- 19 Kasım 2013
- 18.629
- 33.565
-
- Konu Sahibi dogadostupanda
Boşanma sebebinizi ,nasıl boşandıģınızı bilmiyorum ama kırgınsınız sanırım,sizin açınızdan geri dönüşü yok gibi.
Bu durumda 3lü buluşmaları ufak ufak azaltarak devam edin bence..
Zaten bebegin öz bakımı ile ilgilenebilen biri anladığım kadariyla eski eşiniz. Avm bebek bez değiştirme odasına girip,kaka yapmış bebeği yatırıp altını açıp öylece eşinin alisverişini bitirmesini bekleyen tiplerden değil yani.(yaşandı bu,kapıda bekle bekle çıkmıyor,en son kapıyı çalıp sorun mu var bekliyoruz dediģimde gördüğüm manzara buydu adam bezi açmış öyle bekliyor eşi gelsin de değiştirsin diye)Bu sebeple emanet edebilirsiniz 2-3 saat bence.
Eşiniz bu durumdan yüz bulabilecek biriyse özellikle bunu bence değiştirin.
Zamanla düzen oturacaktır.
Hayatınıza birileri girse zaten muhtemelen eski eşle bu şekilde vakit gecirilmesi zor olur,3.kişiler açısından eminim sorun olur. Çocukla görüş tabi ama eski eşin ne alaka denir yani.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok alakasız olacak ama burcu ne bu adamın
Piki tişikkirlirBalik burcu
Piki tişikkirlirben cvbımı aldım..
Çok iyi manipüle etmeye çalışır aslında balık erkeği kendini mağdur göstererekBen cok duygusallım cumlesinin altinda yatan şey kendisine üzülmesiymis. Adam uzerimde toplumsal baski hissediyorum dedi yahu
Çok iyi manipüle etmeye çalışır aslında balık erkeği kendini mağdur göstererek
Saglam manipülasyoncu oluyolar yaBen cok duygusallım cumlesinin altinda yatan şey kendisine üzülmesiymis. Adam uzerimde toplumsal baski hissediyorum dedi yahu
Ahanda bak bildimAynen boyle oldu. Sanki cocuguyla tum duzeni degisen, işsiz olan, yeni bir duzen kuran ben degilmisim gibi ailesi ona üzüldübu yaz cocugu denize goturemedik maddi meseleler yuzunden. Sen isteseydin gotururdum diyor bana. Ben zar zor aksam yemegi yapiyorum, iş degistirdi, duzenli para yok, birde bizi denize gotur mu diyeyim. Karim bizim menfaatimizi koruyor diyecegine beni sucluyor. Keske kendimi gezdirtseymisim
Evet saygı çok önemli saygı olmayınca ne sevgi kaliyor ne tahammül herşey bitiyor.Demek istediğim iki kişiden biri sorunlarını çözmeye yanaşmiyor ve belki ufacık bi sorun bu yüzden evliliği bitiriyor olanda çocuk varsa ona oluyorBen boyle düşünmüyorum. Evlilikte saygı cok onemlidir. Saygı eşiği gecilince eşine eskisi gibi bakmiyorsun, sözlerinin ve düşüncelerinin bir hükmü kalmiyor. Yeterli bilinç duzeyine sahip olsaydı profesyonel destek almak isterdi, bunun yerine kaçmayı tercih etti. Demekki o sorumluluğu alabilecek kapasiteye sahip değilmiş. Bosaninca daha mutlu olacagina inandiysa ben sadece hoscakal derim. Kimseyi zorla yanimda tutmak istemem. Banada yazik daha 29 yasindayim. Ömrümü heba etmek istemiyorum
Bazı erkekler ince düşünceden anlamıyor siz ev ekonomisini düşünüp zorlanmayın diye götür dememişsiniz ama işte aslında böyle erkeklere müstahak götür diyeceksin yap diyeceksin talep edeceksin, ben biraz geç olsa da bunu öğrendim. Örneğin eski evliliğimde eski eşim iş konusunda sıkıntılıydı düzenli işi düzenli geliri yoktu evin giderlerini ben karşılıyordum yine onu kötülemiyorum karakteri iyi bir insan bana kötüsü şiddeti ihaneti olmadı ama evine sahip çıkan bir adam değildi buna rağmen Allah razı olsun evi çekip çevirdi geçindirdi diyeceğine mesela ilk zamanlar kendini mağdur gösterdi işte ben seviyordum yuvam yıkılsın istemezdim tarzı konuşmaları oldu etrafımıza ama demedi ki bu kadının üzerindeydi tüm yük diye bazı erkekler böyle kendini mağdur gösteriyorlar maalesef o yüzden artık istemekten de söylemekten de hiçbir şeyden çekinmiyorum hiçbir şeyi de sırtıma yüklemiyorum bunu öğrendim hayattaAynen boyle oldu. Sanki cocuguyla tum duzeni degisen, işsiz olan, yeni bir duzen kuran ben degilmisim gibi ailesi ona üzüldübu yaz cocugu denize goturemedik maddi meseleler yuzunden. Sen isteseydin gotururdum diyor bana. Ben zar zor aksam yemegi yapiyorum, iş degistirdi, duzenli para yok, birde bizi denize gotur mu diyeyim. Karim bizim menfaatimizi koruyor diyecegine beni sucluyor. Keske kendimi gezdirtseymisim
Saglam manipülasyoncu oluyolar yaSaf görünüyolar salağa yatıyolar ben düşünemedim ben bilemedim ayakları eminim eski eşinizde işlerin bu derece olacagını hesaplayamadı da neyse sizin derdiniz barısmak değil zaten
Bazı erkekler ince düşünceden anlamıyor siz ev ekonomisini düşünüp zorlanmayın diye götür dememişsiniz ama işte aslında böyle erkeklere müstahak götür diyeceksin yap diyeceksin talep edeceksin, ben biraz geç olsa da bunu öğrendim. Örneğin eski evliliğimde eski eşim iş konusunda sıkıntılıydı düzenli işi düzenli geliri yoktu evin giderlerini ben karşılıyordum yine onu kötülemiyorum karakteri iyi bir insan bana kötüsü şiddeti ihaneti olmadı ama evine sahip çıkan bir adam değildi buna rağmen Allah razı olsun evi çekip çevirdi geçindirdi diyeceğine mesela ilk zamanlar kendini mağdur gösterdi işte ben seviyordum yuvam yıkılsın istemezdim tarzı konuşmaları oldu etrafımıza ama demedi ki bu kadının üzerindeydi tüm yük diye bazı erkekler böyle kendini mağdur gösteriyorlar maalesef o yüzden artık istemekten de söylemekten de hiçbir şeyden çekinmiyorum hiçbir şeyi de sırtıma yüklemiyorum bunu öğrendim hayatta
Tabi panda geri gelir sandi, nasil imzaladim ama protokolu
Küfür serbest mi :)Ben cok duygusallım cumlesinin altinda yatan şey kendisine üzülmesiymis. Adam uzerimde toplumsal baski hissediyorum dedi yahu
Hayır pandanın bebişinin babası oldugu için saygı çercevesinde saydırılabilr amaKüfür serbest mi :)