- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.424
-
- Konu Sahibi dogadostupanda
Steltyum ne gülüm ?ikizler steltyumu varmış çünkü
muhtemelen yengeç kadar ikizler özellikleri de gösteriyor
pandanın da yükseleni akrep djsjsjs az önce haritasına baktım umarım gizli bilgiler vermiyorumStelyum ne gülüm ?Benim ay ve güneş burcu yengeç , yükselen akrep. Ağlayıp ağlayıp intikam planı yaparım. Baya suyum vızzık vızzık.
Tam olarak duraklama döneminden çünkü en son bunun için ağladım ben. Herkes hayatına devam etti ev değiştirdim yetmedi şehir değiştirdim ailemn yanına tasındm, Bi iş bulsam hersey mikemmel olacak diyorum insan sürekli yerinde saydıgını düşünüp geleceği ile ilgilide kaygılanıyor ki olay sadece maddiyat değil. Ruha iyi geliyor sosyalleşebilmek içinde bi yerde şart. Farklı konularla ilgilenmek rutinden uzaklasmak içinde.Benm çocugum yok aldatıldım ona ragmen bu sorulara maruz kaldımBugun beni arayip cocugu Ahmet(temsili erkek ismi) ile isimiz var, yetisebilirsem aksam kızı alirim dedi. Tamam dedim.
Evet demoralize oldum. Benden habersiz ne yaparsa yapsin, umrumda degil. Sanirim benim hayatim duraklama donemine girdigi icin rahatsiz oldum. Iş bulamadim, sosyal hayatim bebekten dolayi sekteye ugradi. Birde babaannem surekli ozur dilemiyor mu, dilerse baris, cocugunun babasi falan diyor. Hrr seferinde boyle bisey olmayacagini aciklasam da kiz cocugun var, baska adamla mi evleneceksin, tanimadigin adamla kizini ayni eve mi sokacaksin diyor. Bu söylemlerin beni rahatsiz ettigini soylesem de her seferinde aynı terane oluyor. Bunaldim baya
İkizler olup yengeç özelliği gösteren benikizler steltyumu varmış çünkü
muhtemelen yengeç kadar ikizler özellikleri de gösteriyor
Astroloji seven insanpandanın da yükseleni akrep djsjsjs az önce haritasına baktım umarım gizli bilgiler vermiyorum
bu aradaaaaa benimde yükselenim akrep
ahahah full su grubusunuz çok iyi bence
steltyum 5+ gezegenin aynı burçta bulunması ,
o zaman o burcun özelliklerini kendi burcunuz kadar hatta daha çok gösteriyorsunuz
astroloji de en önemli şey kuzey ve güney ay düğümüAstroloji seven insanben. Bu arada burçlarıma çok uyduğumu hayat sürüne sürüne öğretti şükürler olsun ki. Şöyle akrep tarafım yükseliyor bazen hissediyorum.
Ben bakmaya gidiyoreeee.astroloji de en önemli şey kuzey ve güney ay düğümü
hatta bakmak için Sadece doğduğumuz ay ve yıl gerekiyor başka hiçbir şey değil
herkes mutlaka okusun bence
Onunki de değil.Ciddiyse de vay haline o kadıncağızın. Adam hala seni karısı sanıyor ayol, tam boşanamamış. Türk erkeği 3 yıldan evvel idrak edemiyor boşandığını. Böyle biri ile ciddi ilişki yaşayan kadın net yıpranır abi.
Ben biraz uzağım ama yine de el atarım.Ama sonra karşılığında bi İzmir turu beklerim ama ha. Yok sen gerçekten kendine hakim birisin. Drama Queen yengeç olarak duygusal hasar aldığımda içimden Ebu Cehil çıkıyor benim bak.
