Mrblar direk konuya girmek istiyorum şuan eşimle boşanma aşamasındayım annemde yaşıyorum.30 yaşındayım 11 yaşında bir çocuğum var.Fakat kafam o kadar karışık ki napıcağımı bilemiyorum, eşimle bir tartışma yaşadık sebebi çok ufak bişeydi tartışma büyüdü ve ben bi ay önce telefonunda bir mesaj görmüştüm bi kadınla otele gitmek için konuşuyolardı sonrasında iptal oluyo gibi bi konuşma geçmiş, biraz beklemeyi seçmiştim hemen o an yüzleşmemiştim o günki tartışma esnasındada bunu dile getirdim tabiki inkar etti ta eski bi konuşma ve gitmedim dedi tartışma dahada büyüdü ve malesef tokat ve tartaklama şeklinde bi şiddet gördüm hemen evi terkettim ve boşanacağımı söyledim gittim darp raporu aldım çünkü vücudumda morluklar oluşmuştu şuandada kendisiyle konuşmuyoruz ben boşanmakta kararlıyım fakat herkes birşey söylüyor kimisi çok rahattın tek bir olayda boşanma diyor kimisi bu kabul edilemez birşey bir çocuğunuz var diyor bu sefer ister istemez acaba yanlışmı yapıyorum diye düşünmeye başladım.Şimdi hala neyi düşünüyosun diyenleriniz olucaktır fakat gerçekten öyle denildiği gibi kolay bişey değil arkadaşlar insan çocuğunu, sonraki hayatını düşünüyo muhtemelen bi işe giricem ve annemle yaşıcam ama annemde beni sıkarmı diye düşünüyorum ayrı yaşayacak durumda değilim çünkü çocuğum küçük ve ben işteyken birinin bakması gerekiyo o yüzden buna mecburum ama yinede gerçekten rahat bi hayatım vardı maddi anlamda, kendi ve çocuğumun rahatınımı düşünmeliyim diye aklımda sorular dönüyor ama biyandanda eşime daha güvenebilceğimi sanmıyorum artı şiddet anındaki cinnet geçirmesi gözümün önünden gitmiyo birde sizlere danışmak istedim uzaktan bi gözle ve bu arada dipnot eşim iyi biridir genel haliyle ama sinirlendiği zaman bas bas bağıran ve gaddar birine dönüşür ben onu idare ediyodum yada en ufak kavgada sen şöylesin böylesin sen o. Sun sen kendini kime beğendiriyosun gibi laflarla bana kötü yakıştırmalar yapardı bunlardan dolayı zaten ondan soğumuştum bunlarda tuzu biberi oldu açıkcası ama yinede evladım için düşünceler içerisindeyim.