Bosanma sonrasi esya..

Ben de mi bir sorun var diye dusunmeye baslamistim zerre katkisi olmayan esyalari bile vermem sifirdan baslamam soylenmis tesekkurler desteginiz icin..
Tabii ki yani, kurban ederim, çöp bile vermem kendi ellerimle. Mahkemeye gideriz, hâkim ne karar verirse o olur, deyin kapatın telefonu. Çirkef adam!

Yemek odasi+yatak odasi almistik.. Yarisini vermisti. Yatak odasini almak istiyor o daha pahaliydi ve hic vermek istemiyorum inanin..

Ben olsam kanepede yatar yine de onunla paylaştığım yatağı istemezdim evimde. Sadece yatak odasını kaldığı yerin önüne indirt al sana eşya de. Çekişmeli dava aç.
Ses kaydında ne varmış ki korkutmaya çalışıyor?

Yatak odasinin ustunde yatak bile yok desem? Tek kisilik bazanin yatagini koydu idareten ve hadi buraya yatak alalim dedigimde bile olay cikardi..kendisi orada yatti ben annemle koltukta..ve bunlari tayin olacagi kesinlesince yapti.. Henuz yatilmadi bile uzerinde..

Yatak bu ya, eşya. Niye duygusal bir anlam yükleyeyim ki ona? Velev ki içim almadı, çağırırdım ikinci el eşya satan bir yeri, satardım ona ya da yatak değiştirme kampanyasıyla gönderirdim evimden ya da hiç olmadı ihtiyaç sahibi birine verirdim de yine vermezdim bu açgözlü dolandırıcıya!

Dukkan dukkan esya bulmak icin gezen adam benim imzam lazim saniyormus ve tayin islerinde esin imzasina gerek olmadigini sistemin otomatik isledigini ogrenince 180 derece dondu..yani oynamayi birakti..

Eşyaların faturaları senin üzerine ise alabiliyorsun omları. Yani ödemeyi yaptığını kanıtlarsan. Bene çekişmeli boşan ve davayı açtıktan sonra alacakların için hak talep edemez diye biliyorum. Bir de bir iki eşya verip kilidi değiştirip uzaklaştırma kararı falan çıkarın da bi gelmesin yanınıza yörenize. Darp raporu da bu kararda etkili zaten

Her turlu cirkefligi yapabilir yalanci sahit vs. Korkum bu yonden ki adalet bazen sekteye ugrayabiliyor boyle durumlarda..cok guclu degilim daha da kotu olmasindan korkuyorum olaylarin..
Siz de annenizi şahit tutun. Bir arkadaşınızı da ayarlayın o da şahit olsun. O iftira atıyorsa siz de elinizden geleni ardınıza koymayın

zırnık verme. hele hele darp raporun varken. ses kaydı hiçbir işe yaramaz. delil olarak kabul etmiyorlar.
sn çekişmeli boşan hiçbir şey alamaz o mendebur. sonra kapında sürünür anlaşmalı boşanalım diye.
nafaka iste üstüne bu paragözden.

Uzaklastirma cikmis zaten 1 aylik..

Pilini pirtisini topla koy kapinin önüne evindende eşya verme ne münasebet. Bosa gitsin öyle rezil biriyle ugrasmaktansa

Birinin izni olmadan yapılan ses kaydı mahkemede geçerli delil sayılmıyor diye biliyordum, yanılıyor muyum?
Ayrıca darp raporu her türlü ses kaydını döver.

Ev kiraysa ver eşyalarını kurtul hiç ugrasma eşyalı ev tutarsın kendine

Darp raporunu bilmiyordum. Daha önce aman ver basının gözünün sadakasını olsun demiştim. Ama size şiddet uygulayan adamı surundurmeden bırakmayın. En doğru bilgiyi avukat verecektir zaten. Tabi buna benzer şeyler yaşayan arkadaslar daha iyi yönlendirir. Eğer haklarınızı kullanmazsanız içinizde ukde olarak kalacak. Ne pislik paragöz iğrenç herifmis. Ses kaydı olsun ne ki? Sizi dövmüş. Kaldı ki ses değiştirme montaj programları çok yaygın ufacık çocuklar bile yapacak neredeyse. Kaldı ki eşyayı alsa da protokolü imzalayacağı bile meçhul bu adama güven olmaz.

Eşiniz öğretmen mi? Zorunlu hizmetten mi kurtuldu sayenizde? Öyleyse boşanma durumunda geri döneceğini biliyordur umarım.
Evet durum tam olarak bu ama bolumu mesleki ve atamasi, kadrosu inanilmaz az olan bir bolum..o yuzden zorunlu hizmet icin gondermiyorlar beni bosansam bile diyordu cumle arasinda..surec nasil isliyor tam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…