- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi storyteller1
Para filan vermeyin .2.el esya nekadar edecek .Darp raporunuz var odesin tazminat .Yatak odasini almak istiyormus. Ya da yatak odasinin parasini verirsem imza atacakmis..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Para filan vermeyin .2.el esya nekadar edecek .Darp raporunuz var odesin tazminat .Yatak odasini almak istiyormus. Ya da yatak odasinin parasini verirsem imza atacakmis..
Tabii ki yani, kurban ederim, çöp bile vermem kendi ellerimle. Mahkemeye gideriz, hâkim ne karar verirse o olur, deyin kapatın telefonu. Çirkef adam!Ben de mi bir sorun var diye dusunmeye baslamistim zerre katkisi olmayan esyalari bile vermem sifirdan baslamam soylenmis tesekkurler desteginiz icin..
Yemek odasi+yatak odasi almistik.. Yarisini vermisti. Yatak odasini almak istiyor o daha pahaliydi ve hic vermek istemiyorum inanin..
Yatak odasinin ustunde yatak bile yok desem? Tek kisilik bazanin yatagini koydu idareten ve hadi buraya yatak alalim dedigimde bile olay cikardi..kendisi orada yatti ben annemle koltukta..ve bunlari tayin olacagi kesinlesince yapti.. Henuz yatilmadi bile uzerinde..Ben olsam kanepede yatar yine de onunla paylaştığım yatağı istemezdim evimde. Sadece yatak odasını kaldığı yerin önüne indirt al sana eşya de. Çekişmeli dava aç.
Ses kaydında ne varmış ki korkutmaya çalışıyor?
Yatak bu ya, eşya. Niye duygusal bir anlam yükleyeyim ki ona? Velev ki içim almadı, çağırırdım ikinci el eşya satan bir yeri, satardım ona ya da yatak değiştirme kampanyasıyla gönderirdim evimden ya da hiç olmadı ihtiyaç sahibi birine verirdim de yine vermezdim bu açgözlü dolandırıcıya!Ben olsam kanepede yatar yine de onunla paylaştığım yatağı istemezdim evimde. Sadece yatak odasını kaldığı yerin önüne indirt al sana eşya de. Çekişmeli dava aç.
Ses kaydında ne varmış ki korkutmaya çalışıyor?
Siz de annenizi şahit tutun. Bir arkadaşınızı da ayarlayın o da şahit olsun. O iftira atıyorsa siz de elinizden geleni ardınıza koymayınHer turlu cirkefligi yapabilir yalanci sahit vs. Korkum bu yonden ki adalet bazen sekteye ugrayabiliyor boyle durumlarda..cok guclu degilim daha da kotu olmasindan korkuyorum olaylarin..
Eşyaların faturaları senin üzerine ise alabiliyorsun omları. Yani ödemeyi yaptığını kanıtlarsan. Bene çekişmeli boşan ve davayı açtıktan sonra alacakların için hak talep edemez diye biliyorum. Bir de bir iki eşya verip kilidi değiştirip uzaklaştırma kararı falan çıkarın da bi gelmesin yanınıza yörenize. Darp raporu da bu kararda etkili zaten
Pilini pirtisini topla koy kapinin önüne evindende eşya verme ne münasebet. Bosa gitsin öyle rezil biriyle ugrasmaktansaArkadaslar bosanmayi dusunuyorum esim de evi terketti ve eylul gibi bosanacagini ama avukata gerek olmadigini esyalarin yarisinin parasini verirsem direkt dilekce verecegini yazmis. Ama ben maddi manevi somurulmus hissediyorum. Bu sehre atanmak icin beni kullandigini rol yaptigini yoksa daha once bosanacagini soylemisti.detay icin eski konuma bakabilirsiniz..eklemeyi unutmusum darp raporumda var. Vucudumda morluk vardi ve hic vakit kaybetmeden aldim..Tazminat icin avukata basvurmayi dusunuyorum ama anlasmali olmadigi icin surec cok uzun surebilirmis..O da sen kavgada bagirirken kizarken ses kaydini aldim elimde var sen zararli cikarsin yazmis..Ugrasmali miyim 2 yil bu da beni dusunduruyor..
Merak ettigim diger konu bosanmadan sonra her sekilde esyanin yarisi onun mu olacak? Su an koltuk almayi planliyorum beyaz esyalar benimdi zaten..ne yapabilirim paylasim olmamasi icin..Cunku ciddi anlamda magdur olan benim..Yardimci olursaniz sevinirim..
Ben de bunun içim uğraşıydım. Eş durumu işe geldiyse, iptal olma durumu var diye biliyorum. Bir araştırın yanına kalmasın.tabi ki avukatla boşan. hatta onu tayin işi bile iptal olur. araştır örnekleri var.
Arastirdim hatta bir mudur yardimcisina da sordum oyle bi sansim yok gibi gozukuyor..Ben de bunun içim uğraşıydım. Eş durumu işe geldiyse, iptal olma durumu var diye biliyorum. Bir araştırın yanına kalmasın.
Ben var diye biliyordum. Aslınd şöyle eğer zorunlu hizmeti yapmadıysa ya da eksik yaptıysa onu tamamlamak için zorunlu hizmet bölgesine atama yaptırıyorlar.Arastirdim hatta bir mudur yardimcisina da sordum oyle bi sansim yok gibi gozukuyor..
Ev kiraysa ver eşyalarını kurtul hiç ugrasma eşyalı ev tutarsın kendineArkadaslar bosanmayi dusunuyorum esim de evi terketti ve eylul gibi bosanacagini ama avukata gerek olmadigini esyalarin yarisinin parasini verirsem direkt dilekce verecegini yazmis. Ama ben maddi manevi somurulmus hissediyorum. Bu sehre atanmak icin beni kullandigini rol yaptigini yoksa daha once bosanacagini soylemisti.detay icin eski konuma bakabilirsiniz..eklemeyi unutmusum darp raporumda var. Vucudumda morluk vardi ve hic vakit kaybetmeden aldim..Tazminat icin avukata basvurmayi dusunuyorum ama anlasmali olmadigi icin surec cok uzun surebilirmis..O da sen kavgada bagirirken kizarken ses kaydini aldim elimde var sen zararli cikarsin yazmis..Ugrasmali miyim 2 yil bu da beni dusunduruyor..
Merak ettigim diger konu bosanmadan sonra her sekilde esyanin yarisi onun mu olacak? Su an koltuk almayi planliyorum beyaz esyalar benimdi zaten..ne yapabilirim paylasim olmamasi icin..Cunku ciddi anlamda magdur olan benim..Yardimci olursaniz sevinirim..
Evet durum tam olarak bu ama bolumu mesleki ve atamasi, kadrosu inanilmaz az olan bir bolum..o yuzden zorunlu hizmet icin gondermiyorlar beni bosansam bile diyordu cumle arasinda..surec nasil isliyor tam bilmiyorumEşiniz öğretmen mi? Zorunlu hizmetten mi kurtuldu sayenizde? Öyleyse boşanma durumunda geri döneceğini biliyordur umarım.