boşanma sebebimiz

Burda cocukla ne niyetle konusulduğu falan önemli seyler. Yapılan hoş demiyorum. Bir sürü aile içi şiddet taciz gibi meseleler öğretmenler sayesinde ortaya çıkıyor. Mesajlaşması hoş değil ama velilerin de orda burda sanki adam tacizciymiş gibi anlatıp durmaları hş değil.
Ben velilerin çok da doğru davranmadığını düşündüm. Orda burda öğretmen hakkında konuşmaları yanlış. Adama gidip çocugumun derdi ne hocam deyip çözmeye calışacakları yere mesajlarda kanıt yokken adam tacizci gibi onurunu zedelemişler. Öğretmenle müdürle halledilmesi gereken konular bunlar bence.

Ben velileri gayet de haklı buldum.Cunku dünya artık öyle naif bi yer değil.
Ki konu sahibi yazdı eşinin arkadaşı demiş kızların ilgisi var o nedenle olmadik dertler uyduruyorlar diye o kısmı kaçırdınız sanırım.
Genç kızların bu tip duyguları olabilir evet ama yetişkin olan taraf sorumlu burada onun kendine çeki düzen vermesi gerekir.
Yoksa daha çok sapık damgası yer.
Çünkü şöyle kabaca bi arama motoruna yazsak öğretmen tacizi diye neler çıkıyor neler.

Arkadaslar oncelikle yorumlariniz icin tesekkurler hepsini okuyorum ama kizimla ilgilendigim için hemen cevap yazamiyorum. Birincisi konu fake degil. Ikincisi sinifin cogu kiz oldugu icin kizlarla mesajlasma fazla oluyor asla erkek ogrenciyle mesajlasmiyor demedim onlarla da mesajlastigi oldu ama kizlar acikcasi daha sorun uretip geliyor. Esim kim olursa olsun kendisinden istenen yardimi geri cevirmez. Yaptigi biraz da bana inat gibi hissediyorum basindan beri ama dogru bulmuyorum ki buraya fikir sordum. Evet suphe uyandiracak tavri oldu ama okudugum mesajlarda ve mektuplarda %95 ders konusulmustu. Baska bi durum sezsem bu is kac ay once bitmisti. Ama yine de bitmesini ve ne olursa olsun tavrinin hos olmadığını mesafe koymasi gerektigini anlamasini istiyorum. Anlamazsa veya yanasmazsa kendi bilecek

4 saat mesaj mesaisi normal bir durum degil.
Altındaki niyet iyi de olsa degil.
Eşiniz melek olsa şu durumda haklı olamaz.
Eğer yardım istendiğinde geri çevirmeyen biri ise size yapsın iyiliklerini.
O kadar meraklı ise babalık/abilik yapmaya, kendi çocuğuna yapsın...

Kesinlikle ergen yasta bir cocuk bu gibi davranisi farkli yorumlayabilir ya da kendisi degisik duygular besleyebilir ve kafasinda kurdugu seyleri gercek gibi algilayip anlatabilir.Cok riskli bir durum mesleginden de olur hysiyetinden de

Allah akıl fikir versin bu erkekler kadar aptalı yok işlerine geldiği gibi anlıyorlar herşeyi yüz kızartıcı bir sebeple kınama cezası bile alsa boşanmayla kızının yüzünü bile göstermemekle tehdit et. Eşin çocuk ruhlu olduğu için içinde kalanları böyle telafi etmeye çalışıyor gibi geldi ve ne yazık ki kötü bir şey yaşamadan aklı başına gelmeyecek. Psikolojik destek almalı o almıyorsa siz danışın bir uzmana. Hiçbiri olmazsa sen bir karar ver sabırla akıllanıp büyümesini bekleyebilecek misin yoksa o kadar uğraşamaz mısın önce buna karar ver ona göre davran. Bu işin sonu hayra alamet değil...

