- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- Konu Sahibi dogadostupanda
Aldatamamk sddet göstermemek lütuf gbi bide anlatmış ya :) normal insansan yapmazsn tebrik mi bekliyomuş.?Ben sana bisey yapmadım, aldatmadim, siddet gostermedim, disaridaki erkeklere gore melegim dedi bana ahsha. Bende o yüzden cocugu istedigin zaman almana musaade ediyorum, manyak olsan cocugun suratini bile goremezdin dedim. Ki siddete meyilli birisi olsa kisisel iliskinin kisitlanmasi icin dava acardim. Boyle insanlar cocuguna bisey katamaz.
Inan ben artik onunla tartisamiyorum, ciddiye bile alamiyorum ya.
Onlar ailece benim mutsuz olacağıma inandi. "Annenle anlasamiyosun. Kucuk cocugunla bosanmis kadin mi olacaksin" demisti annesi bana. Ex kisiside "ayrildiktan sonrada mutlu olamayacak, iç huzuru yok" demisti. Bekledikleri gibi olmadi. Evet annemle anlaşamıyorum ama dibe cokup depresyona girmedim
Sende karsılıgında hakettiğinden fazlasını verdin ona ayrılmış gbi mi cocugundan? Hayır keyifli valla müsait oldkca görüyor ne ala memleket.. üstüne atıp su işimi yapayım diyen bi kadın yol etrafta yada uykum var sen ilgilen sen yedir sen uyutta demiyosn..
Annesinede yuhlarr olsn zamanında özelini paylasmıssın öyle konusulmaz ama o anadanda öyle oğul cıkıyor işte..
Ya insan inadına girmez depresyona o laflardan sonra girceği varsada girmez .. az insan olsalar bu iş barsmayla biterdi ama sen anlattkca seni zerre haketmedikşerini görüyorm ailece sadece ex de değil