Boşanma sonrası cocukla iliski

Oyle bir cabasi olmadi. Hastayken hastaneye gotureyim falan dedi sadece. Bu caba sayiliyor mu bilmiyorum
çocuksa çaba değil mecburiyet ama sizseniz çaba evet. ama yetmez. yaptığı hele ki hassasiyetinizi bildiği halde yapması kolay affedilecek bir şey değil. bunu düşünüp taşınıp doğru değerlendirip adım atması lazım. ama bence biraz mesafe koyun kendinize alan açın ki elinin altında olmadığını tüm zerrelerine kadar hissetsin. mümkün mertebe çocukla yalnız gönderin. detaylı konuşmayın. özlemeden hatasını anlamaz erkekler. bırakın sizi özlesin. farkına varınca çabalamaya başlarsa o zaman işler değişmeye başlar

Beni goturmek istemişti cocugu daha evvel goturmustuk. Benim artik barisma istegim yok. Saygı duymuyorum kendisine. Ozleyipte, barismak isteyipte beni yoklamasini bile istemem. Cunku boyle bisey yaparsa mutlaka "kizimiz icin" der. Ben kabul etmedigimde de yillar sonra ben barismak istedim ama annen istemedi falan der cocuga. Hic o pozisyona girmek istemiyorum

siz kırgınsınız. çok kırgınsınız hem de. çünkü kendinizi tamamen açtığınız güvendiğiniz adam sizi en zayıf noktanızdan vurup asla istemediğiniz yere bile isteye dönmeye mecbur bırakmış. bu kırgınlık kolay geçmez. ama dedim ya yine de sesinizi bile özletin. mesajla iletişim kurum mesela. mümkün mertebe yazışarak konuşun. sesinize bile hasret kalsın ki kafasına dank edip ben ne yaptım desin bi istemezseniz de kendiniz bilirsiniz sonra. ama bence bunu fark etmek bile size iyi gelecek

Mecbur kaldigi icin tasinmistir o. Ofis acti. Bagkur+nafaka+ofis kirasi+evinin kredisi+evliyken benim ustume cekilmis kredi odemeleri var. Yoksa 10 sene yalniz yasamis adam ablasiyla beraber yasamak istemez bence

Adamın kafası hiç çalışmıyor, hem kendi rahatını bozdu, hem borca girdi.

Bence panda öyle davranırsa, eski eşi daha çok üzerine gider. Telefonları açmıyor diye hırslanır. Panda şuan gayet soğukkanlı dik bir duruş sergiliyor. Bence bu hali adamı gayet fena hale getiriyordur. Adam çocuğuna hasret kalmayı düşünmemiş, sesi hiç düşünmez.

Evet kirginim hem zayif noktamdan vurmasi hem cocugumun yasadiklarindan dolayi. Barisma niyeti olmasa bile sadece insan olarak, eş ve baba olarak benden ozur dilemesini bekledim. Özlemesi duygusallikla ilgili olur ondan bunu beklemiyorum. Ben sadece bu kadar bencil, saygısız ve vicdani olmayan bir adamla evlendigim icin kendimi aptal gibi hissediyorum, bu histen kurtulmak istiyorum.

çocuğuna hasret değil ki. eşini tanıyor zaten. çocuk konusunda hassasiyetin farkında. eşi de zaten asla çocuğu babadan koparmıyor. hasretlik yok ki. ama bu sayede eski eşiyle de sürekli
iletişimde.

Adamın kafası hiç çalışmıyor, hem kendi rahatını bozdu, hem borca girdi.

Boyle daha mutlu olacak demekki :)

Yuzune bile bakmadan konuşuyorum onunla. Cok ofkelendigim zamanlarda bile asla yansitmadim ona karsi. Onu istemedigimi davranislarimla belli etmeye calistim.
Biz evden ayrildiktan sonra ilk defa bosanma protokolu icin bir araya geldik. O evde birgun bile kalamadim demisti bana. Simdi hatirladim

çocuğuna hasret değil ki. eşini tanıyor zaten. çocuk konusunda hassasiyetin farkında. eşi de zaten asla çocuğu babadan koparmıyor. hasretlik yok ki. ama bu sayede eski eşiyle de sürekli
iletişimde.

