- 6 Ağustos 2018
- 54
- 8
- 36
- 31
- Konu Sahibi storyteller1
-
Herkes kendi aldigi esyayi alip gitsin
Ayrica darp raporunuz var,kimseyle uzlasmak zorunda degilsiniz
büyük konuşmuyorum ama kesinlikle eşyaları almazdım eski eşyaları almak yine diyorum negatif bir hayatsa hele o nu yeni eve sokmak nedemektir artı size geçmişi hatırlatır
İstemiyorsaniz vermeyin madem. Darp raporuyla surundurun utanmazi. Neden uzlasmaya calisiyorsunuz esini doven bir adamla?Yemek odasi+yatak odasi almistik.. Yarisini vermisti. Yatak odasini almak istiyor o daha pahaliydi ve hic vermek istemiyorum inanin..
İstemiyorsaniz vermeyin madem. Darp raporuyla surundurun utanmazi. Neden uzlasmaya calisiyorsunuz esini doven bir adamla?
evet maalesef yatak odasi ve yemek odasi takiminin faturasi onun uzerine..Faturalar senin üzerine miydi ? Ben kendi paramla aldım dersin mahkeme karar versin. Çirkefe bağlamaya başlamış Allah yardımcın olsun.
Bi sektirsin kim inanir alti bos iddialara. Tehdit ediyorsa mutlaka onun icin de ayrica suc duyurusunda bulunun bence. Allah korusunSurecin uzun surme ihtimali varmis belki yalanci sahitler bile bulabilir akli bu tarz seylere cok iyi calisiyor..mesela annesi ustume yurumustu terlik atmis kolyemi falan koparmisti ben kendimi savunmustum yine onunla alakali bi meseleydi..ailesi de cok tuhaf insanlar..annemi darp ettin mahkemede soylerim vs gibi tehdit ediyor..ortada delil asla yok cunku boyle bi siddet olayi yok esasen..ama cekiniyorum camur atacak seyler uretebilir yani..
ne bilim ben almazdım eşyaları sana satayım deyin sen kullan otur evde deseniz gerçek fiyatına alabilecek gücü varmı onunEsyalar yeni bir ayi bile dolmadi.. Ve maddi acidan problem benim tekrar alabilmem tum bunlari.. O vakti zmaninda evlenmeden benden para da istemisti.. hepsi yanina kar kalmasin istiyorum..
Yani evde yemek odasi takimi olmasa da olur derim. Darp raporu aldigin icin ac tazminat davasi surundur iti desem de surec seni psikolojik olarak etkileyecekse anlasmali bosan. Esya alinir huzur olsunda yeter ki.evet maalesef yatak odasi ve yemek odasi takiminin faturasi onun uzerine..
Alacak maddi gucu yok kyk borcu da var.. Haklisiniz Yemek odasini istese belki veririm ama yatak odasini alacagim diyor..ben yaptiklarinin bedelini odesin hicbir sey lehine olmasin istiyorum aslinda ..cunku yuzunu mayis ayinda gosterseydi ben su an bilmedigim bi sehirde annemle ne yapacagimi dusunuyor olmazdim..ek dersim arkadas grubum komsularimla diyalogum gayet iyiydi..su an yeni bir sayfa aciyorum ve ruhen parcalanmis haldeyim adeta..ne bilim ben almazdım eşyaları sana satayım deyin sen kullan otur evde deseniz gerçek fiyatına alabilecek gücü varmı onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?