Merhaba, 10 yıllık evliliğimi eşimden gördüğüm psikolojik şiddet sebebi ile bitirme kararı aldım. En son Aralık ayında yine burada '' dışarda bana kadın çok'' başlığı ile konu paylaşmıştım. 2 ay geçti üzerinden ve maruz kaldığım şiddet dozu artarak bugüne kadar devam etti.ağız dolusu küfürler, hakaretler, gece gündüz demeden ses yükselterek bağırması kapıya pencereye vurması şeklinde arttı. Boşanmak istiyorum evet ama yaşadığım bu psikolojik şiddeti nasıl kanıtlayabilirim. Şahit sunamam çünkü gören duyan kimse yok. Bunu yasal olarak nasıl kanıtlayabilirim. Ses kaydı, video ne yapabilirim? Anlaşmalı boşanmak istediğimi çocuğumuz için bundan sonraki süreçte görüşmek zorunda olacağımızı ve bu sebepten birbirimize saygılı davranıp kötü ayrılmayalım ayıpsız ayrılık derler ya hani bunu yapalım dediğimde aldığım cevap '' '' ben senden ayıpsız ayrılamam'' oldu. Bu yaşadığım durumu nasıl kanıtlayabilirim? Avukatlar ya da boşanma sürecinden geçmiş hanımlar yardımcı olur musunuz nasıl bir yol izlemeliyim?
Son düzenleyen: Moderatör: