Boşanma sonrası cocukla iliski

Cok teşekkür ederim. Umarim aile konusunda benimde artik yüzüm güler

Belki de yanlışlıkla degil bilerek attı. Ne tepki alacagını görmek istedi. En büyük tepki tepkisizliktir, bir insanın canını en çok umursanmamak acıtır, bozulmuştur bence şimdi. Lütfen duygusal davranıp ekmegine yağ sürmeyin.

Ozellikle su siralar rutinin disinda davranmayacagim. Onu kiskandigimi falan dusunmesin. Ancak ne olursa olsun bu bana yapilan bir saygısızlıktı, buna bir sure sonra yavas yavas uzaklasarak tepki göstereceğim. Cocukla olan birlikte vakit gecirme durumunu ayda 1 e indirecegim

Cok teşekkür ederim. Umarim aile konusunda benimde artik yüzüm güler
inşallah bazen sadece birinin bize seni anlıyorum demesine ihtiyacımız vardır. ve emin ol Ben seni anlıyorum. Hayal kırıklığını hissediyorum.Yaşadıkların kolay şeyler değil ama geçecek

inşallah bazen sadece birinin bize seni anlıyorum demesine ihtiyacımız vardır. ve emin ol Ben seni anlıyorum. Hayal kırıklığını hissediyorum.Yaşadıkların kolay şeyler değil ama geçecek

Cok mutlu oluyorum bu mesajlari okuyunca ya. Esim ve ailesi tarafindan bu konularda asla anlasilmadim. Alingan oldugumu söylediler. Eş olmanin gerektirdiği roller ve sorumluluklar var. Bunu onlara anlatamadigim icin cok bunalmistim. Beni anlayabilen insanlaro gormek rahatlatiyor

Pandaa insan ne kdr umrumda değil desede bi haber bi bilgi bi mesaj etkileyebiliyor. Ama o tuhaf hissetme hali uzun sürmüyor şükür ki.. birde hiç tanıyamadm gbi bişey düşünme ben kendimi şöyle teselli ederdim: yola cıktıgım adamla ayrıldıgım adam aynı değildi yolda değişti tanınmaz bi hal aldı.. seçimlermiz yanlıs değildi biz onları seçtiğimizde.. kendimize birde bunun için yüklenmeyelim

Bugun beni arayip cocugu Ahmet(temsili erkek ismi) ile isimiz var, yetisebilirsem aksam kızı alirim dedi. Tamam dedim.
Evet demoralize oldum. Benden habersiz ne yaparsa yapsin, umrumda degil. Sanirim benim hayatim duraklama donemine girdigi icin rahatsiz oldum. Iş bulamadim, sosyal hayatim bebekten dolayi sekteye ugradi. Birde babaannem surekli ozur dilemiyor mu, dilerse baris, cocugunun babasi falan diyor. Hrr seferinde boyle bisey olmayacagini aciklasam da kiz cocugun var, baska adamla mi evleneceksin, tanimadigin adamla kizini ayni eve mi sokacaksin diyor . Bu söylemlerin beni rahatsiz ettigini soylesem de her seferinde aynı terane oluyor. Bunaldim baya

Sokucam ulan de. Sokucam. Sana ne oluyor? Ik mık edince yüz buluyorlar. Direkt deliye bağla, laf edecek hali kalmaz.

Babaanne eski kocaya lafları soksa da kafa aynı kafa. :) Bu arada eski kocanız gelip özür dileyip , yalvarsa ben mutlu olacağım buradan. :))

Bendeki bu sakinlik beni korkutmaya basladi zaten. Herhalde saglam bir cinnet oncesi sessizlik yaşıyorum
Bişey diyim mi ben bu adamın ciddi birini bulduğunu sanmıyorum, olsa da takıl bırak olmuştur. Seni kolay bırakmaz bu. Pişmanlıktan geberiyor.

Babaanne eski kocaya lafları soksa da kafa aynı kafa. :) Bu arada eski kocanız gelip özür dileyip , yalvarsa ben mutlu olacağım buradan. :))

Babaannem 12 yasinda ulkenin bir ucuna meslek egitimi almak icin yatili gitmis, hayatini esiyle beraber yalniz gecirmis, kendi ayaklari uzerinde erken yasta durmus, eşi tayinci oldugu icin tek basina 2 cocuk buyutmus bir kadın. Baska hayatlar, yaşamlar, kulturler görmüş yani. Buna ragmen bana soylemis oldugu seyler agzimi acik birakiyor.
Golge etmesin baska ihsan istemiyorum eski esimden. Dogru kisiye dogru mesaji atsin yeter

Babaanne her türlü babaanne ya. Ama maşallahı varmış genede bizim ülkemiz için baya üst klasman. Malum bizimkiler genelde kaynanalık yapmakla meşgul oluyor. :) Yorumlarını , tarzını beğeniyorum hep panda. Sen ve çocuğun için bundan sonra hep en en hayırlısı olsun. Sen de kendini falan üzüp yıpratma fazla. Gelip geçici bütün duygular. Demoralize oldum demişsin ondan şey ediyorum. :)

Bişey diyim mi ben bu adamın ciddi birini bulduğunu sanmıyorum, olsa da takıl bırak olmuştur. Seni kolay bırakmaz bu. Pişmanlıktan geberiyor.

Bende birsey itiraf edeyim. Sessizce intikam aldim ondan. Basimi ne zaman telefondan kaldirsam bana baktığı için kafasini ceviriyordu. Birkac defa gozlerinin dolu dolu olduğunu gordum. Asla sormadim, bakmadim, kendi duygulariyla basbasa biraktim. Ben kendi duygularimla basbasaydim, onada ilgi gostermedim ve yalniz biraktim. Onun yerinde olsam benden nefret ederdim
Bu kadar kisa surede saglikli bir iliski kurulabilecegini sanmıyorum zaten. E sen ne demeye baskasina goz koydun derseniz benim niyetim ciddi degil

Toplanip guzelce, dinlene dinlene dovsek rahatlayacagim

Onunki de değil. Ciddiyse de vay haline o kadıncağızın. Adam hala seni karısı sanıyor ayol, tam boşanamamış. Türk erkeği 3 yıldan evvel idrak edemiyor boşandığını. Böyle biri ile ciddi ilişki yaşayan kadın net yıpranır abi.

Izmirde olanlari bekliyorum benim yerimde baskasi olsa ortaligi yakar, yikardi. Yatsin kalksin cocuguna dua etsin
Ben biraz uzağım ama yine de el atarım. Ama sonra karşılığında bi İzmir turu beklerim ama ha. Yok sen gerçekten kendine hakim birisin. Drama Queen yengeç olarak duygusal hasar aldığımda içimden Ebu Cehil çıkıyor benim bak.

ikizler steltyumu varmış çünkü
muhtemelen yengeç kadar ikizler özellikleri de gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…