Boşanma sonrası cocukla iliski

Umarim sizin hayatinizda da hep güzellikler olur. Onemli olan cocuklarimizin mutluluğu ve ruh sağlığı. Oglunuz icin beraber birsey yapamsz misiniz, en azindan ozel gunlerde?

Kizlar hepinize dönmeye calisiyorum, cok teşekkürler yorumlariniz için. Bebek oldugu icin anca corba karistirirken, camasir yerlestirirken vs okuyabiliyorum. Desteginiz icin teşekkür ederim, iyiki varsiniz

Kizlar hepinize dönmeye calisiyorum, cok teşekkürler yorumlariniz için. Bebek oldugu icin anca corba karistirirken, camasir yerlestirirken vs okuyabiliyorum. Desteginiz icin teşekkür ederim, iyiki varsiniz
Forumda yazılarınıza çok denk geliyorum görsel olarak artık sizi hayal ediyorum. Hiç tanımadığın insanlarada hayranlık duyabiliyormuşsun yada onların derdine kendi derdin gbi üzülebiliyorsun burada farkettim. Hani dizilerde olur ya ceket pantolon topuklu ayakkabı bi elinde kahve bi elinde bebek arabası iş için bi yere gidiyor falan (güçlü bi kadın profilinin bendeki imgesi olabilir bu)çocugum olmadıgı için ve uzman olmadıgım için yorum yapamıyorum ama süreç içerisinde en doğru yöntemi uygulayacagınız okdr belliki.

Burada ki yazınızı ve yorumlardaki yazılarınızı okudukça ne kadar güzel bir anne olabilmiş dedim içimden.Eski eşiniz hakkında bir tane kötü söz söylememiş siniz. Eşiniz bu kadar saygılı,seviyeli anlayışlı bir kadını kaybettiği için çok şanssız.Bir kadın olarak sizin gibi kadınlara hayranım.Hiç bir bahaneye sığınmadan dik durabilmiş siniz.
Sorunuza üzülerek cevap veremeyeceğim.Eminim ki siz benden ve buradaki kadınlarda daha iyi olanı düşünüp çocuğunuz için en doğru olanı yapacaksınızdır.
Her şey gönlünüzce ve hayırlısı neyse o olsun..

O sırada camasir suyu degmis esofmaniyla kurabiye yapan ben . Cok teşekkür ederim. Ben üzülmüyorum artik kızım icin dogru olani yapmaya calisiyorum. Ona bir aile hayati borcumuz var. Burada yazilan yorumlarda hep iş bul, bosan derim ama bunu yapmak zor hele kadin açısından. Meslegin olacak, isin gucun paran, cocuguna bakacak birisi olacak, yoksa bende bu kadar kolay bosanamazdim

Kesinlikle ben de aynı şeyi düşündüm bir daha bu kadar seviyeli bir kadın bulamaz
Haklarında hayırlısı hır gür olmadan bitmiş olması çok iyi en azından

Acikcasi bende insanim içimden sayip sovmedim, evini barkini yakip yikma hayali kurmadim desem yalan olur toplum icinde bunu dillendirmedim tabi. Ben uzgun oldukca cocugumun bakimini istedigim gibi yapamadigim icin bosanmayi kabullendim. Aglayarak beşik sallamak cok kotu bir durum. Cok teşekkür ederim

Kesinlikle ben de aynı şeyi düşündüm bir daha bu kadar seviyeli bir kadın bulamaz
Haklarında hayırlısı hır gür olmadan bitmiş olması çok iyi en azından

Ucu cocuguma dokunmayacak olsa "gelen gideni aratsin" demek isterdim ama diyemiyorum. Cocuk olunca insan agiz tadiyla arkasindan konusamiyor

İllaki içinizden her şey geçmiştir. yoksa neden boşanasınız ama burda anonim olarak yazmanıza rağmen eski eşinizden seviyeli bahsetmeniz kalitenizi göstermiş.Kendimi sizin yerinize koyduğumda bu kadar seviyeli olmazdım heralde. Birde birşey merak ettim.Eski eşiniz ile hiç ilerde hayatlarınıza biri girme ihtimalini konuştuğunuzda bu duruma nasıl bakıyor?İlerde evlenir veya hayatına biri girdiğinde çocuğunu boşlama ihtimali var mıdır?

Sizin yerinizde başkası olsa o evi yıkardı adamın başına . Ve gayet medeni şekilde eski eşinizle görüşüyorsunuz. Aşırı sakin ve soğukkanlı bir davranış. Ben olsam bu yapılanları her görüşmede yüzüne vururdum, adamdan tazminat alırdım ele güne rezil ederdim. Diğer yorumlara baktım, halalarla görüştürmeye kalkmışsınız. Değmez bence böyle bir aile için.

Yasanan seylerden sonra aslinda kendisine insan olarak, eş olarak, erkek olarak saygi duymuyorum. Kendimden daha alt bir pozisyonda gormeye basladim istemeden. Ha birde su var: evden ayrilma konusu gecerken babaannemle muhattap oldu. Babaanneme "kiziniz simdi mi kiymetli oldu" demis babaannemde agzinin payini vermis(hakaret etmeden). Eski esimin yerinde bir baskasi olsa gidip kendini bir yerden asagi atardi, o kadar agir konusmus. O kız cocugu icin o evde kaliyor, kendi evide var, kovdugun ev senin bile degil bankaya ipotekli falan demis.