Hangisi dogru bilmiyorum ama olabildigince notr kalmaya calisiyorum. Güle oynaya ayrilmadik sonucta. insan birdaha yuzunu görmek istemiyor ama ipleri tamamen koparırsam cocuguma olan zaafimi kullanmasindan korkuyorum

hepimiz beklediğimizin tersi davranışlarla karşılaştık evliliğimizde karşılaşıyoruz. müneccim değiliz. ki iyi insanlar kendileri dürüst olduğundan karşıdakinin de her söylediğini doğru kabul edip onu öyle sanıyorlar. bu aptallık değil iyi insan olmak ve kötü bir şey olduğunu sanmıyorum.o nedenle o hissi bu düşünceyle değiştirmenizi tavsiye ediyorum.ben dürse
kendimi anlattım o da dürüsttür diye düşünmek aptallık değil dürüstlük ve iyi niyettir. kendinize burdan yüklenmeyin. evet özürü hak ediyorsunuz ve eski eşiniz de bunu size borçlu. ümid ediyorum ki Allah vicdanını açar da fark eder.

iletişimde.

Nasıl hasret değil? Haftanın belirli günleri görmekle, akşam eve gelip görmek, sabah yatağında uyurken görmek aynı mı? Asla aynı olamaz. İnsan yeri geliyor yetişkin evladını merak ediyor naptı ne etti diye. Burada ise böyle ilk adımları, ilk konuşmaları olan gelişim döneminde bir bebek var. Kendi kendini hasret bırakmış. Bebekte bebek bile olsa babasını arar evde ya.

Bir gün bile kalamdıysa, kalamadığı ilk gece kapınıza gelseydi özür dilemek için. Kendince vicdanını rahatlatıyor sözleriyle.

Teşekkür ederim desteginiz icin artik ona karsi ofkeli degilim. Kırgınlığımı zamanla kendim onaracagim. Ayrildiktan sonra herkes kendi yarasini sarmak zorunda kaliyor
onunla oteki tarafta hesaplasacagiz, hakkimi helal etmedim.

bunları sizi rahatlatmak için söylemedim emin olun. gerçek düşüncelerim.üzüntü hayal kırklığı ve kırgınlığınızı kalbimin en derininde hissettim. ama geçecek. dönün kendinize ve deyin ki hey kızım yine bi gol yedik olsun be biz birlikte neleri aştık bu da geçecek. ve emin olun geçecek

Bir gün bile kalamdıysa, kalamadığı ilk gece kapınıza gelseydi özür dilemek için. Kendince vicdanını rahatlatıyor sözleriyle.

Hadi ya deyip gecistirmistim. Bu hastane mevzusunda da sesin kotu geliyor seni doktora gotureyim mi dediginde yok sagol demistim. En basindan beri boyle davraniyorum ona karşı. Cocugumun babasi olmasi haricinde varligini yok saydigimi hissettirmek istedim. Umarim anlamistir. Benim yerimde baskasi olsa parcalardi onu

Güven duygusunun yok olmasi kotu hissettiriyor. Zaman en buyuk ilaç, eminim bunuda aşacağım. Sevgilisiyle olan gorusmelerini gozume sokmasa bir sorun yoktu aslinda. Bunda bile bir mahcubiyet hissetmedi. Ben olsam, eski esime boyle bir mesaj atsam yerin dibine girerdim. Tuhaf seyler yaşıyorum umarim bidaha yasamam. Teşekkür ederim ❤

Bazen sadece sabır gereklidir. Ayağa kalkıp hayata devam etmek ve diğer tarafları ilahi adalete havale etmek. size düşen şu an sadece hayatınızı en güzel şekilde devam ettirmek için yollar aramak gerisi hal eden bir güç olduğuna tüm kalbimle inanıyorum. Dilerim mucizeler dağıtan melekler en yakın zamanda size de uğrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…