Boşanma Konusu Yardım

Severek ayrilanlarrr bilirler ayriligiiiii

slm herkese, boşanma sebebimiz, belirli bir sebep yok aslında birden çok sebep var. En başta aileler tabi her iki aileninde evliliğimize çok müdahil olmaya çalışması eşimin kendi ailesini durdurması ancak benim bu konuda pek başarılı olamam, eşimin beni biraz fazlaca kıskanması, benim onu çok kıskanmadığımı düşünmesi. aslında öyle bir durum yok ve bu konuda sürekli bana baskı yapıyor. onun mutfak da dahil ev işlerine fazla müdahil olması benim bu konuda rahatsızlık duymam. onun eğlenceli yapısına karşın, benim çok konuşkan olmayan sessiz yapım vs. bunlar gibi daha bir çok kişisel olarak farklılıklarımız var. yani biz seviyoruz ama bir türlü anlaşamıyoruz.
boşanmayı tetikleyen olaysa bayramda nereye gideceğimizle ilgili oldu. 2 yıldır ailemin yanına doğru düzgün gidememiştim. hangi ailenin yanına gideceğiz ondan çıktı tartışma. ben kendi ailemin yanına gitmek istedim o da kendi ailesinin yanına. sonra bir anda daha nasıl olduğunu anlayamadan, evde hararetli bir tartışma başladı. ikimizde birbirimize yukarıda saydığım eksi yönlerimizi söyleyip durduk. bir kaç gün geçince oturup konuştuk, ikimizde artık bu evliliği yürütemediğimizi birimizin ak dediğin kara dediğini vs. konuştuk. güzellikle ayrılalım dedik. kısaca olay budur. kısa dedim ama biraz uzun olu sanırım.

Ay kıyamam yaaa böyle adamlar var mı hala helal olsun valla.. Çift terapisi almayı denediniz mi bariz bi sorun yok bence kurtarılabilir bi evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…