Tam olarak duraklama döneminden çünkü en son bunun için ağladım ben. Herkes hayatına devam etti ev değiştirdim yetmedi şehir değiştirdim ailemn yanına tasındm, Bi iş bulsam hersey mikemmel olacak diyorum insan sürekli yerinde saydıgını düşünüp geleceği ile ilgilide kaygılanıyor ki olay sadece maddiyat değil. Ruha iyi geliyor sosyalleşebilmek içinde bi yerde şart. Farklı konularla ilgilenmek rutinden uzaklasmak içinde.Benm çocugum yok aldatıldım ona ragmen bu sorulara maruz kaldımbi süre sonra sıradanlasıcak sora sora normalleştiriyolar insanada zorla tepkisiz kalacaksın. Yada direkt o baskasını buldu de cık işin içinden
Güzel kalbinden öperim.Ne demek dovmeseniz de izmir turu yaptiririm ben
Bende yalan yok icimden evini barkini yakmak gelmedi desem yalan olur. Ilahi adalet aninda tecelli etsin, yamulsun diye de bekledim
İlk basta üzülüyodum cocugum olmadı tüp bebek tedavisi gördüm embriyolar hastanede kaldı diye yaşta malumAldatan erkeklerden igreniyorum ne kotu insanmış. Allah sizi korumus, yanlis anlamayin ama iyiki cocugunuz yok. Cocuk olunca getorme goturme sebebiyle surekli muhatap oluyorsun ve cok sinir bozucu. Insanlarda iyice sinirini bozuyor, herseye karismasalar olmuyor. Bana yazmasin da naparsa yapsin
Güzel kalbinden öperim.İlahi Adalet var ya ben inanıyorum. Mutlaka bir yerden vurur hayat ona. Ama beklediğimiz müddetçe olmuyor. Onu tercübe ettim. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama o düşünceyi kafandan çabuk at ki çabuk gerçekleşsin.
Haklısın aynı o şekil oluyor. Çünkü karmasını beklemediklerimi hep hayat vurdu. Ben ya gördüm ya duydum. Beklediğim bir insan var yıllardır. Ya olmuyor olsa da bana gelmiyor duyumu. :)) Vazgeçtim diyorum unuttum diyorum adet vaktim geliyor hop başa sarıyorum. Amannnn. Ruhum çekildi.Hayatta neyi istediysem vazgectikten sonra bana geldi. Buda boyle olacak herhalde
Allah insanın iyisine denk getirsin.İlk basta üzülüyodum cocugum olmadı tüp bebek tedavisi gördüm embriyolar hastanede kaldı diye yaşta malumama smdi bende iyi ki diyorum.. adını duymaya tahammülüm yok bide cocuk için hep muhatap olacaktım.. daha 4 ay olmuş bi süre sonra insanlarda kararlı oldugunu görünce susacaklar.. biz bile bikaçgün önce sana bidaha olmaz mı diye soruyoduk
Büyüklerimizin bi bildiği var bu sözü cok duydum olanlardan sonraAllah insanın iyisine denk getirsin.
İlk basta üzülüyodum cocugum olmadı tüp bebek tedavisi gördüm embriyolar hastanede kaldı diye yaşta malumama smdi bende iyi ki diyorum.. adını duymaya tahammülüm yok bide cocuk için hep muhatap olacaktım.. daha 4 ay olmuş bi süre sonra insanlarda kararlı oldugunu görünce susacaklar.. biz bile bikaçgün önce sana bidaha olmaz mı diye soruyoduk
Kesinlikle. Umarım sizinde karşınıza bundan sonra vicdanlı , sadakat kavramını benimsemiş insanlar çıkar.Büyüklerimizin bi bildiği var bu sözü cok duydum olanlardan sonraOkdr dgru ki
Haklısın aynı o şekil oluyor. Çünkü karmasını beklemediklerimi hep hayat vurdu. Ben ya gördüm ya duydum. Beklediğim bir insan var yıllardır. Ya olmuyor olsa da bana gelmiyor duyumu. :)) Vazgeçtim diyorum unuttum diyorum adet vaktim geliyor hop başa sarıyorum. Amannnn. Ruhum çekildi.
Herkes sizin gbi değil herseyi cocuklarına yansıtan ebeveynler var.. siz cok güzel çok iyi bi annesiniz.. smdi içinizde tuttuklarnızın mükafatını alacagınıza okdr eminim ki.. hayırlısını diliyorum kendim içinde sizin içinde sadece mutlu ve huzurlu olmak önemli benm için biri olur olmaz önemi yokInanin o kadar cok sey soylemei istiyorsunuz ki bogazinizda kaliyor o kelimeler, yutuyorsunuz, midenize oturuyor. Cocuga yansitmamaya çalışmak yıpratıcı. Ben şuna inanıyorum eger istedigimiz birsey olmuyorsa hayat bize daha iyisini sunacaktır. Umarim sizi anlayan, dogru duzgun bir adamla boy boy bebisleriniz olur