir avukatla konuşup öyle karar verin.Her turlu cirkefligi yapabilir yalanci sahit vs. Korkum bu yonden ki adalet bazen sekteye ugrayabiliyor boyle durumlarda..cok guclu degilim daha da kotu olmasindan korkuyorum olaylarin..
bundan sonrasi iyi olur siz çalışıyorsanız kredi çekip boşandıktan sonra ,yeni ev dizin derim. diğer eşyalarıda satın gitsin sonra bölüştükten ,illa herşeyde tek seferde olacak diye bir şey yok ilk yatak odanız olur çamaşır mak buzdolabı sonra sonra halı vs vs yada krediyle tekde ödersinizAlacak maddi gucu yok kyk borcu da var.. Haklisiniz Yemek odasini istese belki veririm ama yatak odasini alacagim diyor..ben yaptiklarinin bedelini odesin hicbir sey lehine olmasin istiyorum aslinda ..cunku yuzunu mayis ayinda gosterseydi ben su an bilmedigim bi sehirde annemle ne yapacagimi dusunuyor olmazdim..ek dersim arkadas grubum komsularimla diyalogum gayet iyiydi..su an yeni bir sayfa aciyorum ve ruhen parcalanmis haldeyim adeta..
Bakin malci gibi gozukmek istemiyorum ama beyaz esyanin parasini zaten ben verdim bes kurus katkisi yok..hatta camasir makinesini evlenmeden once almistim..onlari neden vereyim ki faturalar onun uzerine bile degil beyaz esya da...bundan sonrasi iyi olur siz çalışıyorsanız kredi çekip boşandıktan sonra ,yeni ev dizin derim. diğer eşyalarıda satın gitsin sonra bölüştükten ,illa herşeyde tek seferde olacak diye bir şey yok ilk yatak odanız olur çamaşır mak buzdolabı sonra sonra halı vs vs yada krediyle tekde ödersiniz
sen bilirsin ben negatif enerjiyi taşıma diye dedimBakin malci gibi gozukmek istemiyorum ama beyaz esyanin parasini zaten ben verdim bes kurus katkisi yok..hatta camasir makinesini evlenmeden once almistim..onlari neden vereyim ki faturalar onun uzerine bile degil beyaz esya da...
Attığı iftirayı ispatlamak zorunda ama.Ses kaydı blöftür. Elinde sağlam raporun da varmış bi de tayin için seni kullanmasını ispatlasan süründür.
Gerçi bu tarz durumlarda çirkefleşen tipler iftira da atar.
Niye bu eşkıyalığa boyun eğmesini öğütlüyorsunuz ki? Kızcağız eşyayı verse başka şey ister bu! Sonu yok yani! Kabile devleti miyiz biz? Dayasın herkes sırtını hukuka, kanuna; bakın o zaman böyle eşkıyalık yapabiliyor mu bu pislikler?!Anlattığınıza göre eşyaları size vermemek için her yolu deneyecek.Siz de bu adamdan kurtulup şükretmek yerine hala eşyaları ben ödedim bende kalması lazım diyorsanız çekeceğiniz var.
Bırakın Allah ından bulsun,sizin paranızla alınmş hakkınız yenmiş,Allah reva görür mü ? 1 çekyat alırsınız,onda yatar kalkarsınız,ikinci el bir çamaşır mak. buzdolabı alırsınız .Durumunuz düzelince yavaş yavaş düzersiniz.Bu adamla uğraşmaya kendinizi heba etmeye değer mi Allah aşkına.
Ben de mi bir sorun var diye dusunmeye baslamistim zerre katkisi olmayan esyalari bile vermem sifirdan baslamam soylenmis tesekkurler desteginiz icin..Niye bu eşkıyalığa boyun eğmesini öğütlüyorsunuz ki? Kızcağız eşyayı verse başka şey ister bu! Sonu yok yani! Kabile devleti miyiz biz? Dayasın herkes sırtını hukuka, kanuna; bakın o zaman böyle eşkıyalık yapabiliyor mu bu pislikler?!
Yatak odasini almak istiyormus. Ya da yatak odasinin parasini verirsem imza atacakmis..yatak odasinin fiyati verdigi paradan fazla ayrica ..Takı fotograflari ve faturalar yokmu .
Para filan vermeyin gotursun hangi esyayi istiyorsa .Yemek odasi vitrin filansa verin gitsin .
Bi masa sandalye alir gecersiniz yerine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?