Boşanma sonrası cocukla iliski

Boşanma sebebinizi ,nasıl boşandıģınızı bilmiyorum ama kırgınsınız sanırım,sizin açınızdan geri dönüşü yok gibi.
Bu durumda 3lü buluşmaları ufak ufak azaltarak devam edin bence..
Zaten bebegin öz bakımı ile ilgilenebilen biri anladığım kadariyla eski eşiniz. Avm bebek bez değiştirme odasına girip,kaka yapmış bebeği yatırıp altını açıp öylece eşinin alisverişini bitirmesini bekleyen tiplerden değil yani.(yaşandı bu,kapıda bekle bekle çıkmıyor,en son kapıyı çalıp sorun mu var bekliyoruz dediģimde gördüğüm manzara buydu adam bezi açmış öyle bekliyor eşi gelsin de değiştirsin diye)Bu sebeple emanet edebilirsiniz 2-3 saat bence.
Eşiniz bu durumdan yüz bulabilecek biriyse özellikle bunu bence değiştirin.
Zamanla düzen oturacaktır.
Hayatınıza birileri girse zaten muhtemelen eski eşle bu şekilde vakit gecirilmesi zor olur,3.kişiler açısından eminim sorun olur. Çocukla görüş tabi ama eski eşin ne alaka denir yani.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Kırgınlığımıda sindirdim sanırım.
Bebegim 40ini gectikten sonra babasina verip uyumaya giderdim. Oyle basladik oyle gitti, herseyiyle ilgilenebilir. Kizim zaten cok sorunsuz bir çocuk ne verirsen yer, mizmizlanmaz. Ikimizi bir arada görsün diye kendisi teklif ediyor, ben hic etmedim. Hem icimden gelmiyor hem bu bulusmalar icin para lazım yemek yeniyor, kahve iciliyor, fiyatlar malum bunlari ben ödemem.
Bu durumdan yüz bulmamasi icin elimden geleni yaptim. Ilk baslarda suratimi seyrederdi, yüzüne bakmazdim. Aglamakli olurdu, triplere girerdi, ne mutluymus ne mutsuzmus hissi verdim. Hep nötrdüm. Nereden biliyorsun sana baktigini derseniz kafami kaldirir kaldirmaz goz goze geliyorduk, kafasini çeviriyordu hemen. Bir süre sonra sadece ozel gunlerinde bir araya gelmeyi planliyorum

Çok iyi manipüle etmeye çalışır aslında balık erkeği kendini mağdur göstererek

Aynen boyle oldu. Sanki cocuguyla tum duzeni degisen, işsiz olan, yeni bir duzen kuran ben degilmisim gibi ailesi ona üzüldü bu yaz cocugu denize goturemedik maddi meseleler yuzunden. Sen isteseydin gotururdum diyor bana. Ben zar zor aksam yemegi yapiyorum, iş degistirdi, duzenli para yok, birde bizi denize gotur mu diyeyim. Karim bizim menfaatimizi koruyor diyecegine beni sucluyor. Keske kendimi gezdirtseymisim

Ben cok duygusallım cumlesinin altinda yatan şey kendisine üzülmesiymis. Adam uzerimde toplumsal baski hissediyorum dedi yahu
Saglam manipülasyoncu oluyolar ya Saf görünüyolar salağa yatıyolar ben düşünemedim ben bilemedim ayakları eminim eski eşinizde işlerin bu derece olacagını hesaplayamadı da neyse sizin derdiniz barısmak değil zaten

Ahanda bak bildim

Evet saygı çok önemli saygı olmayınca ne sevgi kaliyor ne tahammül herşey bitiyor.Demek istediğim iki kişiden biri sorunlarını çözmeye yanaşmiyor ve belki ufacık bi sorun bu yüzden evliliği bitiriyor olanda çocuk varsa ona oluyor
Oysa ortada bi sorun varsa iki tarafta çözüm odaklı olmak zorunda evlilik bunu gerektirir öyle eski eşinizin yaptığı gibi kendini beğenmişlikle,hatalarını inkar etmeyle evlilik olmaz boyleleri evlenmesin zaten.

Bir yandanda adamın gönlü yokmuş demekki buda bahane olmuş sizde kurtulmuşsunuz eminim karşınıza harika insanlar çıkar ve iyiki boşanmışım dersiniz.
Yaşadıklarınız her ne olursa olsun zor kolay değil alışkanlıklarını,yuvanı dağıtıp yeni bi hayat kurmak insan için çok zor
Daha genceciksiniz inşallah bu günleri unutacak kadar mutlu olursunuz.

Bazı erkekler ince düşünceden anlamıyor siz ev ekonomisini düşünüp zorlanmayın diye götür dememişsiniz ama işte aslında böyle erkeklere müstahak götür diyeceksin yap diyeceksin talep edeceksin, ben biraz geç olsa da bunu öğrendim. Örneğin eski evliliğimde eski eşim iş konusunda sıkıntılıydı düzenli işi düzenli geliri yoktu evin giderlerini ben karşılıyordum yine onu kötülemiyorum karakteri iyi bir insan bana kötüsü şiddeti ihaneti olmadı ama evine sahip çıkan bir adam değildi buna rağmen Allah razı olsun evi çekip çevirdi geçindirdi diyeceğine mesela ilk zamanlar kendini mağdur gösterdi işte ben seviyordum yuvam yıkılsın istemezdim tarzı konuşmaları oldu etrafımıza ama demedi ki bu kadının üzerindeydi tüm yük diye bazı erkekler böyle kendini mağdur gösteriyorlar maalesef o yüzden artık istemekten de söylemekten de hiçbir şeyden çekinmiyorum hiçbir şeyi de sırtıma yüklemiyorum bunu öğrendim hayatta

Kadin yapinca "göreviydi tabii yapacak" oluyor, erkek yapinca "yardim, iyilik, erkeklik, mertlik" ve daha sayamayacagim birsuru muhtesem sıfat oluyor. Siz issiz olsaydiniz eminimki adam karisina bakiyor, evini gecindiriyor, ne muhtesem derlerdi. Adamina gore muamele etmek lazimmis. Simdiki aklim olsa isterdim, nasil gotururse gotursun bana ne. Bende ayni seyi tecrube ettim

Tabi panda geri gelir sandi, nasil imzaladim ama protokolu
bi süre daha barısmak için cabalayacak biliyosunuz dimi? Yıllaar yıllar once bi balık burcu vardı kulakları çınlamasın 6-7 sene sonra aramıştı bi daha dneyelim diye? Konunu da sabote ettim ama kafan dagılır bosver

gerci burçla alakası yok tabi bunun anlattklarınızdan anladıgım kadaryla eski eşiniz barısmak isteyecek demek istedim.. aklı varsa zaten ister yani

Neden hayatınıza biri girdiğinde bu buluşmaları sonlandırmak istediğinizi ben pek anlayamadım. Anne-baba olmaktan vazgeçmiyorsunuz ki hayatınıza biri girdiğinde. Eski eşinizle çocuğunuz için yine görüşmeye gayet devam edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…