Bu konuyu kendisi açtı. Cocugumun baska bir erkekle ayni evde yasama ihtimalini bilmek bana agir geliyor dedi. Bende ona dedim ki kiz/erkek arkadaslarimizi kizimizla tanistirmayacagiz, evlenecegimiz insanla tanistiracagiz. Bunu kabul etti. Medeniyette arşa ciktigi icin esinle ozel vakit gecirmek istediginde her zaman bana yollayabilirsin dedi. Sevgilisi olunca boşlar mi derseniz ister istemez boşlar. Haftasonu 2 gun aliyorken muhtemelen birgun alir. Boş zamanini bolmek zorunda

Evden ayrilmadan evvel ablasiyla gorustum. Ben bu evden toparlandigim zaman cikacagim, beni rahatsiz etmeye devam ederse uzaklastirma karari alirim. Cocugu istedigi zaman, duzenini bozmayacak sekilde gorebilir ama beni rahatsiz etmek icin cocugu kullanırsa hem hukuki yollara basvururum hemde kendini aksam twitterda sonraki gun show haberde görür, uzak dursun dedim. Uzaklastirmayi duyunca kedi gibi oldu. Cok korkuyor boyle seylerden.
Ben aslinda cok sey yapmak istedim ama destek olan olmadi. Elimde ses kayitlari vardı ve mesajlar vardı. Sesini yukselttigi ve bunu baska turlu ispat edemeyecegim icin delil olarak kullanabilirdik(avukatla gorustum). Babaannem biz yasli insanlariz, bela olur bize yapma etme dediler. Bebegim kucuk oldugu icin bana destek olacak birileri lazimdi bu surecte. Cocugu birakip avukata, adliyeye kosacaktim, yapamadim. Sonrasinda yuzune vurdum bu konuyu. Vazgectigim haklarimi yazdim, aptalca bir protokolle bosaniyorum umarim farkindasindir, bu dunyada sirf kizim icin artik susacagim ve bu konulari konusmayacagim ama oteki dunyada seninle hesaplasacagiz dedim. Cevresinde bosanan basi dertten kurtulmayan arkadaslarini gordugu icin herseyin farkindayim, hesaplasiriz dedi. Bu konusmadan tam 20dk sonra tv alip kapima getirdi. Kendi capinda maddi destekle mahcubiyetini ortmeye calisiyor. Benim derdim maddiyat degil, kalbim kirildi. Ben sana bunlari yaptigim icin ozur dilerim, hakkini helal et deseydi daha iyi olurdu.
Tum bunlar olurken annesi beni instagramdan engellemis, cok sonradan farkettim tabi. Ben onun torunuyla beraber o evden ayrildim, birlez olsun biseye ihtiyacin var mi diye aramadi. Lohusaligimda 40 gun geldi bana yemek yapip, gece bebegime bakti. Bu yuzden helallik aramak icin aradim sadece. Icime sinmedi

İki tarafın da hayatında bir süre birileri olmaz diye düşünerek yazıyorum.
Diyelim ki 1 sene sonra hayatınıza birisi girdi, ilişki başlar başlamaz hayatınızdaki her ayrıntıya dahil olmaz zaten. Bir süre de öyle geçecek. Kısaca her ikiniz de hayatınızdaki kişilere gönül rahatlığıyla biz boşanalı 1-2 sene oldu, kızımız için ara ara buluşup şunları şunları yapıyoruz dediğinizde, azıcık kafası çalışıyorsa "zaten bu insanlar bunu 2 senedir yapıyorlarmış, birleşecek olsalar çoktan olurdu, benim de huzursuzluk çıkarmama gerek yok" diye düşünecektir, düşünemezse sizler açıklama yaparsınız.

En baştan bile konuşabilirsiniz, "beni bozar bu durum" diyen varsa hiç başlamadan biter. Sonuçta kızınız daha önemli.

Ben bunu rahatlikla yaparım. Benim açımdan sorun yok. Eski eşim sınırlarını belirlemezse kizim üzülür o yuzden en basinda bu bulusmalari bitirsem mi diye düşünmüştüm

Eşinizle de en baştan konuşun o zaman, popişine güvenmeyen hiç bu yola girmesin.

Insallah kendisine ilgi duyan bir hanim görünce kizimiza olan tutumu degismez. Bosanmis, cocuklu bir erkek olarak uzerinde toplumsal baski hissediyormus Kadin olarak ben bile boyle bir cumle kurmuyorum. Yanlis anlasilmasin, kadin uzerinde toplum daha cok baski kuruyor

Ben boyle düşünmüyorum. Evlilikte saygı cok onemlidir. Saygı eşiği gecilince eşine eskisi gibi bakmiyorsun, sözlerinin ve düşüncelerinin bir hükmü kalmiyor. Yeterli bilinç duzeyine sahip olsaydı profesyonel destek almak isterdi, bunun yerine kaçmayı tercih etti. Demekki o sorumluluğu alabilecek kapasiteye sahip değilmiş. Bosaninca daha mutlu olacagina inandiysa ben sadece hoscakal derim. Kimseyi zorla yanimda tutmak istemem. Banada yazik daha 29 yasindayim. Ömrümü heba etmek istemiyorum

Kizlar hepinize cok teşekkür ederim. EloraViolet ',nin dedigi gibi zayıf noktami bir daha belli etmeyeceğim. Annemle yasamak istemedigimi bildigi icin beni buradan vurmasini sindirebildim ama beni cocugumdan vurursa bunu asla sindiremem. Kendisine güvenemiyorum. Cocugum soz konusu olduğunda bu sessizlik ve sakinligi koruyamam. Her türlü çirkinliği, çirkefliği, seviyesizligi yapabilecek noktaya gelebilirim, kendime de güvenmiyorum yani.
Bir sure daha bulusacagim. Cocukta bir sorun olsa da olmasa da pedagoga goturme konusunda anlasmistik. O zaman uzman tavsiyesi ile hareket ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…