• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma sebebimiz

Eşiniz anormal hareketler sergiliyor. Eren kızlarla Mesajlaşmak mektuplaşmak iletişim kurmanın tak yolu mu? Okul değiştirmesine rağmen mektuplaşmaya devam etmek falan. Siz boşanmasanız bile yakında eşiniz taciz davalarına konu olacak az kalmış.

Sorun yapmakta haklisiniz.bir ogretmen olarak ogrencilerin sorunlariyla ilgilenmeli belki ama ozel hayatinda saatler harcayarak degil..acikca soyleyin bu davranisinin herkes tarafindan yanlis anlasildigini, dogru yolda olmadigini, bir velinin sikayeti durumunda basinin belaya girebilecegini falan soyleyin.farkinda degil mi icinde bulundugu yanlisin? :kahve:Koskoca adam hala devam ediyorsa isin ucunda baska seyler var bence:kahve:

Esiniz yakinda tvlere duser. Bence cocugunuz ve kendiniz icin bu adamdan kurtulun. Iyi seyler degil bunlar. Sizle dertlesmiyor onlarla konusuyor, mesajlasiyor, mektuplasiyor. Esinizin mesajlastigi yas grubundan 3, 4 yas belki buyukken dersane ogretmenimle samimi olmustuk. Kendi adima ona asiktim. O da bence bana yuz veriyordu. Simdiki aklim o zaman olsa olay cikartirdim. O yastaki bir kiz esinize ilgi duyuyor olabilir, ergen sonucta duygular tavan. Esiniz de Allah kprusun bunu kullaniyor olabilir

Neden sadece kız öğrencilerle mesajlasiyor? Eğer kendini öğrencilerine adamış bir öğretmen olsaydı erkek öğrencileriyle de ilgilenmesi gerekmez miydi? Ben çok da iyi niyetli bulmadım eşinizi hatta çok sinsi geldi bana. Aşağı yukarı 10 yıllık ogretmenim ne kendim yaptım böyle bir şeyi ne de öğretmen arkadaslarimda gördüm. Eşiniz hiç masum değil. En en en iyi ihtimalle ego tatmini yaptığını düşünsek bile o da iğrenç sonuçta kız çocuklarından bir şekilde faydalanmaya çalıştigini gösterir.

Bayan bir hocamızla aynı dönemde çok çok samimiydik okuldaki diğer hocaların dedikodusuna varıncaya kadar. Ama okulda kalırdı bu muhabbet. Numarasını bile liseye geçince almıştık ve o bayandı biz de kızız. Bir erkek hoca ile nasıl bir işimiz olabilir ? Bana enteresan geldi. Arka Sıradakiler kemal hoca sandı sanırım eşiniz kendini ama erkeklerle konuşmuyor diyorsunuz.

Benim tüm hocalarım tenefüs olunca bile dışarı fırlardı yeterki soru sorulmasın biraz dinlensin vs. diye
Sizin eşiniz saatlerce çoluk çocukla ne konuşuyor bundan neden keyif alıyor anlamadım...
Yakıştırması zor olsa da eşinizin içinde burda yazılan şeylerden olabilir...

Merhaba bayanlar. Konuyu en kısa şekilde anlatmaya çalışacağım farklı fikirlere çok ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı benden esirgemeyin.

Eşimle 7 yıldır evliyiz, toplamda 12 yıllık bir beraberliğimiz var. İkimiz de öğretmeniz. Çok severek evlendik.

Eşim ailesinden sevgi ve ilgi görmeden büyümüş, çocuk ruhlu, oyunu, sporu çok seven hayatı çok da ciddi yaşamayan biri. Ben ise tam tersiyim. Zaman içinde ikimiz de birbirimizden etkilendik değiştik ben mesela her çeşit oyun oynamaya başladım. Çok eğlenirdik eskiden. Karakterlerimizin doğurduğu bir sonuç olarak ilişkide baskın karakter bendim eşimin de bi şikayeti yok sanıyordum. Çok kıskançlık yapıp boğduğum zamanlar oldu onu hatalarımın farkındayım şimdi. Bu durum sadece onu değil beni de yıpratmış zamanla.

