- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- Konu Sahibi dogadostupanda
Adamı onlar o hale getirmiş desenee.. ben feministim kesin karar verdim ..Ay yok nerde. Erkek cocuk o kadar kiymetli ki. Benim esim 3 kizdan sonra dogan erkek çocuk. 10 yasinda hastalanmis, hastanede yatmis. Ablalari annelik yapıyor. Pratikte kendi annesi dahil 4 tane annesi var. Yinede 10 sene ayri evde yasadigi icin aileci degildi, gidelim, gorelim diye tutturmazdi ama sulaledeki tum kadinlar kutsal bir varlik olarak davraniyor ona.
Asla hata yapamaz, hata yapsa bile yanlislikla yapmistir seklinde davraniyorlar.
Halbuki kaynana ve kayınpederin tum islerini kizlari goruyor, maddi destegi kizlari sagliyor, yemeklerini kizlari yapiyor. Elden ayaktan dusunce kizlar bakar, farkinda değiller
Bi kadınla kavga eder gbiyim gbi bi yorumun vardı ex için onları rol model aldı muhtemelen cocukkende gördüğünü yansıttı.. ayrı yaşasalarda hergün tlfnla konusurkar okdr kıymetliyse.. gittiğinde de biri terlik getiriir biri agzına lokmayı koyar ıhh der haata oldu corba yapayım hatta yetmez içireyim ayhh darlandım suan
Valla kurtulmussun cocuguda kurtardın biliyosun değil mi?? Maruz kalmayacak onlara fazla.. aslnda üzücü bsey yazarken bile bi garip oldum ama.. biliyosn bende ki durumları anlatmıstm sana .. babamn ailesine maruz kalmasam cok farklı bi hayatım olurdu