Boşanma sonrası cocukla iliski

Cok teşekkür ederim. Sanirim eski esimin kiz arkadasi var. Bende baska birinden etkilenmistim. Birbirimize karsi duygumuz kalmadi

Yurtdısında olanlar bu konuda daha rahat oluyor yalan dolana basvurmamasını takdir ettim bi yerde

bunu yapabilmiş birine dönmek için onun çok fazla uğraşması gerekiyor

Ay inanır misin şok oldum. Agzim acik kaldi. Adamı susturmak icin konuyu degistirdim artik

Patavatsız biri gibi geldi.

Bir şey soracağım eski eşinizin kesin biriyle görüştüğüne emin misiniz? Bana size böyle yem atıyor, ilginizi çekmeye çalışıyor gibi geldi.

Patavatsız biri gibi geldi.

Bir şey soracağım eski eşinizin kesin biriyle görüştüğüne emin misiniz? Bana size böyle yem atıyor, ilginizi çekmeye çalışıyor gibi geldi.

Bidaha ayni ortama girmem zaten ya. Cok bos konustu. 31 yasindaki bir erkege gore bomboştu.
Emin degilim ama o mesajina karsilik verdigim cevapla yerin dibine girmis olmasi gerekiyor. Boyle bisey yaptiysa saygısızlık olarak görürüm. Ucuz numaralar bunlar. Diyalog aynen şöyle:
X: Bebeğim ben de toparlanıp eve geçiyorum
Ben: Yanlis kisiye yolladin bebegim
X: Pardon
Ben: Sorun değil

"Pardon"

Sizin işiniz zor, Allah kolaylık versin.

Boyle sacma sapan mesajları bana yanlislikla atip, gozume sokmadigi muddetce istedigini yapsin. Ancak ben onun yerinde olsam o mesaji eski esime attigim icin utanirdim. Tuhaf davraniyor

İlgi çekmeye çalışıyordur. İlgi çekip, sizin tepkinizi ölçüyor. Ya da belki size bebeğim diye hitap edip, merak etti tepkinizi bu da olabilir. Ben sanmıyorum onun öyle kolay birini bulacağını. Birde hala sizinle yaşadığı evdeyse daha zor. Birini bulsa bile bu sizin evden çocukla gitme olayınızı öğrense garipser kadın.

Boşanma nedeniniz farklı olabilir ama örn seçkin piriler_kaan tangöze sonrası gibi olmasın.. Evlilik sonrası adam istediği zaman evine gelebiliyordu çocuklar için. Kız da hala ona bağımlı gibiydi sonra çok çirkinleşti hem sevgilisi hem adam. Çok uç örnek ama umarım söylemek istediklerimi anlatabildim, çizgileriniz olsun

Boyle sacma sapan mesajları bana yanlislikla atip, gozume sokmadigi muddetce istedigini yapsin. Ancak ben onun yerinde olsam o mesaji eski esime attigim icin utanirdim. Tuhaf davraniyor

Zarf atmış hıyarto bence, başkası var ona mesaj attım havası yaratmak istemiş, amma sen oralı olmayınca havası sönmüş konu sahibesi

Bana hic bebegim demezdi, bir baskasiyla diyalogu daha farkli olabilir. Bilemiyorum. Bugun eski komsum asansor bozuldugu icin beni aradi. X evde degil mi, ona sorun dedim. Tasindi, baska birileri yasiyor orada dedi. Ablasinin yanina taşınmış. Bu mesajlardan sonra bana saygı duymadigini düşünüyorum. En azindan cocugunun annesi olarak saygi duymaliydi. Ozellikle 1 dakika bekledim, mesaji siler ya da kusura bakma der diye. Yapmadi. Oyunsa da gercekse de hoş degil. Bu saygısızlık degil mi sizce?

Zarf atmış hıyarto bence, başkası var ona mesaj attım havası yaratmak istemiş, amma sen oralı olmayınca havası sönmüş konu sahibesi

Bende her ihtimale karsi o yuzden oyle bir cevap attim ona. Eger beni denediyse cevabim onu sinirlendirmistir, odestik. Denemeyip yanlislikla attiysa onun salakligi diyecegim artik kusura bakmasin

Anladim sizin ne demek istediginizi. Saplantili birisi degilim, hele ona karsi asla degilim. Guncellemeyi okudunuz mu bilmiyorum, sadece iki olay ust uste gelince demoralize oldum

Sizin anlatıklarınızdan ben eski eşinizin dengesiz, ne yapacağı belli olmayan biri olduğunu düşünüyorum. Yani size nikah davetiyesi örneği bile atabilir.

O mesajın 2 nedeni olabilir.
1 yanlışlık oldu gerçekten
2 ilginizi çekmek için bilerek attı

Yanlış olması için sizin o mesaj öncesi, çok kısa süre öncesi mesajlaşmanız gerekir ki hani mesajları karıştırsın. Sanki biri ona naptığını anlatmış, sen napıyorsun dşye sormuş öyle cevap yazmış " ben de" diyerek.

İlginizi çekmek içinse komik ve rezilce yaptığı

Evi taşımasına da şaşırdım. Hiç size bahsetmemiş buluşmalarda değil mi?

Oncesinde mesajlastik. Yarin kizi al ama sonra uyku duzenini degistirecegim bikac gun alma dedim. Sebebini açıkladım yanlis anlamasin, kizi yollamak istemedigimi dusunmesin diye. O mesaj bu konuşmadan yarim saat sonra geldi bana. Karistirmis olabilir. Kiz arkadasi ne yaptigini yazmistir, buda okumus sonra cevap vermek istediginde beni secip bana yazmistir. Neden bilmiyorum ama ne yaptigini hic bilmek istemiyorum ya. Isterse hergun baska biriyle gezsin, haberim olmasin bana yeter.
Ben bulusmalarda cocukla ilgili konular haricinde onunla asla muhatap olmuyorum. Soru sormuyorum, nasilsin bile demiyorum. Mesafeli bir duruşum var ona karsi. Orada sadece cocugum icin bulundugumu belli etmeye calisiyorum. Ne zaman arasa ablasinin evinde oluyordu, tahmin etmistim ama sormadim oda söylemedi
Duygularini uçlarda yasiyor. Ya cok sevinir ya dibe vurur ya cok sinirlenir.

Kaç yaşında eski eşiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…