- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.850
- 32
-
- Konu Sahibi dogadostupanda
hepimizin içinde biraz yengec var benceİkizler olup yengeç özelliği gösteren ben
Bu regl zamanlari benimde sıkıntılı geciyor ya. Cok gergin oluyorum, eski eş bana batıyor. Demekki herkeste aynı. Biz hep bisey olsun, istedigimiz kisi gelsin falan istiyoruz. Bazen olmamasi daha hayirli, olmadigi icin uzulmek daha iyi gibi. Eski esle sevgiliyken ayrilmistikz cok uzulmustum, hep geri gelsin istedim.bir ay sonra barismak icin adim atti. Keske atmasaymis
Hepimzinde aynı döneme denk gelmesi şuan asdfHaklısın aynı o şekil oluyor. Çünkü karmasını beklemediklerimi hep hayat vurdu. Ben ya gördüm ya duydum. Beklediğim bir insan var yıllardır. Ya olmuyor olsa da bana gelmiyor duyumu. :)) Vazgeçtim diyorum unuttum diyorum adet vaktim geliyor hop başa sarıyorum. Amannnn. Ruhum çekildi.
Herkes sizin gbi değil herseyi cocuklarına yansıtan ebeveynler var.. siz cok güzel çok iyi bi annesiniz.. smdi içinizde tuttuklarnızın mükafatını alacagınıza okdr eminim ki.. hayırlısını diliyorum kendim içinde sizin içinde sadece mutlu ve huzurlu olmak önemli benm için biri olur olmaz önemi yokteşekkür ederim
Ya ama sen nasıl haklısın.Bu regl zamanlari benimde sıkıntılı geciyor ya. Cok gergin oluyorum, eski eş bana batıyor. Demekki herkeste aynı. Biz hep bisey olsun, istedigimiz kisi gelsin falan istiyoruz. Bazen olmamasi daha hayirli, olmadigi icin uzulmek daha iyi gibi. Eski esle sevgiliyken ayrilmistikz cok uzulmustum, hep geri gelsin istedim.bir ay sonra barismak icin adim atti. Keske atmasaymis
Bizim maksimum baht seviyesi ekteki gibidir.Hepimzinde aynı döneme denk gelmesi şuan asdf
UffAnnem bana cok yansitti. Dusunun ben 6 yasindayim, annem gelip bana baban acaba hangi kadinin yaninda diyor. Terkedilmis hissediyordum. Ayni seyleri kizim yasasin istemiyorum. Umarim hayatimiz bundan sonra cok daha guzel ve huzurlu olur
Ayy kahkha attımBizim maksimum baht seviyesi ekteki gibidir.
demeyin oyleeeBizim maksimum baht seviyesi ekteki gibidir.
Yolun yarısı 35 desek ona yaklaşıyorum yavaştan.Ayy kahkha attımyaş kaç sizin?
Allah senden çok mersii lattedemeyin oyleee
hepinize güzel şeyler geliyor yolda ,
ben buna inanıyorum
Yağmur yağıyor yollar kaygan ondan gecikti demek ki biraz.demeyin oyleee
hepinize güzel şeyler geliyor yolda ,
ben buna inanıyorum
Yaşıtız 35 e üj bej ay kaldıYolun yarısı 35 desek ona yaklaşıyorum yavaştan.Sizin ?
kadınların en güzel olduğu yaşlarYolun yarısı 35 desek ona yaklaşıyorum yavaştan.Sizin ?
panda genç amaYolun yarısı 35 desek ona yaklaşıyorum yavaştan.Sizin ?
bence ona öfke duymanız bile fazla .Ya cok sinirliyim aslinda kizlar. Bana bir akıl verin. Cocugu tek uyku duzenine gecirecektim. Dun buna mesaj attim dedim ki: tek uykuya gececegiz. Hemen adapte olamaz, gece erken yatmak isteyebilir. Pazar gunu al, sonraki birkac gun alma. Bana tamam dedi. Bugun saat 12.20de arayip ahmetle cikacagiz, cocugu yetisirsem alırım, istersen bugun tek uyku yaptir dedi. Uykudan yeni uyanmisti, gunaydin dedi hatta. Demekki planini gece yapmis. 10 kez cocugu 12-13 ve 16-17 arasi uyuttugumu soyledim. Daha evvel haber verseydi bugun baslardim. Sirf o alacak diye baslamadim. Ben yuz verdikce tepeme çıktı diye düşünüyorum. Birkac kelam edip sinirimi bosaltmak istiyorum. Ama ne diyecegim ne yapacagim bilmiyorum
Ya ama sen nasıl haklısın.Çok istiyorum oluyor ama bir süre sonra çok büyük bir felaketi çekiyor başıma. Ya da pişman oluyorum istediğime. Ama olmayınca da böyle işte içten içten doluruyorum kendimi. Hele regl zamanı böyle sürekli gözler şiş gören gözlerine noldu ?! Halbuki hayırlısını istemek lazım hep. Ama bir de şu yandan bak. Senin bir yavrun olmuş. Yanına yoldaş ve arkadaş. Ben şu an annemin sağ koluyum. Hem derdini dinlerim hem işine koşarım.
Çıtırız yine de ya maşallah.Yaşıtız 35 e üj bej ay kaldıpandanın konuyuda sabote ettik
Valla ne güzel memleket saydırcamda önce ben bi sakinleşeyimYa cok sinirliyim aslinda kizlar. Bana bir akıl verin. Cocugu tek uyku duzenine gecirecektim. Dun buna mesaj attim dedim ki: tek uykuya gececegiz. Hemen adapte olamaz, gece erken yatmak isteyebilir. Pazar gunu al, sonraki birkac gun alma. Bana tamam dedi. Bugun saat 12.20de arayip ahmetle cikacagiz, cocugu yetisirsem alırım, istersen bugun tek uyku yaptir dedi. Uykudan yeni uyanmisti, gunaydin dedi hatta. Demekki planini gece yapmis. 10 kez cocugu 12-13 ve 16-17 arasi uyuttugumu soyledim. Daha evvel haber verseydi bugun baslardim. Sirf o alacak diye baslamadim. Ben yuz verdikce tepeme çıktı diye düşünüyorum. Birkac kelam edip sinirimi bosaltmak istiyorum. Ama ne diyecegim ne yapacagim bilmiyorum
bu dilek kesinlikle kabul pandaOlmuyorsa vardir bir hayır. Hic uzme kendini. Gozyaslarini ve uzulmeni haketmiyor o kişi. Eger haketseydi hayatinda olurdu zaten. Umarim kizimla benimde guzel bir ilişkim olur