- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.150
- 333
- Konu Sahibi storyteller1
Merak etmeyin ne kaydettiğinin önemi yok darp raporunuz var tahrik etti diye bile ses kaydı gösterse hiçbir şey çıkmaz endişelenme. Eşyalar konusunda da faturalar kimin üstüne eğer ortada fatura makbuz yoksa hepsini al git hiçbir şey yapamaz. Takılar içinde aynı şey geçerli. Tazminat isteyin eşek gibi ödesin. Ayrıntılı hikayenizi okuyamadım ama kirada iseniz kontrat eşinizin üzerineyse uzaklaştırma kararı için başvurun kilidi değiştirin sorarlarsa anahtarı kaybedip değiştirdim dersiniz. eşinizi eve almayın boşanana kadar kira ve faturaları ödemek zorunda iş ve şehir bile değiştirseniz evi boşaltmayın ödesin eşek gibi. olurda bu süreçte yaşadığınız il değişirse hiç korkmayın toplayın eşyaları götürün. Boşanmadığınız sürece eşyaları talep edemez güle güle eskitin hele faturası yoksa hiç üzülmeyin hiçbir şey olmaz. tazminatınızı da alın sakın bırakmayın süreç uzasın bırakın o anlaşmaya çalışsın sizinle sömürecek yeni biri çıkar sizinle evli olmak işine gelmez. Şayet eviniz varsa satılamaz kararı koydurun öyle uzaklaştırma kararı çıkartın. Hayatım tehlikede beni tehdit ediyor diyin boşanana kadar zor girer eve o sürünsün 2 sene.