2 sene önce 15 günlük oğlumuzu kaybettik çok zor zamanlardı ve en büyük destekçim yine eşimdi. Şükür ki şimdi 10 aylık bir kızımız var. Ama ne olduysa son bikaç ayda oldu. Eşim ortaokulda öğretmen ve sınıfındaki kız öğrencilerin sorunlarıyla fazlasıyla ilgilenmesi (evde akşamları mesajlaşma dahil) beni sinir etti ve son damla bu olay oldu. Bir de ben çevreden ve velilerce bu durumun yanlış anlaşıldığını başkasından duyunca iyice galeyana geldim- zaten bu konuda tartışıp duruyorduk bitiricem diyordu ama bi türlü bitmiyordu pat diye kesip atamamış-ve benim zorumla il içinde başka okula tayin istedi. Bu sürede telefonunu karıştırmam falan olay oldu ama bakma sebebim kızların eşime olan ilgilerini farketmem ve yanlış bişeyler var mı yok mu diye kontrol etmem. Çok net söyleyebilirim ki eşimden asla bu konuda şüphe duymadım ama sanırım benden çok onlarla ilgilenmesi kendini onlara ifade etmesi -benle hiçbir zaman dertleşmemiştir eşim- kıskançlık yapmama sebep oldu. Eşim kendini ilişkide hiç özgür hissedemediğinden şikayetçiydi ama istediği her şeyi yaptım bir aydır ama yine de eşim boşanmayı düşünüyor. Temmuz başında düzelmiştik ama aniden 5gün önce yine bozuldu. Yaptığım davranışlar bana oturmuyormuş ne olursa olsun belli bi düzeyin üstüne çıkamıyormuşuz anlaşamıyormuşuz... Bunları dedi dedi ve bişey yokmuş gibi öpmeler falan devam ediyordu ama ben lütfen kararını verene kadar yanaşma bana dedim. Ben elimden geleni yapıyorum, O hala kızlarla mesajlaşıyor okuldan ayrılmasına rağmen hatta biriyle mektuplaşıyor bile. Hiç bir şey demiyorum artık demek içimden geliyor mu onu da bilmiyorum. Kızım olduğu için boşanma kararını verecek kişi ben olmayacağım. Ben kendimden daha ne kadar ödün veririm bilmiyorum. Bence aile birliği çok önemli mesela dün akşam yemekten sonra 4saat hiç yanına gitmedim o da gelmedi sürekli mesajlaştı onlarla. Ben evde takılıyorum yalnız başıma. Boşanmak istemiyorum ama böyle nasıl gider onu da bilmiyorum. Şu an eşimin kafasında hesaplaşmasının bitmesini bekliyorum o istediği zaman konuşacakmışız.

Biliyorum çok uzun oldu ama inşallah okuyup fikir veren çıkar inşallah.
Çoook kötü bir durum, bu tek ilişkin olduğu için bu haldesin, sorgulama durumun azalmış ve ayrılık korkun var sanırım. Bizim de böyle hocalarımız olurdu, arkalarından sapık derdi kızlar, iletişim ihtiyacını nasıl kız öğrenciler ile giderebilir, bu normal değil.

İlk etapta ortaokul öğrencisi, küçücük çocuklar, öğretmenleriyle konuşmayı seviyorlar hatta karşı cins sürekli yazabiliyor dedim ama çok uzun sürmüş ve sürekli bir hal almış bu durum. Ben de öğretmenim iki sene önce ortaokulda çalışıyordum evet yazabiliyorlar ama nasılsınız hocam? iyiyim teşekkürler sen? muhabbet bu noktada bitmeli. Ayda yılda bir özel bir sorunu olur anlatabilir ama bu her zaman başa gelecek bir olay değildir üç senelik meslek hayatımda sadece bir kere mesajlaşarak konuştum bir öğrencimle onda da gerekli acil bir durum vardı ailesi yoktu çocuğun bana güveniyordu.

Veliler de rahatsız olmuşsa ortada ciddi bir sorun var demektir. Eşiniz normal davranmıyor ve inatla bu davranışı sürdürüyor. Burnuma hiç iyi kokular gelmiyor. Önce o mesajları okuyun eğer normal mesajlarsa davranışlarını düzeltsin ama boşanmak mantıklı bir karar olur.

Merhaba bayanlar. Konuyu en kısa şekilde anlatmaya çalışacağım farklı fikirlere çok ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı benden esirgemeyin.

Eşimle 7 yıldır evliyiz, toplamda 12 yıllık bir beraberliğimiz var. İkimiz de öğretmeniz. Çok severek evlendik.

Eşim ailesinden sevgi ve ilgi görmeden büyümüş, çocuk ruhlu, oyunu, sporu çok seven hayatı çok da ciddi yaşamayan biri. Ben ise tam tersiyim. Zaman içinde ikimiz de birbirimizden etkilendik değiştik ben mesela her çeşit oyun oynamaya başladım. Çok eğlenirdik eskiden. Karakterlerimizin doğurduğu bir sonuç olarak ilişkide baskın karakter bendim eşimin de bi şikayeti yok sanıyordum. Çok kıskançlık yapıp boğduğum zamanlar oldu onu hatalarımın farkındayım şimdi. Bu durum sadece onu değil beni de yıpratmış zamanla.

