Boşanma sonrası cocukla iliski

Hepimzinde aynı döneme denk gelmesi şuan asdf

Annem bana cok yansitti. Dusunun ben 6 yasindayim, annem gelip bana baban acaba hangi kadinin yaninda diyor. Terkedilmis hissediyordum. Ayni seyleri kizim yasasin istemiyorum. Umarim hayatimiz bundan sonra cok daha guzel ve huzurlu olur

Ya ama sen nasıl haklısın. Çok istiyorum oluyor ama bir süre sonra çok büyük bir felaketi çekiyor başıma. Ya da pişman oluyorum istediğime. Ama olmayınca da böyle işte içten içten doluruyorum kendimi. Hele regl zamanı böyle sürekli gözler şiş gören gözlerine noldu ?! Halbuki hayırlısını istemek lazım hep. Ama bir de şu yandan bak. Senin bir yavrun olmuş. Yanına yoldaş ve arkadaş. Ben şu an annemin sağ koluyum. Hem derdini dinlerim hem işine koşarım.

Annem bana cok yansitti. Dusunun ben 6 yasindayim, annem gelip bana baban acaba hangi kadinin yaninda diyor. Terkedilmis hissediyordum. Ayni seyleri kizim yasasin istemiyorum. Umarim hayatimiz bundan sonra cok daha guzel ve huzurlu olur
Uff yaşatmazsınız zaten de size çocukken açılmış yaralar var bide.. amaaa ne diyoruuuzz kadın milleti değilmiyizz hepimiz mükemmeliz be yaaa

Ya cok sinirliyim aslinda kizlar. Bana bir akıl verin. Cocugu tek uyku duzenine gecirecektim. Dun buna mesaj attim dedim ki: tek uykuya gececegiz. Hemen adapte olamaz, gece erken yatmak isteyebilir. Pazar gunu al, sonraki birkac gun alma. Bana tamam dedi. Bugun saat 12.20de arayip ahmetle cikacagiz, cocugu yetisirsem alırım, istersen bugun tek uyku yaptir dedi. Uykudan yeni uyanmisti, gunaydin dedi hatta. Demekki planini gece yapmis. 10 kez cocugu 12-13 ve 16-17 arasi uyuttugumu soyledim. Daha evvel haber verseydi bugun baslardim. Sirf o alacak diye baslamadim. Ben yuz verdikce tepeme çıktı diye düşünüyorum. Birkac kelam edip sinirimi bosaltmak istiyorum. Ama ne diyecegim ne yapacagim bilmiyorum

bence ona öfke duymanız bile fazla .
bunu bile hak etmediğini düşünün, sorumsuzluk yapmış bosverin

Olmuyorsa vardir bir hayır. Hic uzme kendini. Gozyaslarini ve uzulmeni haketmiyor o kişi. Eger haketseydi hayatinda olurdu zaten. Umarim kizimla benimde guzel bir ilişkim olur

Valla ne güzel memleket saydırcamda önce ben bi sakinleşeyimsende sakinleş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…