- 2 Ağustos 2020
- 19
- 62
- 3
- 39
- Konu Sahibi aglayankiz85
-
Bu adamla boşanılmaz, ben de merak ettim ters giden nedir?Böyle bir adamla neyi olduramadınız, sorunlarınız neydi bosanmaya karar verdiren?
Evliligin ilk yillari alisma donemidir. Ve o donemde bir takim tartismalar olabilirSlm kızlar herkese iyi geceler, benim bir sorum var konuyu sizleri bunaltmamak adına çok kısa bir şekilde özet geçiyorum. Kocamla 4 yıllık bir sevgililik döneminden sonra evlendik. Şuan 2 yıllık evliyiz. Çocuğumuzda yok. Birbirimizi çok severek evlendik. Bekarlık döneminde her ikimizinde aile büyük sorunlar çıkarmasına rağmen eşim büyük bir dirayet gösterdi ve her iki tarafı da ikna edip evlenebilmiştik. En çok da onun o sakin ve dirayetli yapısını sevmiştim. Kendine hayran bırakıyordu beni.. Ancak evlendikten sonra bazı şeyler ters gitti anlaşamadık ve boşanma kararı verdik. bu süreçte ben gerçekten çok üzüldüm. eşimi seviyordum ve o da beni çok seviyor ama olmayınca da olmuyor. Benim sormak istediğim daha evvel aramızda mutlaka sevdiği halde boşananlar vardır. Boşanma durumu nasıl oluyor?
manevi olarak ne gibi süreçlerden geçiliyor?
bir de geçen hafta boşanmaya karar verdik eşim eşyalarını topladı ve evden ayrıldı, giderken birde imzalı bir kağıt bırakmış, oturduğumuz evi ailesinin büyük yardımlarıyla ve kendisinin bekarlık döneminde topladığı para ile almıştık ve o evi ben hiç istemememe rağmen benim üzerime yapmıştık. Benim üzerime yapma gerekçeside, erkek her türlü başının çaresine bakar ama kadın öyle değil, benim başıma bişey gelirse ortada kalmanı istemem olmuştu. bu arada benim bekarlıkta biriktirdiğim parayla da araba almıştık. o arabada eşimin üzerine. eşimin imzalı bıraktığı kağıtta ev araba düğünde gelen altınlar ve evliliğimiz süresince ortak biriktirdiğimiz paradan hiç bir hak talep etmediğini yazıp imzalamış.
Bu kağıdın mahkemede bir geçerliliği var mıdır? Ben eşiminde hakkını vermek isterim.
biz anlaşmalı boşanacağız süreç ne kadar olur?
İnsallah cevap verir, tek yurek olduk aynı soruyu sorduk hepimiz.Bu adamla boşanılmaz, ben de merak ettim ters giden nedir?
Bu kadar merhametli bir adamla neyi olduramadınız çok merak ediyoruz, toplaştık cevap bekliyoruz burda?Slm kızlar herkese iyi geceler, benim bir sorum var konuyu sizleri bunaltmamak adına çok kısa bir şekilde özet geçiyorum. Kocamla 4 yıllık bir sevgililik döneminden sonra evlendik. Şuan 2 yıllık evliyiz. Çocuğumuzda yok. Birbirimizi çok severek evlendik. Bekarlık döneminde her ikimizinde aile büyük sorunlar çıkarmasına rağmen eşim büyük bir dirayet gösterdi ve her iki tarafı da ikna edip evlenebilmiştik. En çok da onun o sakin ve dirayetli yapısını sevmiştim. Kendine hayran bırakıyordu beni.. Ancak evlendikten sonra bazı şeyler ters gitti anlaşamadık ve boşanma kararı verdik. bu süreçte ben gerçekten çok üzüldüm. eşimi seviyordum ve o da beni çok seviyor ama olmayınca da olmuyor. Benim sormak istediğim daha evvel aramızda mutlaka sevdiği halde boşananlar vardır. Boşanma durumu nasıl oluyor?
manevi olarak ne gibi süreçlerden geçiliyor?
bir de geçen hafta boşanmaya karar verdik eşim eşyalarını topladı ve evden ayrıldı, giderken birde imzalı bir kağıt bırakmış, oturduğumuz evi ailesinin büyük yardımlarıyla ve kendisinin bekarlık döneminde topladığı para ile almıştık ve o evi ben hiç istemememe rağmen benim üzerime yapmıştık. Benim üzerime yapma gerekçeside, erkek her türlü başının çaresine bakar ama kadın öyle değil, benim başıma bişey gelirse ortada kalmanı istemem olmuştu. bu arada benim bekarlıkta biriktirdiğim parayla da araba almıştık. o arabada eşimin üzerine. eşimin imzalı bıraktığı kağıtta ev araba düğünde gelen altınlar ve evliliğimiz süresince ortak biriktirdiğimiz paradan hiç bir hak talep etmediğini yazıp imzalamış.
Bu kağıdın mahkemede bir geçerliliği var mıdır? Ben eşiminde hakkını vermek isterim.
biz anlaşmalı boşanacağız süreç ne kadar olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?