2 sene önce 15 günlük oğlumuzu kaybettik çok zor zamanlardı ve en büyük destekçim yine eşimdi. Şükür ki şimdi 10 aylık bir kızımız var. Ama ne olduysa son bikaç ayda oldu. Eşim ortaokulda öğretmen ve sınıfındaki kız öğrencilerin sorunlarıyla fazlasıyla ilgilenmesi (evde akşamları mesajlaşma dahil) beni sinir etti ve son damla bu olay oldu. Bir de ben çevreden ve velilerce bu durumun yanlış anlaşıldığını başkasından duyunca iyice galeyana geldim- zaten bu konuda tartışıp duruyorduk bitiricem diyordu ama bi türlü bitmiyordu pat diye kesip atamamış-ve benim zorumla il içinde başka okula tayin istedi. Bu sürede telefonunu karıştırmam falan olay oldu ama bakma sebebim kızların eşime olan ilgilerini farketmem ve yanlış bişeyler var mı yok mu diye kontrol etmem. Çok net söyleyebilirim ki eşimden asla bu konuda şüphe duymadım ama sanırım benden çok onlarla ilgilenmesi kendini onlara ifade etmesi -benle hiçbir zaman dertleşmemiştir eşim- kıskançlık yapmama sebep oldu. Eşim kendini ilişkide hiç özgür hissedemediğinden şikayetçiydi ama istediği her şeyi yaptım bir aydır ama yine de eşim boşanmayı düşünüyor. Temmuz başında düzelmiştik ama aniden 5gün önce yine bozuldu. Yaptığım davranışlar bana oturmuyormuş ne olursa olsun belli bi düzeyin üstüne çıkamıyormuşuz anlaşamıyormuşuz... Bunları dedi dedi ve bişey yokmuş gibi öpmeler falan devam ediyordu ama ben lütfen kararını verene kadar yanaşma bana dedim. Ben elimden geleni yapıyorum, O hala kızlarla mesajlaşıyor okuldan ayrılmasına rağmen hatta biriyle mektuplaşıyor bile. Hiç bir şey demiyorum artık demek içimden geliyor mu onu da bilmiyorum. Kızım olduğu için boşanma kararını verecek kişi ben olmayacağım. Ben kendimden daha ne kadar ödün veririm bilmiyorum. Bence aile birliği çok önemli mesela dün akşam yemekten sonra 4saat hiç yanına gitmedim o da gelmedi sürekli mesajlaştı onlarla. Ben evde takılıyorum yalnız başıma. Boşanmak istemiyorum ama böyle nasıl gider onu da bilmiyorum. Şu an eşimin kafasında hesaplaşmasının bitmesini bekliyorum o istediği zaman konuşacakmışız.

Biliyorum çok uzun oldu ama inşallah okuyup fikir veren çıkar inşallah.
Bu kadar haberlerde çıkan olaylara ve insanların yorumlarını duymasına rağmen bu mesajlaşmaya devam etmesi çok saçma geldi.
Hani eskiden olsa vayyy ne iyi öğretmen. Onu yadırgayacağına sende onun gibi ol derdim ama. Birgün bir iftiraya uğrar ayıkla pirincin taşını.
Kıskançlık değilde bu konuda uyarsaydınız sadece.

Ben de lisede öğretmenim. Kız erkek farketmez. İlk sınıfa girdiğimde tahtaya telefon numaramı yazarım. Elbette soru dışında hicbir öğrencimle muhatap olmuyorum. Hem etik değil hem de benim de bir hayatım var. Bütün hayatımı öğrencilerime adayamam. Gece 3 te bile sorusunun fotosunu çekip gönderen öğrencim vardır. Ertesi gün çözerim. Sınavdan önce maksimum saat 11 e kadar cevap yazarım.

Öğrencilerimle özel konuşmaları mümkün olduğunca okulda yaparım.

Esiniz inanın bana hic ama hiç iyi niyetli değil. Öğrencilerle ilgilenmek rehber öğretmenin görevidir. Üzerine vazife olmayan işleri yaparsa başına iş açar...

Ayrıca ilk öğretmen olduğum yıl bir müfettiş bize demişti ki, her adımınıza dikkat edin bir öğretmeni en iyi karalama yolu taciz olayıdır . Kız erkek farketmez hicbir öğrencinizle samimi olmayın, kafası dışında hicbir yerine dokunmayın.

Eşinize güveniyorsunuz elbet ama niyetinden şüphe edin bence.

Back