boşanma sebebimiz

Vala böyle dusunmemek icin aptal olmak lazım. Benim cok midemi bulandırdı esinizin tavri. Resmen ilgi hoşuna gidiyor. Ama pedofili olmayan biri ortaokul kızının ilgisini napsin.

Staj yaptığım sınıfta öğretmen öğrencileriyle arkadaş gibiydi. Okul öyle bir okul ki içki sigara carpık ilişkiler her yanlış var. Şimdi bu hocaya sen burnunu sokma denilebilir mi. Çocukların anne babası anne baba olsa evlatları o halde olmaz. Bazı aileler çok sorumsuz. Vazifelerini yapmak yerine öğretmenlere suç atıyorlar.

Ben lisede filan bayağı beğenilen bir kızdım. Bir de lisede küçük bir şehirde okumuştum. İstanbul dan gelmiş, bir de Kanada dan Yeni dönmüştüm. Dikkat çekerdim yani.

Ben okuyabilmek için gitmiştim o şehire ve işim gücüm ders çalışmaktı. Kalabalık bir yurtta küçücük bir odada üç kişi kaldığımız için dersanede boş sınıfta çalışır, öyle giderdim yurda. Genç bir coğrafya hocası vardı dersanede. Evli, çocuğu var. Arada gelirdi sınıfıma, laflardı benimle. Ben başta çok sallamadım. Biraz saftım o konularda. Bir de Kanada dan Yeni geldiğim için, kadın erkek konuşmaları konusunda biraz daha rahattım.

Sorularım olduğunda soruyorum, arada kızını anlatıyor filan. Sonra baktım dersanede söylenti çıkmış, bizim hoca güzel kızlarla oturup sohbet etmeyi severmiş, genç erkek öğrencilerle değil ama. Çok rahatsız oldum ve o zaman dank etti. Genç bir adamın benimle aynı sınıfta boş derste işi ne diye. Aslında adam bir şekilde flört ediyor ama öğretmen vasfıyla soru çözerek filan yapıyor bunu. Çok lüzumsuz. O anda konuşmayı kestim hocayla, hiç yüz vermedim. Sonuçta adam bir daha uğramadı sınıfıma. Demek ki kendi de biliyor aslında ne yaptığını.

Eşiniz için de böyle demeyeceğim ama mesafe koymak iyidir. Hele o yaşta saçma sapan öğretmenine aşık olan pek çok genç kız olur. Hoca hiç yüz vermediği halde, ansiklopedi kadar platonik aşk günlükleri olan arkadaşlarım vardı.

Hep sizi kıskanç olarak nitelemek yerine biraz da kendi düşünsün. Ben de bizim hocanın hallerinden hiç anlamıyordum ama ortada varmış bir şey işte. Bu tarz şeyler doğru değil. Kalbin temiz olması yetmiyor.

Yaptığı çok yanlış, evli olmasa da yanlış. Öğretmen öğrenci çizgisini aşmış. Özel birşey olsun olmasın öğrenciyle msjlaşmak ne demek? Hiç korkmuyor mu? Yuvası yıkılıyor, kız çocuğu sahibi ve mesleğinden olma riskini nasıl göze alıyor. Yarın birgün olumsuz birşey yaşasa büyüyünce kızına nasıl açıklayacak bunu?
Bir aile büyüğü uyaracak biri yokmu lafı sözü geçen, yaptığı normal değil çünkü aklını yitirmiş gibi biri ciddi anlamda uyatmalı.

Meslektaşız sizinle ben de10 yıldır bu işteyim lise ortaokul ilkokul herturlu okul düzeyinde derse girdim. Ki kız öğrenciler sever evet erkek öğretmenleri ama bu kadarı fazla ne böyle bişey gördüm ne de duydum. Tabiki öğrenciye gerekirse destek olunur ama 4 saat öğrenciyle ne konuşabilir bir öğretmen ben anlayamadım. Sonuçta örnek olunması gereken bir durumdayız. anladım ne demek istediğinizi siz de bir sorun yok problem eş de bence mesafeyi korumak gerek.

Yoo kimse ogretmenlere suc atmiyor. Yanlisa yanlis diyoruz.
Aile duzgun egitim vermiyorsa ogretmene kalmaz o boslugu doldurmak diye dusunuyorum ben mesela.
Sonucta cocuga ahlak sosyal vs egitimi vermek ogretmenin sorumlulugu degil. Onun uzerine sertifikasini almamis o yuzden o islere karisamaz. Bir ogretmen ogrencilerine anne baba olamaz.
Etik olarak uygun degil birkere. Cok istiyorsa ailesiz bir ogrencisini evlat edinsin anne babaligini oyle yapsin. Ama Senin isin baska sen neyin derdindesin derler adama. Bizim milletce olarak merhametimiz cok guzel ama herkes isini yapsa iyi olur boyle karmasalar yasanmaz. Cok iyi niyetleri ogretmenler var ama herseyin fazlasi zarar. Sen ogretmen olarak bugun varsin yarin yoksun o cocugun hayatinda..o yuzden dengeyi iyi bulmali ogretmen ogretmenlikten cikmamali.