Evet cocuklugunu hic yasayamamis biri altta yatan cok sebebi var ama iste hiçbiri hakli cikarmiyor yaptigini. Elbette her gun dort saat konusmuyor bazen uzun bir sure hic kimseyle konusmuyor falan ama yine de dogru degil. Evet sıkıntı yasamadan akillanmayacak ve ben de sıkıntı yasatmanin yollarini ariyorum acikcasi bakalim o zaman ne olacak

Normal falan degil kesinlikle degil okuldan eve gelecek 4 saat ogrencileriyle ergen gibi yazisacak. Sorunlari varsa alir okulda karsisina ders aralarinda cozer. Resmen zevk aliyo esiniz cocuklarla sohbet etmekten. Bir de hem veliler hem de ozellikle siz bu kadar rahatsiz oluyorken bu huyundan vazgecmemek ne. Valla sastim kaldim adami bilip bilmeden pedofili olmakla suclayamam ama kesinlikle normal bi durum degil onu soyleyebilirim. Ogretmenlerimiz okulda bizden bikip giderdi bi de evde konusacak imkani yok.

konu her ne olursa olsun, kocan öğrencilere babalığı/abiliği okul binası içinde yapabilir. dışına çıkıp ergen gibi saatlerce mesajlaşması, eşinin kırmızı çizgileri aştığını gösteriyor.

teogmuş, dersmiş geçin bunları. alenen asılacak değil ya. kendini ele verecek kadar gerizekalı değildir sonuçta.
bence eşinde var bir yamukluk.

konular mesai saatinde hallolmalı.
mesai dışında 3-5 saat mesajlaşmak saçmalık.

her ne olursa olsun "yarın okulda konuşuruz" demesi yeterliyken mesajlaşmak, hiç iyi niyetli gelmedi bana.

Orta okul çağındaki çocuklarla diyorum çünkü daha çocuklar bu kadar sık sürekli ne konuşuyor olabilir ki çok saçma. Eşinizin sizi anlaması gerekiyor. Sizin yaptığınız gayet normal anormal olan eşinizin yaptığı bilmiyorum enteresan bi durum allah yardımcınız olsun.

Eşiniz kafasını toplayıp konuşacakmış ya sizde kızınız için bir kez daha konuşun güzelce yanlış olduğunu velilerinde bu durumu hoş karşılamadığını falan anlatın. Umarım anlar sizi. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Benim kızımın okulunda da bir erkek öğretmen derse geldiğinde hep karısıyla olan problemlerini anlatırdı.çocuklar biraz şaşırıyordu bu duruma fakat onlara da eğlencelimi geliyordu bilmiyorum öğretmenden şikayet eden olmadı.çocuklarla ortak bir nokta bulmanın yoludur belki, ögretmen arkadaşlar daha iyi yorumlarlar herhalde..

Var öyle öğretmenler. Bizim ilkokul öğretmeni de çocugunun tuvalete düşürdüyü diş fırçasına kadar anlatırdı. Bize hayat dersi veriyormuş hayata hazırlıyormus. Denge önemli vallahi

Bende öğretmenim ilgi bana fazla geldi. Zil çalınca öğretmenler o ortamı hemen terk etmek isterler genellikle. Yalniz mi yoksa aranıza mesafe mi koyuyor bu şekilde birşeylerden mi kaçıyor anlamadım. Evde ilgi sevgi bekleyen eşi ve çocuğu varken böyle yapması.. İyi zamanlarınızda da mı böyle davranırdı?

Ben de ogretmenim ona dayanarak soyluyorum.Ergenlerin kafasi degisik calisiyor bugun ogretmenlerine cok yakin olur yarin ailesine beni rahatsiz ediyor der yaptigi cok buyuk yanlis meslegi teklikeye girebilir.Kotu niyetli oldugunu sanmiyorum ama biraz cocuk ruhlu ciddi konusma yapip ayrilacaginizi soyleyin insallah vazgecer

Veliler gayet elde kanıt olmaksızın öğretmeni zan altında bırakmışlar
İlgili bir öğretmen olabilir. Ben de kendimi idealist bir öğretmen olarak nitelerim. Ama baktım bir öğrenci problemli mesai saatleri içinde boş saatlerimde öğrenciyle görüşürüm. Kantinde bir çay ısmarlar sohbet ederim. Baktım çözemeyeceğim birşey rehberlik servisine yönlendiririm. Oturup evden 4 saat mesajlaşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…