Veliler gayet elde kanıt olmaksızın öğretmeni zan altında bırakmışlar

Bir öğretmen olarak ve 20 yıllık evliliğini bir gün içinde bitirmiş olan bir kadın olarak sana şöyle sesleniyorum sayın meslektaşım. 20 YIL KOCAMIN DAVRANIŞLARINA KILIF UYDURARAK geçirmişim. Ne o aile bozulmasın, çocuklar babasız kalmasın. Bir kere mide bulanmaya başlıyorsa bu doğrudur. Daha doğrusu doğru olduğunu tesadüfen adamın memuruyla ilişkisi öğrendiğim gün anladım. İlişkileri olduğu o iki yıl boyunca beni onun doğumgününükutlamaya bile götürdü. Benimse hiç birşeyden haberim yoktu. Sürekli bana Aysel'e yazık Aysel'e yazık deyip duruyordu. Güya kocası ilgilenmiyormuş, güya çocuğuyla baba ilgilenmiyormuş, yazıkmış Aysel'e çok yazıkmış. Ben ona ama bize ne bu kadının anası var babası var kardeşleri var dedikçe, o adam beni insanları sevmemekle, asosyal olmakla, merhametsizlikle suçladı. Ama bu arada kadınla da beraberdi. KILIF UYDURMAYIN hiçbirşey için. Bir kadın durduk yerde kocasından şüphelenmez. İçgüdünüze güvenin.

Veliler gayet elde kanıt olmaksızın öğretmeni zan altında bırakmışlar

Sizin cocugunuzun ogretmeni evladinizla saatlerce gunlerce mesajlasinca bir duralim bekleyelim belki adamin niyeti kotu degildir diyebilirsiniz ozaman ne diyeyim...

ortaokul çocuğuyla neyini dertleşiyor eşin allasen.. ve neden kızlar erkek öğrenci yok mu? eşin çok tehlikeli. kızının olmasıyla boşanma kararını senin vermemen arasındaki alakayı kuramadım..asıl kızını bu adamdan kurtar..

Öğrenciyle "dersleri için" konuşacaksa ve iyi niyetliyse velisiyle de iletişime geçerek düzgün belli sınırlar çerçevesinde yapacak. Veli ile de iletişimde olacak ki veli bilse bu şekilde olmasına müsaade edeceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Sizin cocugutnuzun ogretmeni evladinizla saatlerce gunlerce mesajlasinca bir duralim bekleyelim belki adamin niyeti kotu degildir diyebilirsiniz ozaman ne diyeyim...
Ben öyle yaparım demedim mesajın içeriğiyle öğretmen suclanmalı dedim gerek yoktu böyle bir usluba . Herkesin kendi fikri çirkinleşmeye luzum yok.

hah bende bunu dedim neden kızlar?
çoluk çocuktan medet umacak kadar aciz..
belki de pedofil..
insan kızını bunun yanında büyütmez..

Çocuklara telefonunu veren ögretmen mi olur .Ne münasebet .Hic uygun değil yaptığı
Velinin biri sikayet etse ne olacak .
Konustugun kızın birinin anası bugün geldi .Verdi veristirdi .Devam ederse şikayet edecekmis deyin.Adinida vermedi deyin

Arkadaşlara kesinlikle katiliyorum üniversite ortaminda bile etik bulmazken ortaokul öğrencisiyle paylasacak neyi olabilir?

Vallahi sen çok sabırlı sin ben kesinlikle şüphe duyardim ki sizin anlattıklarınizla bile şüphelenmis Eşiniz kesinlikle normal biri değil.

Iyi de adam artık evliliğini zedelemeye başlamış.
Karısıyla evdeki 10 aylık kızıyla yeterince vakit gecirmeyip ogrencileriyle 4 5 saat boyunca mesajlasmak nedir ne tür bir yardimdir?
Üstelik bu kadar uzun mesajlasmak çocukları iyice telefon bağımlısı haline getirmez mi ?
Öğrencisini bu kadar düşünen öğretmen sorunu kısaca çözer ve konuyu kapatır bu denli sakız gibi uzatmaz.

Bir ogretmenin telefon numarasi neden ogrencisinde olur? Ben universitede ogretmenlik yapiyorum vermiyorum telefonumu. Ulasmak isteyen mail yoluyla ulasiyor o da not sormak/istemek diyalogunu gecmiyor. Ne konusuyormus ogrencileriyle hem de ortaokul ogrencisi bunlar. Hic okuyamadiniz mi Sahsen ben dustayken falan bir sekilde ele gecirip okumaya calisirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…